2 שאלות בקשר להתקפים

hai001

New member
2 שאלות בקשר להתקפים

1) האם קרני השמש יכולה לגרום לתקף אפילפטי? 2) האם באיזו שהוא גיל מסוים בנאדם יכול לסבול כמה סוגים של התקפי האפילפסיה? כולמר( אימא שלי הכירה את אבא שלי שהוא היה בן 33 והיא היתה בת 21. התקפים שלו בזמנו יהיו בעיקר ניתוקים (פאטי מל) עם תחושה אאורה, כעבור כמה שנים התקפים התחילו גם להיות עם נפילה וגם התחילו להיות התקפי גארנד מל. שתי השאלות האלו מדברות בעיקר על אבא שלי

hai001

New member
עוד שאלה

האם אחרי התקף אפילפטי יכול להיות שאדם עלול גם לקבל התקף זעם? כי היה לי מקרה עם אבא שלי אחרי התקף שלו רציתי להגיד משהו אז הוא התפרץ עליי זה יכול להיות שזה התקף זעם?

הקסום

New member
היי

כן אחריי התקף הבן אדם יכול לקבל התקף זעם , אחריי התקף יכול להיווצר שהמצב רוח של הבן אדם יכול להישתנות בין רגע, כל בן מגיב אחרת.

תלוי באדם עצמו...

אני אחרי התקף אני די מתוסכלת.. כי אני מאוזנת(כבר כמה פעמים היה לי אחרי שנתיים-שלוש ללא התקף..) אז זה אפילו יותר מתסכל,לדעתי, אז אם ככה הוא מתמודד עם זה אז יתכן...

שלום...

שהייה ממושכת בשמש, עלולה לגרום להתקף אפילפסיה. ולאחי אלי כיום הוא בן 22, יש המון סוגי התקפים וזה והם התווספו לו במשך השנים כתוצאה מאירועים מסוימים. בהצלחה והרבה בריאות לאביך סיגל

לי היה בערך את כל הסוגים

עכשיו יש לי רק בחום.. טפו טפו טפו קרני שמש.. לא... הייתי באילת כל היום הייתי בשמש ולא קרה כלום..(הייתי איזה שבוע)

למעלה