2 פוזיציות הפוכות

אiר1

New member
2 פוזיציות הפוכות

אני סוחרת דרך איזי פורקס. רציתי לפתוח 2 פוזיציות הפוכות, עם 12 פיפס עד לסטופ לוס. ניסיתי לעשות את זה דרך התוכנה און ליין, אך הסטופ לוס הנמוך ביותר שניתן הוא 50 פיפס. התקשרתי לחדר העסקאות, כ-3 דקות לפני ההכרזה על הנתון, והם לא הסכימו לפתוח לי 2 פוזיציות הפוכות, וכששאלתי: אם היו לי 2 פוזיציות הפוכות, האם היו מוכנים לשים לי סטופ לוס של 12 פיפס, לכל אחת מהן? הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לאפשר לי את זה.. שאלתי היא: האם ככה זה אמור להיות? האם יש מקומות אחרים שכן מאפשרים את זה?

omer forex

New member
עסקאות הפוכות - נושא חשוב

ללא פעם ולא פעמיים ניסו לשכנע אותי בהגיון של עסקאות הפוכות. עסקאות הפוכות (אחת בלונג ואחת בשורט) מנטרלות אחת את השניה ובעצם שוות עסקה סגורה עם "קנס" - ה SPREAD. למה לקוחות חושבים שזה טוב? (וזה לא)? "אני אפתח לונג, ושורט, על שניהם אני אכניס STOPLOSS של 12 נקודות. אם השוק יעלה, ה SHORT יסגר ואני אשאר על ה LONG. ואם ההפך אז ההפך, ואני על הגל" למה זה לא טוב? כי אם רוצים לחכות עד שהשוק יעלה ואז לקנות, אז חכו שהשוק יעלה ואז תקנו. וזאת בעצם מהות העסקה. לגבי ההתנהגות של איזי פורקס (למה זה נופל תמיד עלי?
) - להסביר , ולמנוע מלקוח לבצע עסקה כזאת , זאת בדיוק האחריות של חדר העסקאות שלך. לקוח שגם קנה וגם מוכר, זה כסף טוב לחדר העסקאות, ואם את יכולה לעשות את זה 10 פעמים ביום זה אפילו יותר טוב, אבל חדר עסקאות צריך להיות מאוד חוצפן כדי לא לעצור את זה. תאמיני לי שאם הית סוחרת ככה שנה, ואז הית מגלה כמה הפסדת, היתם כועסת עליהם הרבה יותר.... (חבל, היה יותר טוב אם הם היו באמת חוצפנים , והית באה להיות לקוחה שלנו:) ) לגבי מדיניות קבלת הוראות באופן כללי - לכל חדר עסקאות יש מדיניות שונה בה הוא נוקט בעת לקיחת הוראות מהלקוח, וזאת מתוך הרצון לקיים את הוראות הלקוח כלשונן. את צריכה לברר מה המדיניות שלהם, ולהשוות למקומות אחרים. אני בטוח שאם תצלצלי ותשאלי הם ישמחו להסביר לך מה המדיניות שלהם.

אiר1

New member
אכן

שאלתי וביררתי... זה באמת משתנה מבית השקעות אחד לאחר... באיזי הסבירו לי את המדיניות שלהם... לא שזה הרגיע אותי... רק עיצבן אותי עוד יותר... אנ'לא ילדה בגן ילדים, שצריכה שישמרו עליה... אני יכולה להתנהל על דעת עצמי, ובית ההשקעות צריך רק לעשות את העבודה שלו, קרי - לבצע את רצון לקוחותיו - כך לטעמי. לא תמיד אני מצליחה להבין, כששוק עולה, אם הוא גם ימשיך כך, ולעתים (בעצם לרוב), כשאני נכנסת לפוזיציה - המגמה מיד משתנה
ולעומת זאת, בפתיחת 2 פוזיציות הפוכות, עם סטופ לוס קצר, לפני הכרזת נתון משמעותי, יחד עם ה"קנס" - יכול בהחלט להפיק רווח נאה, גם כך. בכל אופן תודה, היית לי לעזר

עומר ,

לא נראה לי שזאת הבעיה... נראה לי שהיא רצתה לפתוח עסקה על צמד (כנראה גופי) עם סטופ של 12 כשבסטופ יכול להתרחב בהודעה לגם ל 70... והם לא הסכימו להבטיח לה את הסטופ אז פשוט סירבו. בכל מקרה היא היתה עפה בשנהם...:)

למעלה