2 עבודות שלי...

hungry penguin

New member
צודק

את האמת, לקחתי את זה מכרזה של אתר וזה לא נועד להיות סטיקר בכלל... אבל האתר לא קם עדיין, אז מצאתי שימוש אחר. הנה משהו יותר סולידי.

Roobie

New member
וסתם משהו

(לא שאני מנסה להחשיב את זה לעבודת גרפיקה מדהימה.. הידע שלי בתחום שואף לאפס... סתם קישקשתי כמה דברים וזה מה שיצא)

BIH 93

New member
מה לא מובן

בהסכם האסלה נתתם להם רובים וכוח צבאי עכשיו תתנו שטחים ושוב אשליית השלום של השמאל החי בעולם הפנטזיה שבו הכל רק טוב והערבים הם הנסיך המדליק ..... מה הלאה ? טרנספר ליהודים? הרי זה הדבר הבא שהם ירצו .... שמאלנים, אתם תמימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOY, התמימות

Roobie

New member
הימין המתנשא

הנה דוגמא לימני רגיל. ואל תגידו לי שלא, כי כמעט כל ימני אומר את זה. "השמאל חושב שהערבים הם הנסיך המדליק.. בלה בלה בלה...". לא, אני לא חושב ככה.

BIH 93

New member
דוגמא קלאסית של השמאלני יפה הנפש

כי זה נכון ואל תגיד לי שלא שמאלנים הולכים להפגין נגד המדינה !!! בעד העזתים וכו´ אין גבול - את אמא שלכם אתם תתנו בשבילם ! בשביל אוייבי המדינה אין גבול לבושה - כנראה נפלו כאן לכמה אנשים כמה ברגים בטח אתה גם קורא לפיגועים דרך לגיטמית להתנגדות לכיבוש טוב אתה יודע היה עוד אחד - בטח אתם מאושרים שיקירכם ובבת עינכם נלחמים על זכויותהם "בדרך לגיטמית" בקיצור, אתם יכולים ללכת אל אחיכם המחבלים בכיף SEE IF I CARE אתם לא חלק ממני - כמו שלא הייתם חלק מבריטניה אם הייתם הולכים להפגין בשביל ה IRA וכמו שלא הייתם חלק מספרד אם הייתם הולכים להפגין לטובת ה המחתרת הבסקית !

Roobie

New member
שום דבר ממה שהכללת עליי לא נכון

אתה מוזמן לדפדף בהיסטוריה של הפורום ולראות איך תקפתי את השמאל הקיצוני על הפגנותיו בעד ערפאת. לא שזה יפריע לך להמשיך להכליל, אבל למה אני כבר מצפה מאחד כמוך... ימני מתנשא

למעלה