2 שאלות ואמירה

קרדית

New member
2 שאלות ואמירה

1. שאלתי כבר בעבר, אבל אחזור ואנג'ס שוב - האם צפויים שידורים חוזרים של שתי העונות הראשונות של "החיים מתחילים"? 2. האם יש עונה שלישית לסדרה "חברים לנצח", ואם כן האם היא נקנתה ותשודר בקרוב? ולאמירה - מקווה שאני לא אעליב אף אחד (או חלילה אגרום לפיטורים...), אבל מחלקת הפרומו של הערוץ לא משהו (ואני עדינה). הרבה סדרות זוכות אצלכם לפרומאים שלא משקפים את הוויתן כיאות, ואי לכך לא מושכות את קהל היעד לאותה סדרה, ומרחיקות צופים פוטנציאלים. כמו כן, (כמעט) כל פעם מחדש הרגשתי מרומה לאחר שראיתי כי הפרומו שהיה לפרק ספציפי של "עקרות בית נואשות" כלל לא שיקף את הפרק עצמו.

הפרומו לסדרה עב"נ איכזב.../images/Emo168.gif

לא לפרק. הוא גרם לה להיראות אך ורק כסדרה לנשים שדעכו חייהן מאז שנגמרה "סקס והעיר הגדולה", וחבל.

snier1991

New member
הפרומואים בתקופה החדשה דוקא טובים

הפרק האחרון של ע"בנ,סדרות השמונה בנובמבר(במיוחד אי שם) החיים הם לא רק האהא והתגלות(דבר נורא מפתיע כי הסדרה עצמה פשוט מביכה

yesplus

New member
תשובות

"החיים מתחילים" שתי העונות ברצף בשידור יומי החל מה-8/11 בשעה 21:00. "חברים לנצח" - לא הופקה עוד עונה. בנוגע למחלקת הפרומו, אני נאלצת לא להסכים אבל אני סקרנית איזה פרומואים את חושבת שלא שיקפו את הסדרות? לטעמי והבנתי הם עושים עבודה מדהימה. בנוגע לפרומו של "עקרות בית נואשות" מטרתו הייתה ליידע על פרק הסיום של העונה ולהזכיר לאנשים לצפות בו. הוא לא אמור לגלות את העלילה (כי אז זה היה די מרגיז).

קרדית

New member
תודה על התשובות, ותשובות משלי

ראשית כל תודה על התשובות, וזה גם המקום להביע הערכה עמוקה על כך שאתן, נשות הערוץ, הן אלה המתחזקות את הפורום ומשיבות בסבלנות לכותבים. ובכן, לא הובנתי נכון בקשר ל"עקרות בית נואשות", כוונתי כלל לא היתה לפרק האחרון (שכן זה בהחלט היה מעצבן אם הייתם מגלים לנו את הסוף), אלא הכוונה היתה לפרומאים האחרים של פרקים ספציפיים (היינו: "בשבוע הבא ב'עקרות בית נואשות'"). פרומאים אלה, ברבים מהמקרים, לא תאמו את שהתרחש בפרק, והרבה פעמים הציגו איזשהו חלק מזערי מהפרק, חלק שכלל לא היה לב ליבו של הפרק. או אז היתה לא פעם תחושה קלה של "מירמה". באשר לדוגמאות ספציפיות לפרומואים לסדרות: מבין הדוגמאות אני יכולה לעלות בדעתי את "מחלקה אלטרנטיבית" ו "החיים הם לא הא הא", אולם אין אלו הדוגמאות היחידות, ובכדי לחדד את זה אני יכולה לומר שמעולם לא היה זה הפרומו שגרם לי לראות את הסדרה, אלא סיבות אחרות, כמו סקרנות לגבי סדרה חדשה שאני לא מכירה, המלצות מחברים, ביקורות בעיתונים ובאינטרנט וכו'. כמו כן, ואם זה לא היה ברור - "יס פלוס" הוא הסיבה העיקרית שאנחנו מנויים דווקא על יס. חזקו ואמצו.

assafTV

New member
זה דוקא עדיף

הרבה אנשים בכלל לא אוהבים פרומואים כי הם מספיילרים את העלילה. הפרומואים של עקרות בית נואשות הראו - לרוב - קטעים מגרים מהפרק הבא אך כאלו שלאו דווקא מגלים את העלילה הראשית כדי לא להרוס ולפגום בחווית הצפייה.

dht160

New member
הטענה שלי לפרומו הוא רק על האו סי

מה שהם עושים לTHE O.C זה מאוד מעצבן. מלא פעמים סמו ספויילר בפרומואים. הפרומו של העשב מעולה! ושל 'הקאמבק' גורם לסדרה להראות פי 100 מליון יותר טוב ממה שהיא באמת.. רז

למעלה