2 שאלות לי אליכם...

2 שאלות לי אליכם...

1) נגיד והתקבלתי לעתודה...ויש לי יום חיול בת"א. הם יש הסעה מסודרת לת"א וחזרה? יותר חשוב לי לדעת אם יש חזרה. 2) שנת הלימודים מתחילה באונ´ חיפה ב13.10-יום ראשון. ואם המערכת שלי לא כוללת קורסים ביום ראשון? האם אני צריכה לבוא או לא? תודה מראש :)

מצטרף לשאלה..

מפליא אותי שאף אחד מכם לא נלחץ מהעסק. נראה לי שיש הסעות מסודרות באוטובוסים... בירושלים זה בטח יהיה מ"בית החייל", לא יודע מה קורה בתל-אביב. עדיין יש לי כמה שאלות, למי שיודע: א. האם ביום החיול הבקו"ם יאוכלס בעתודאים ועתודאיות בלבד? ב. האם צריך להיות על מדים בבקו"ם? ג. כמה זמן באמת אורך כל הטרטור הנ"ל? ד. מהן רמות הבלבול והברדק השורר במקום? האם אפשר ללכת לאיבוד ולדפוק את עצמך? ה. יש מצב שיצעקו עלי מאיזושהי סיבה? אני פוחד ממפקדים רשעים..

elevation99

New member
ממש לא

אין מה להיבהל מיום חיול אתם עדיין לא נחשבים חיילים כך שאין לאף אחד סמכות לעשות לכם משהו וגם אין מפקדים שיושבים על הראש (חוץ מאשר כשנכנסים) בטח שלא צועקים ,חוץ מג´ובניק אחד שניסה לשחק אותה מ"כ ולעשות רושם הסעות יש לבקו"ם- בחזרה לא בטוח מדים אתם תלבשו רק כשתצאו משם וגם זה לא חובה.לא חושב שאפשר ללכת לאיבוד אלא אם כן אתה ממש ##### לפי מה שידוע לי- כולכם תהיו עתודאים ועתודאיות (זה לא בנפרד?) היום עצמו- די מייגע, תלוי גם קצת במזל ובאורך התור, בד"כ נמשך עד אחר הצהריים משהו כמו 4 .כל תהליכי החיול נטו לוקחים משהו כמו רבע שעה. בסוף התהליך אתם תעלו במעלה בניין כלשהו (מדור עתודה?) ושם תחתמו על תעודת העבדות שלכם למשך עשר השנים הבאות. בהצלחה

למעלה