2 שאלות טריוויה ...

sideshow

New member
2 שאלות טריוויה ...

1. א.הסבר/י איך ידע הגיע סיידשו מל למסקנה שסמית´רס לא ירה בברנז. ב.במה ירה סמית´רס במקום בברנז? 2. באיזו מזימה השתמש סיידשו בוב כדי להיבחר לראשות עיריית ספרינגפילד? התשובות המלאות יפורסמו מחר.

homer jay

New member
תשובה

מכיון שסמית´רז סיפר בדיחה שהיתה בתוכנית של קראסטי שהיתה בזמן שארע הרצח סמית´רז ירה ברגל עץ התותבת של הזקן החבר של אייב ברח לי שמו

frodo

New member
אם אני לא טועה

הוא השתמש בקולות של אנשים מתים

ReD pArRoT

New member
1-ב:

ברגל העץ של החבר, גם אני שכחתי איך קוראים לו, באסה...

the M

New member
ג´ספר!!! ../images/Emo98.gif

מה קורה לכם אנשים?? ג´ספר, והוא חבר של סבא סימפסון מבית האבות!

ReD pArRoT

New member
ואללה!

אנחנו יודעים מי הוא... רק שכחנו את השם... תודה!

קיז

New member
ואוו!!

חייב לומר שאני מתרשם ממר אם... מה האנשים פה בפורוםעושים כול היום? צופים (כמוני) בקלטות של סמפסונים? ד"א משהו יכול לומר לי איזו עונה משדרים בארץ?

frodo

New member
אתם יודעים

שכרגע חשבתי על זה... ונראה לי שג´ספר זה אחת מהדמויות המשניות הטובות ביותר... יש לו תמיד את הקטע שהוא שוכח לקחת כדורים או לוקח את הכדורים הלא נכונים... גאוני

sideshow

New member
ובכן...

אני מניח שאין טעם לפרסם שוב תשובות, משום שעשיתם עבודה טובה עם שאלותיי האחרונות. כל הכבוד!!! טוב. אם כן, אחזור בקרוב עם שאלות אחרות. להתראות בינתיים. נ.ב. להבא אל תשכחו מיהו ג´ספר!!!

the M

New member
אתה יודע מה? ../images/Emo98.gif

אם כבר בנושא זקני ספרינגפילד עסקינן, אז מספר שאלות לי לפורום: 1- בת כמה אמו של ברנז ולמה הוא לא מדבר אתה? 2- להיכן עברו הזוג וינפילד ולמה (לפי הומר) ? 3- בן כמה נד פלנדרז? 4- מה שמו של האיש הקטן המצומק עם המשקפיים שתמיד קורים לו דברים רעים כמו להתפוצץ, להידרס, לחטוף פוטבול במפשעה.....? 5- איך הכירו סבא סימפסון וברנז?

behemot

New member
יודע רק חלק

2 - נידמה לי ש 68 - בכל אופן יותר מ60 4 - Mr Mole 5 - בצבא בflying hellfish

the M

New member
כמעט נכון....../images/Emo98.gif

פלנדרז בן 60 hans mole man התשובה השלישית נכונה! יש עתיד, אח שלי.....

bigbadjoe

New member
60 ????????

הוא לא בגיל של הומר ? מתי אמרו את זה ? ולמה הוא נראה כ"כ צעיר ? ושאלה קטנה: בפרק שבו כל הבית של פלנדרז נהרס והמשפחה מתה... איך נגמר הפרק? הם באמת מתו ? איך הוא ממשיך הלאה ? ובאיזו עונה היה הפרק? תודה !

ReD pArRoT

New member
אוקיי...

סיידשואו, זה בסדר, לא נשכח... מבטיחים!
אכן, ג´ספר קורע... מישהו חוץ ממני ראה את הפרק שהוא מקפיא את עצמו בפריזר של אפו? ואז אפו כזה בא "לכו, זה לא פריקס-שואו!" ואז - "בעצם, למה לא?" איזה קורע זה... ואז בא ד"ר ניק ריווירה: "Hi frozen-buddy" ואפשר גם לבטא את זה כ: "Hi frozen body"...

ReD pArRoT

New member
כן...

ואז לadult-e-mart או משהו כזה... חולה נפש אפו הזה... אני מת עליו...

למעלה