2 שאלות לעזרתכם

gali 25

New member
2 שאלות לעזרתכם

יש לי מוצר שאני יכול להשיג אותו במחיר מצויין ולעלות אותו למכירה ולהרוויח יפה (ביחס למקבילים). אני לא מתכוונת להשתולל במחיר כדי לא להיכנס לתחרות כי המקבילים די שולטים אם עוד מוצרים. השאלה שלי היא איך אפשר לראות ולעקוב אם המוצר נמכר ? המוצר קיים באתר אך האם יש לי דרך לוודא התעניינות במוצר? דרישה למוצר וכו'? עד עכשיו הייתי עוקבת אחר המקבילים והפידבקים שהם מקבלים ולפי זה הייתי יודעת אם המוצר הספציפי נמכר או לא אך בטוח שיכולה להיות דרך טובה יותר? השאלה השנייה מה עדיף לדעתכם מכירה מיידית או מכירה פומבית? האם לא עדיפה המכירה המיידית? ואז כול פעם אתה מעלה עוד מוצר ועוד מוצר? אשמח ללמוד מניסיונכם...ערב נעים

קודם תחליטי ותודיע/י לנו אם את גבר או אשה

זה פשוט קצת מבלבל אותי ככה ואני לא יודעת למי אני אמורה לענות ליכול או למתכוונת

אה... יפה..

בפינה העליונה הימנית בכל דף מכירה יש watch this item תלחץ על האייקון הזה ואז תוכלי לראות ולעקוב מה נסגר עם המכירה הזו , תוכל לעקוב בצורה הזו אחרי מוצרים שמעניינים אותך (תראי אותם בMY EBAY). דרך נוספת לבדוק מכירות שהסתיימו זה ב ADVANCED SEARCH ושם תרשמי את המוצר ותסמן COMPLETED חן חן וערב נעים לך

roeeya

New member
יש בחיפוש המתקדם אפשרות

של COMPLETED שנותנת את המכירות שנסגרו למוצר. ככה אפשרות לראות מה אחוזי המכירה והמחיר הממוצע. לגבי אופן המכירה גם תוכלי לראות שם מה הולך הכי טוב, אין כלל אצבע לדעתי

למעלה