2 שאלות בקשר למגי

S h a b i i

New member
2 שאלות בקשר למגי

ממ, לא שאלות כאלה רציניות, סתם משו שמעניין אותי. קודם כל, אני לא מבינה את היחס של וויד אליה, למה היא מתנהגת אליה כך? היא מאשימה אותה במותו של הפרופסור? והשאלה השניה שלי היא האם קווין מאוהב בה? ואולי בגלל זה וויד מתנהגת אליה כך, כי היא מקנאה.. ממ, אשמח אם תענו לי :-

גלבטרון

New member
מענה (או לפחות ניסיון)

ראשית, זה לא סוד שקארי (מגי) וסברינה (ווייד) לא היסתדרו. קארי אף העליבה את הארוס של סברינה דבר שתרם לבסוף לעזיבתה של סברינה את הסידרה. שנית, האופי של שתי הדמויות שונה לגמרי. מגי היא קשוחה, "פרחחית צבאית", טייסת קרב לשעבר וחייל מארינס, אשר הראש שלה מאוד מיוצב בקרקע בעוד שווייד יותר רוחנית, אנטי-אלימות, מתעניינת במיסטיקה - היותם הפכים זו לזו גם משפיעה על היחסים בין השתיים. שלישית, אכן יש קצה של קנאה, ווייד מקנאת ביחסים (הרומנטיים החדשים) שבין קוויין ומגי ומגי מקנאת ביחסי החברות העמוקה שבין קווין וווייד. ובנוגע לשאלה השנייה, כן. קוויין אכן פיתח רגשות למגי. מקווה שעזרתי

S h a b i i

New member
מהה?!! אני ממש אוהבת אותהה!!!

עד עכשיו לא הכי אהבתי את הפרקים, אני כ"כ שמחה שוויד עפה מהתוכנית.. לדעתי מגי הפכה את התוכנית להרבה יותר מעניינת, האופי והקשיחות שלה הוסיפו קצת פלפל לסידרה.. וויד סתם עצבנה אותי, חיה לה מעולם משלה.. אני מאושרת שהיא לא נמצאת.. וד"א..גלבטרון, תודה רבה על המידע, עזרת :]

איך אפשר לאהוב אותה בכלל ??

אני מאלה שעדיין נאמנים לצוות המקורי וחושבים שמאז הפרופסור ווויד משהו בעצם קרה לסדרה. התוספות החדשות באמת מיותרות במיוחד מגי , שהיא כל כך מתנשאת והיא כל כך לא מתאימה לצוות , נכון היא נראית טוב , אבל לפי דעתי וויד לוקחת אותה בסיבוב בעניין הזה , וגם מבחינת המשחק. הדבר הכי גרוע שקרה לסדרה הזאת זאת מגי , וקווין כל שני וחמישי מתאהב במישהי אחרת , בזמן שמתחת לאף שלו תמיד היה לו את וויד....

S h a b i i

New member
אני דווקא לא!

מצטערת, אבל לדעתי וויד משעממת מדי..במשך העונות הסדרה נהיית יותר ויותר מותחת (לדעתי) ואני חושבת שהבחירה במגי הייתה מעולה! צריך קצת פלפל בסדרה..וויד הייתה נחמדה לעונות הראשונות, אבל היא כבר משעממת. אהבתי אותה לעונות הראשונות, אבל בכל פרק היא לא מחדשת יותר מדי.. למשל, אצל רמי, ניתן היה לראות שהדמות שלו השתנתה, הוא נהייה יותר אמיץ,נלחם על האנשים החשובים לו.. לעומת הזמר הדיי מתנשא שהוא היה. טוב, זאת דעתי :]

OnlyLeigh

New member
הדמות של רמי הייתה חייבת להתפתח

הוא בערך היחידי שנשאר בסדרה -_-

גלבטרון

New member
הדמות של רמי עברה הרבה תהפוכות

הוא כמובן התחיל ב"אדם הפשוט" בצוות, זה שלא בקי בכל הטכנו ממבו ג'מבו המדעי וכמובן הוא היה זמר נשמה. ולמרות היותו האתנחתא קומית בעונה הראשונה היה ניתן להזדהות עימו. בעונה השנייה, רמי התבגר במעט, הפסיק "לבכות" כל כך הרבה וכמו שאומרים "השיג לעצמו עמוד שידרה". הוא החל לקחת יוזמהבגלישות ולהפעיל את הראש. בעונה השלישית, החליטו לעשות לרמי מעין מהפך והוסיפו לסיפור הרקע שלו נתון חדש, רמי היה בצי הימי (דבר דיי מוזר כי רמי טען שהוא לא יודע לשחות בסוף הפרק "קיץ של אהבה" שבעונה הראשונה) אבל נעזוב את זה בצד. מכיוון שעונה זו הייתה מבוססת יותר על אקשן וכן ראינו גם את הצד הרגיש שלו וגילנו לא מעט פרטים על עברו. בעונה הרביעית, רמי נדחק קצת לפינה כאשר קולין ומגי (מהיותם דמויות חדשות) וקווין עם סיפור הרקע החדש שלו תפסו את מרכז העלילה. ובעונה החמישית, רמי מהיותו הגולש הותיק ביותר נהיה המנהיג החדש של הגולשים אם כי מנהיג שונה מזה שהיו קווין והפרופסור, בעוד שארטורו וקווין העדיפו להחליט החלטות עבור הקבוצה רמי דגל בצורת הנהגה שיוויונית יותר. ולדעתי הדבר היפה ביותר שעשו בסוף הסידרה הוא שהיחיד מבין הגולשים המקוריים שנשאר היה זה שבכלל לא היה אמור להיות שם ובכך הסידרה סגרה מעין מעגל.

די התאכזבתי האמת

כשזנחו את קו העלילה של רומן אפשרי בין קווין לווייד... הם היו כ"כ מתאימים אחד לשני... ואז באה מגי הפרחה הזאת ועם הבגדים החושפניים שלה וההתנהגות של כוכבת פורנו התערבה להם ביחסים... לדעתי אלמלא הם היו מגיעים לעולם של מגי, מתישהו קווין ווייד היו נהיים זוג.

נובמבר אתה צודק

שים לב גם לתשובה שלי למעלה זה היה חלק ממה שאני אמרתי. אהבתי את התאור שלך של הכוכבת פורנו , באמת שמים לב שבמקום לשים לב לסדרה אנחנו כל הזמן תוקעים מבטים במגי (לצערי גם אני , אני מודה) וזה לא מה שאנחנו מחפשים , תוקעים לנו אותה בפוזות מגרות ובבגדים חשופים , ויש לה כל הזמן מבטים כאלה של אחת ש..... בכל מצב..לולא מגי גם אני מאמין שוויד וקווין היו ביחד , כמו שלפי דעתי היה צריך להיות כי זה הרומן של הסידרה , רומן לא סגור ולא ברור שפשוט הרסו אותו לגמריי אחרי שהעלימו את וויד. ולכל אלה שיורדים אל וויד.... חבל לכם על הזמן.. אין עליה , היא יפה , משחקת מצוין , מתלבשת בטוב טעם , וחבל.. באמת חבל מתגעגעיםםםםםםםםםםםםםםםם אליך וויד. (וגם לארתורו שאני חולה עליו וגם אותו חיסלו).

למעלה