2 מזל טובים

2 מזל טובים ../images/Emo65.gif

לשירי - שמתחילה היום עבודה. מזל טוב ובשעה טובה..... וכמובן - בהצלחה
וגם ....
ללאל - שחוגגת יומולדת Sweet Sixteen
מזל טוב חמודה. הרבה בריאות, הצלחה, אהבה, אושר ועושר

matyc

New member
../images/Emo49.gifבנות

שירי אני מקווה שהיה לך יום טוב בעבודה ושהלב נרגע קצת
לאל יום הולדת שמח גיל 16 הגיל הכי יפה

ל3

New member
תודה בנות

התחלתי עבודה במחלקת יונקים והאמת שהיה לי כל כך קשה לא ישבתי דקה משבע עד שלוש. העבודה מאוד קשה פיזית כל הזמן לקבל תינוקות חדשים, לחתל לרחוץ תינוקות, הדרכות, חיסונים, ביקורי רופאים, להוציא את התינוקות להורים, להחזיר, להוציא שוב, להחזיר, הדרכות הנקה ועוד ועוד . האמת אני לא יודעת אם אני ימוד בזה במיוחד עם המצב הבריאותי שלי כרגע ( הדופק עדיין גבוה). חזרתי הביתה שבוזה לחלוטין ובלי מצב רוח. אני לא יודעת אם להודיע שאני לא ממשיכה או שזה פשוט שביזות של ההתחלה. יש כל כך הרבה ללמוד ואני בלחץ היסטרי מזה. בקיצור, בנות אני בדילמה. הלוואי והייתי מוצאת עבודה בקופת חולים זה היה הכי אדאלי בשבילי. בנתיים אני אלך מחר לעבודה ונראה אחרי זה אם אני אמשיך. בנתיים גם הדופק לא נרגע עם הכדור החדש ואני אובדת עצות גם בזה. קשה לי כבר לתפקד ככה ואני ממש בלי מצב רוח. בנוסף, אמרו לי שבבית חולים הזה אין פנסייה אלה איזה שהיא הפרשה לקרן מסוימת שגם זה שיקול שאני צריכה לקחת בחשבון. בנות- מה לעשות? האם אי סתם קוטרית? האם העבודה הזו מתאימה לי? לא יודעת- אני מודכאת...................... לאל החמודה, מזל טוב ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם שירי

שירי יקרה../images/Emo41.gif

המון מזל טוב ליום הראשון של העבודה
באמת מחלקת ילודים תינוקות שרק נולדו זה מאתגר וזו עבודה פיזית קשה ומרתקת וזה נכון שעבודה בקופת חולים היא יחסית רגעוה יותר ודורשת פחות מאמץ פיזי , אם כי גם שם יש ימים עמוסים, טיפוסים מעצבנים ורופאים לחוצים.... את צריכה פשוט לשבת עם עצמךלהתייעץ אבל בעיקר להקשיב לקול הפנימי שלך ולהחליט איזו עבודה תיטיב עמך יותר כרגע. אפילו תשרטטי לך טבלה עם יתרונות וחסרונות של כל עבודה את היחדיה שיכולה לדעת מה טוב עבורך כעת ייתכן באמת שטוב לך יותר כרגע עבודה פחות עמוסה .... חבל לי שאת מרגיש מדוכאת עקב כך, אבל זה מובן וברור היית פשוט, רוצה בטח להרגיש טוב ושהשיקול הזה של הבריאות לא יהיה אחד מהשיקולים לבחירת עבודה אבל....... וזה אבל גדול...... תזכרי שאת רק בתחילת הקריירה שלך כאחות וכל דרך שבה תברחי תהיה טובה .. והכי חשוב טובה עבורך הרבה בהצלחה שלך פיית השוקו

gaia20

New member
הי מותק

אין ספק שהיום הראשון, כמעט בכל עבודה, הוא אחד הימים היותר קשים אבל אני חושבת שאת צריכה לתת עוד קצת זמן לעבודה ולא להחליט באופן מיידי אני בטוחה שהקושי שאת חווה עכשיו הוא רק כי זו עבודה חדשה וקצת מלחיצה ונושאת איתה המון המון המון אחריות אולי תחכי כמה ימים, שבוע - שבועיים, תראי איך את משתלבת ואיך את מתפקדת ורק אז תחליטי. אני רוצה לספר לך שאני נכנסתי לעבודה שלי כשהיו חגים והיה די שקט ולכן חשבתי לעצמי שזו עבודה ממש נחמדה וקלה. אבל עברו להם החגים ופתאום הרגשתי את ה"בום" הזה, הלחץ הזה שאחרי החגים וממש הרגשתי שאני טובעת...ומי ישמע באיזו עבודה מדובר, כולה משרד לא גדול בכלל.... אבל הלחץ הורגש מצוין. בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד לך זה שאחרי כמעט חודש נכנסתי לעניינים ועבדתי כאילו אני עובדת שם כבר שנים, הטלפונים רצו ולא היתה לי בעיה להשתלט עליהם. אני בטוחה שברגע שתכנסי לעניינים ותתרגלי ללחץ, את תראי שיהיה לך הרבה יותר קל. בהצלחה מותק

ל3

New member
תודה בנות

אני אראה איך יהיה מחר. הדרי, נראה לי שבאמת אתן צאנס לעבודה ואראה איך אני מתקדמת ואז יעשה את השיקולים

gaia20

New member
מזל טוב לשתיכן ../images/Emo140.gif

שירוש, המון המון בהצלחה בעבודה החדשה, אני בטוחה שתצליחי בתפקיד החדש
לאל שיהיה יומהולדת שמח שמח שמח, המון עושר, אושר ובריאות

תתודה חמודות שליי

חמודות שלי תודהה רבהה על הכול תודה שאתם פה תמיד להקשיב לי גם שטובוגם שרע לי:)

למעלה