2 שאלות חשובות!!!!

צומי1

New member
2 שאלות חשובות!!!!

אני מניקה כבר כ 4 חודשים ,בחודש האחרון עם תוספת סימילאק פעם ביום. 1. האם אפשר כבר ללבוש חזייה עם ברזלים או שעדיין יש אפשרות לסתימה בצינורות? 2. לשאלה החשובה:חשבנו לטוס לתורכייה בלי הקטנטונת מה זה אומר לגבי ההנקה? היא תקבל סימילאק כיוון שאני לא שואבת ,אך מה אני אעשה הרי יהיה לי גודש מטורף במשך 5 ימים לא?? ומה אח"כ לא אוכל להניק יותר? מה לעשות??

מינימי2

New member
תשובות...

חזיה עם ברזלים עלולה לגרום לסתימה בצינוריות החלב כל זמן שאת מניקה, כך גם כל הפעלת לחץ ממושך על אזור החזה. יש נשים שהשימוש בחזיה כזו לא יגרום להן בעיות ולאחרות כן יגרום. אם זה מאוד חשוב לך את יכולה לנסות אך שימי לב לסימנים ראשונים של כאב או אי נוחות, אם אלה יופיעו כדאי להימנע. את שואלת לגבי נסיעה ללא התינוקת ועולות כמה שאלות 1. האם היא אוכלת מבקבוק? 2. האם כבר קיבלה תחליף בעבר ולא נרשמו בעיות? מכיון שהתחליפים הם על בסיס חלב פרה תיתכן אלרגיה ולא כדאי לגלות זאת כשאינך בארץ... כמו כן אם איננה מסכימה לאכול מבקבוק גם זו נקודה שתקשה עליה וכדאי לתת עליה את הדעת. אני מקווה שאינך רוצה להפסיק להניק בגלל הנסיעה... כמובן שתוכלי להמשיך להניק כשתשובי, אך במהלך הימים בהם לא תניקי תצטרכי לשאוב חלב גם בכדי לשמור על ייצור החלב שלך וגם בכדי להימנע מגודש. מכיון שלא תניקי כלל יהיה כדאי לשאוב בשעות בהן רגילה לאכול התינוקת ואף להוסיף שאיבה או שתיים כיון ששאיבות לא אפקטיביות כמו יניקה. שאיבות נוספות יסייעו לשמור על כמות חלב מתאימה. כשתשאבי - המשיכי לשאוב גם לאחר שלא יוצא חלב מן השד לעוד מספר דקות. קחי בחשבון שבהתחלה הגוף עלול להתקשות בשחרור חלב למשאבה במקום לתינוק. חימום השד, עיסוי מבית השחי אל עבר הפטמה, שתיית מים תוך כדי, נשימות עמוקות ודמיון כיצד החלב זורם מן השד אל המשאבה או אל התינוק יוכלו לסייע. אני יודעת שזה נשמע קשה ובטח יוריד מההנאה ומתחושת החופש לה את מצפה
עם זאת, ביתך הקטנה עדיין תלויה בך לחלוטין וזקוקה לך ולחלב שלך. היתרונות שאת מעניקה לה ע"י ההנקה ילוו אותה כל חייה... והטיול הוא בסך הכל חמישה ימים, ויהיו עוד...

למעלה