2 שאלות+אני חדשה :)

Shanny5

New member
2 שאלות+אני חדשה :)

שלוםשלום, אני שני ואני חדשה פה :) קיי, אז השאלות: 1. למישהו יש את 'כמו שלך' במחשב, או דרך שאני יכולה להוריד אותו למחשב? אני מרגישה טיפשה כי אני כלהיום על הספייס שלהם שומעת אותו בלופים חחח ^_^ 2. המ.. החברים בלהקה, נולדו ב92 או 93? :) טנקס.

מעיין51

New member
אמממ

קודם כל ברוכה הבאה.. ולי יש את כמו שלך על המחשב.. ואת יכולה גם להוריד את זה באימיול.. נראה לי שהם נולדו כזה בין 91 ל92... ובקשר לשירים.. אין לי מושג.. אני ח-ו-ש-ב-ת שרענן..

crazykid oO

New member
גם לי שאלה

איפה מורידים את השירים שלהם? הרגע כתבו הודעה עליהם בפורום MCR אז...אני אוהבת פאנק רוק.. אז.. איפה מורידים?!<

מעיין51

New member
אימיול?

יש שם רק שיר אחד או שתיים שלהם.. עוד מעט יוצא דיסק.. =] מה זה עוד מעט.. בפורים.. הרבה זמן בעצם..

crazykid oO

New member
אין לי אימיול.

ואסור לי להוריד -> הורים XD זה דפוק, כי אם יש וירוסים באימיול אז יש בטוח באתרים שאפשר להוריד מהם שירים גם וירוסים. XD אני מתחמקת D: וחופרת \=

crazykid oO

New member
פאק אני לא מוצאת ); עזרה!?!?

?מעיין WHERE ARE YOU איך כותבים מעין באנגלית םO MAYAN? זו האפשרות היחידה שאני מוצאת -.-"

מעיין51

New member
גם אני לא מוצאת..

פנייה לביט!!! נו באמתתתתתתתתת למה אתם מבאסים?! הבטחת שתעלו עוד שירים חוצפה

crazykid oO

New member
עוד שאלה..חעח יש פה כאלה ש..

מגיבים למנהלים כ"אתם הולכים ומשתפריפ" משהו כזה. המנהלים זה חברי הלהקה? נייס טו מיט, אולגה. מקווה שאתם טובים לא שמעתי עדיין. אשמע (; XDDDD למה אני מרגישה כמו הסמיילי??

מעיין51

New member
כן..הם חברי הלהקה והמנהל שלהם

dweck2k -זה המנהל רענן פוגל - גיטרה וזה ששר הרבה fatbery - ברי, גיטרה.. ושירה.. punker182 - לורל זה על התופים......

dweck2k

New member
חבר'ה

את כמו שלך אולי ניתן להוריד מהמייספייס עוד שבוע ככה. במהלך השבוע הקרוב גם נעלה שיר חדש. חוץ מזה, האלבום יוצא עוד חודש!!! אז תתאפקו קצת. דוויק

כמו שלך בקרוב להורדה

ברי ולורל נולדו ב92' ואני ב91'. אני כותב ומלחין את השירים והלהקה מכבדת יחד בחדר החזרות. יום נעים, רענן.

למעלה