2 שאלות חשובותתתת...

2 שאלות חשובותתתת...

איך קוראים לשחקן שמגלם את אדם
חבר של ג'ואן.. והאם שמתם
לזה ש... האח הנכה של ג'ואן ממש דומה לג'ים קארי
אני לא יכולה זה משגע אותי.. הם קופי
ממש 2 טיפות
מים
בבקשה, תגידו שזו לא רק אני..

buffgirl

New member
כריסטופר מרקט. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

והשחקן שמשחק את קווין הוא ג'ייסון ריטר, בנו של השחקן ג'וןריטר שנפטר לפני כמה שנים. ג'ון היה מוכר ביותר בגלל תפקידיו ב'שלושה בדירה אחת' ובתוכנית חדשה '8 כללים פשוטים כדי לצאת עם הבת שלי', שאם אני לא טועה משודרת כעת ב'יס'. הוא גם הופיע בבאפי

האם הזכרון שלנו עד כדי כך קצר?

עוד לא חלפו שנים עשר ירחים מאז מותו, וכבר עברו בשבילך "כמה שנים"?

buffgirl

New member
ארמ... האמת היא שכן. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אין לי זיכרון טוב לתווך ארוך. בפעם הבאה אני אבקש להיוולד עם בעיות בריאותיות אחרות, קיי?

Gilmore Girly

New member
מסכימה!

אני גם שמתי לב לזה...עוד מתחילת העונה הראשונה... =) וואו! כשחושבים על זה עברה יותר משנה מאז ששדרו את זה בפעם הראשונה...ווירד...הזמן עוב מהר!

S h a y 9 9 9

New member
יש בזה משהו!

מצד שני לא שתי טיפות עד כדי שאני אשים לב לבד. משהו בחיוך שלו כנראה.

Led sky

New member
נצל"ש - עוד שאלה חשובה

מישהו יודע מה שם או מספר הפרק שבו ג'ואן צריכה לקבל מאה על המבחן בהיסטורי? (הפרק בו מסופר על ז'אן דארק) בבקשה לענות אני רוצה להוריד את הפרק

Led sky

New member
אבל אם אני לא טועה

פרק שמונה בכלל מדבר על הפעם שבה אלוהים מבקש מג'ואן למנוע מהיצירה של אדם להופיע בתערוכה.. ואין בכלל פרק בשם ז'אן דארק

הוא קצת דומה לו...

הוא ממש חמוד איך קוראים לשחקן שמשחק את האח הגדול של ג'ואן? והוא בכלל עדיין עם זאתי מהעיתון? - פספסתי איזה 3 פרקים... והאח הבלונדיני שלה לא היה בכלל עם הבלונדה?[לא גרייס] משהו מכיר עוד פורומים בנוגע לג'ואן מארקדיה?

דיי באיחור התגובה שלי

אבל גמני חושבת שהוא דומה לו כשראיתי את הפרומו שהיה לעונה הראשונה חשבתי מה זה ? ג'ים קארי?

למעלה