2 נושאים

BellA עלמה

New member
2 נושאים

מגרש הכדורגל רח' ההסתדרות פינת קרן היסוד ... מה זה הפנסים האלה???
זוועה
. מעניין מה חושבים תושבי הרחוב הזה שמסתנוורים מהאור הזה..כרגע למרות האור הזה אין שם שום משחק!!
הריח המזעזע שוב חזר?? איף!!

החתימו על עצומה

היא היתה תלויה גם בחדר המדרגות שלנו. אני לא יודעת מה קרה בסוף. מישהי/ו כאן יודע/ת?

נאנ3

New member
אכן הפנסים מכוערים גם ב יום ולא רק

בשעות שהם פועלים. הריח חזר בצורה מזעזעת ואצלי היאוש רב

2hand

New member
אכן הריח המסריח חזר ובגדול!

מה ניתן לעשות? אני כל הזמן מתקשרת למוקד, אבל זה לא עוזר. אני מרגישה שמזלזלים בנו התושבים שחיים באזור המפגע, שצריכים לחיות בעננה המסריחה הזו. אני חיה 20 שנה ברעננה ובחיים לא היה דבר כזה, קודמו של חופרי לא היה נותן לנו לחיות ככה יותר מיום. עצוב.

raananacity

New member
יותר מ-20 שנה, ובאמת, בחיים לא היה דבר כזה

אני חושב שאת מקור הריח אפשר יהיה לאתר בקלות בבחירות הבאות... העיקר שהחינוך טוב.

2hand

New member
גם אני רגועה שאומרים בעיריה שזה מטופל

שזה אומר בעצם שאנחנו נמשיך לחיות בעננה מסריחה עד הבחירות הבאות בטוח.

מאחר ולא ראש העיר מטפל בכך אלא מומחים

מטעם תאגיד המים, בעלי תארים שלישיים ויותר - מה את חושבת שישתנה אחרי הבחירות? תזרח להם שמש חדשה מהכיס האחורי במכנסיים? חבר'ה - קוהרנטיות תעזור כאן.

2hand

New member
אם כבר נהיית הדוברת של חופרי

אולי תוכלי להגיד לנו עוד כמה זמן יקח לבעלי התארים החכמים האלו לפתור את הבעיה? ואולי גם תוכלי להגיד לנו מה מקור הבעיה? אגב - אני מעדיפה שמש חדשה מהכיס האחורי על פני ריח של ביצה סרוחה.

מבקשת להימנע מהתייחסות אישית אלי או לאחרים

מדובר בהבנת המאטרייה ואין לזה שום קשר לפרסונות בעירייה או לעומד בראשה, וחבל לנסות לסמן את עיגול המטרה (המעייף כבר, די) סביב הפגיעות. אני מציעה פשוט ללמוד בכל מקרה לגופו מי אחראי על מה בנושאים שאתם מבקרים, על מנת שהביקורת תהיה עניינית ותישא תוצאות, כי זה מה שאת רוצה, לא? להפסיק את הריח...? כבר הוסבר כאן בהרחבה השנה משאילתא שהגשנו, שהבעיה מקורה במים ובטיפול הוא ע"י תאגיד המים, ששכר לצורך כך יועצים מומחים.

ארזS

New member
וכמה זמן צריך לדעתך לקחת למומחים כאלה

להבין את מקור הבעייה ולפתור אותה ? הרי הם מומחים שמן הסתם גם מקבלים שכר של מומחים ולא של מאבטח... אז שיעבדו כמו מומחים ויפתרו את הבעייה !

32103210

New member
אולי, אנחנו צריכים להפנים

שלא מצליחים לאתר את מקור הריח,ולו רק מהסיבה שהריח הולך-ובא , גם התושבים לא מצליחים " לאתר " את מקור הריח ,לא מצליחים להגדיר אותו בדיוק ,ויש תושבים שממש לא מבינים על איזה ריח מסריח מדובר. האנשים שאתה מגדיר כמומחים ,אכן מומחים ,אבל רק לטיפול בבעיה ,ולא באיתורה .שיכול להיות שאיתורה יהיה ממש במקרה. צריך רק אמינות בתגובות , שבמקום שהעייריה תגיד בתגובות שלה לפיתרון הבעיה " בלה,,,בלה,,, בלה,,,, פשוט תגיד ," הבאנו את כל המומחים-ואנחנו לא מוצאים את מקור הריח " ואני מוסיף ,אם למישהוא יש מומחה שיכול לאתר מקור הריח שיביא אותו- והעירייה תממן את התשלום למומחה.

ארזS

New member
אני בהחלט מסכים איתך

שכנראה לא מצליחים לאתר את מקור הריח שבא והולך וחוזר חלילה. ולא אני הגדרתי כמומחים את המומחים, אלא כך היה כתוב, שהעיריה הזמינה מומחים. ובינתיים כולנו סובלים מהבעייה המסריחה הזאת !

raananacity

New member
התושבים כבר הבינו את מקור הבעיה

והפנימו היטב. אמנם ישנם בודדים שאינם משתפים פעולה, אלא שלשמחתם מספרם לא עולה על מספרן של אצבעות כף יד אחת רגילה. או של אצבע אחת.

למעלה