תודה בנות
התחלתי עבודה במחלקת יונקים והאמת שהיה לי כל כך קשה לא ישבתי דקה משבע עד שלוש. העבודה מאוד קשה פיזית כל הזמן לקבל תינוקות חדשים, לחתל לרחוץ תינוקות, הדרכות, חיסונים, ביקורי רופאים, להוציא את התינוקות להורים, להחזיר, להוציא שוב, להחזיר, הדרכות הנקה ועוד ועוד . האמת אני לא יודעת אם אני ימוד בזה במיוחד עם המצב הבריאותי שלי כרגע ( הדופק עדיין גבוה). חזרתי הביתה שבוזה לחלוטין ובלי מצב רוח. אני לא יודעת אם להודיע שאני לא ממשיכה או שזה פשוט שביזות של ההתחלה. יש כל כך הרבה ללמוד ואני בלחץ היסטרי מזה. בקיצור, בנות אני בדילמה. הלוואי והייתי מוצאת עבודה בקופת חולים זה היה הכי אדאלי בשבילי. בנתיים אני אלך מחר לעבודה ונראה אחרי זה אם אני אמשיך. בנתיים גם הדופק לא נרגע עם הכדור החדש ואני אובדת עצות גם בזה. קשה לי כבר לתפקד ככה ואני ממש בלי מצב רוח. בנוסף, אמרו לי שבבית חולים הזה אין פנסייה אלה איזה שהיא הפרשה לקרן מסוימת שגם זה שיקול שאני צריכה לקחת בחשבון. בנות- מה לעשות? האם אי סתם קוטרית? האם העבודה הזו מתאימה לי? לא יודעת- אני מודכאת...................... לאל החמודה, מזל טוב ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם שירי