2 שאלות לכולם......

2 שאלות לכולם......

איזה קבוצה אתם חושבים שהיא החזקה? של ריק פלייר - רו או של וינס מקמהון - סמקדאון ואיזה מתאבק הוא מספר אחד של רו ומספר אחד של סמקדאון ?

רו איז וור

רו היא הקבוצה החזקה יותר, במיוחד כי יש להם את קווין נאש, ואתה יכול להבין מי אני אומר הכי חזק שם. המתאבק שעשה יותר זיגזגים מהיל לפייס ממה שאני יכול לזכור. . .. . ומספר אחד בסמאקדאון יהיה כריס בנואה. לא יודע למה, אני פשוט מת עליו.

Sid

New member
ל-RAW לדעתי יש רוסטר יותר חזק

ואני מדגיש את המילהחזק כי תסתכלו איזה עוצמה יש למתאבקים הבאים: קווין נאש, אנדרטייקר,קיין,ביג שואו,ברוק לסנר,ספייק דאדלי
ייתכן וגם סקוט סטיינר יהיה ברוסטר של RAW כחלק מהNWO אז בכלל זה יהיה מבחר של ביג-מנס

אילן די

New member
הרוסטר הטוב יותר (לא חזק אלא טוב)

נמצא אצל וינס מקמהון. פשוט בגלל שיש שם פוטנציאל פיודים יותר טוב. כל מי שיודע לדבר במיקרופון נמצא שם וזה אחד הדברים הכי חשובים לפיוד טוב. בגלל זה אני מניח כשאוסטין יגיע, הוא יצטרף לליגה של פלייר.

DDN

New member
קווין נאש!

אני יודע שאני אשמע כמו ילד קטן, אבל אני עדיין טוען שקווין נאש מטה את הכף. הוא גם יודע להשתמש במיקרופון, וסקוט הול נקרא בWCW: מר מיקרופון. וקיין בהחלט. . . . (אל תשימו לב, אני עייף) בכל מקרה, סקוט וקווין בהחלט אנשי מיקרופון. אה, ושכחתי: אני מי שפעם היה דן המסוכן. סופסוף הצלחתי להחליף יוזר ניים.

אילן די

New member
הוא לא בליגה

לא של רוק, לא של קורט אנגל ולא של הוגאן. שני האנשים היחידים בסמאקדאון שיש להם כשרון מיקרופון סביר הם וויליאם ריגל והאנדרטייקר, אבל אף אחד מהם לא מגיע לרמות של רוק, אנגל והוגאן.

Jeliman

New member
סמקדאון...

אין ספק שלסמקדאון יש קבוצה יותר חזקה... רק חבל שיש להם את אלופי הזוגות ואף לא זוג אחד שיתאבק בהם! פירקו את הדאדליז ואת ברדשו ופארוק... זה טיפשי מאד!

מה הבעיה?

ימציאו זוגות חדשות ויתנו להם את החגורות כמו שעשו לספייק וטאז

DDN

New member
והנה אחד הזוגות החדשים:

הוגאן ורוק. אוקיי, אפשר להקיא עכשיו.

אילן די

New member
לעשות מזה סקר !

צריך לעשות סקר של מי הליגה הטובה יותר. נתון מדהים : מתוך 287793 אנשים שהצביעו בסקר זהה באתר הרשמי של ה- WWF קיבלה הליגה של פלייר 50.03 אחוז והליגה של וינס 49.96 אחוז. זה ממש חצי חצי. מדהים בהתחשב בכמות האנשים שהצביעו.

למעלה