#2 מה למדתם מהסדרה?

Th3onE

New member
#2 מה למדתם מהסדרה?

שפכו פה פרטים מעניינים שתפסתפ מהסדרה. למשל דימום הקודתי בעיניים-חנק. קווי מייס בציפורניים -הרעלה. חוק ראשו בהשרדות-עיניים,ואז ידיים. אממ.. דם מתקהה (לא מתבהר?) בחום.. שפכו~!
 

Th3onE

New member
סלחו לי על הטעויות.. השעה מאוחרת :)

תפסתם* נקודתי* ראשון* מתכהה*
 

gs4ever

New member
או ממש הרבה

אבל עכשיו עולי לי לראש זה שטפרטורת הגוף צונחת במעלה וחצי כל שעה .
 

Agenst the wind

New member
*טמפ' הכבד, מרגע שכל מערכות הגוף..

קורסות. הכוונה שלי: מרגע שכל הגוף מפסיק לפעול- מפסיק לחלוטין לייצר אנרגיה כדי לחיות, העצבים מפסיקים לפעול לחלוטין, וכו', רק מרגע זה מודדים את טמפ' הכבד (לא את טפמ' כל הגוף, אני גם חושב שנ"י השתמשו פעם במקום אחר כדי למדוד את הטמפרטורה (אולי כי לא הייתה לגופה כבד...?). דברים שלמדתי על גופות מהמציאות: לפני קצת יותר משנה הכלבה שלי מתה בחצר ליד הבית, אני ישנתי באותו הזמן אבל אח שלי מצא אותה בערך חצי שעה אחרי... המשפחה חיכתה שאני אתעורר כדי לספר לי, וכדי להחליט איפה לקבור אותה, בזמן הזה היא הייתה מונחת על האדמה, חשופה לשמש (זה היה ביום), כשהביאו אותה לבית מכוסה רק בשני סמרטוטים, הגופה הסריחה מאוד- יותר מכל דבר אחר שהרחתי בחיים שלי ואני מסתובב ליד סוסים ופועלים תילאנדים שחוזרים קצת אחרי שיא החום מהשדה. שמתי לב שהיה קשה לאחים שלי להרים אותה, היא לא הייתה כלבה גדולה במיוחד, היא שכבה על הצד כאילו כרגיל,ומרכז הסמרטוט מאוד שקע לכיוון האדמה. כנראה שכוח המשיכה של כדור-הארץ משך את כל הדם אליו. גם קראתי באיזה ספר שזה מה שקורה, כך שאפילו לאס-וגאס לא מציאותית מהבחינה הזו: שם תמיד כל הגופות השלמות ללא יוצא מהכלל, נראות כאילו הם נרצחו בתוך מתקן קירור, שהשאיר את כל הדם במקום. ושלא תחשבו שהיה לי קל לכתוב את תחילת החלק השני של ההודעה הזאת- הזיכרון של הגופה שלה לא דבר נחמד בכלל.
 

Th3onE

New member
תודה שחלקת את זה איתנו..

אני מצטער על הכלבה שלך.. זה קרה לי עם שני חתולים שהיו לי. ואחת גורה שמצאתי עם חברים (אחד זרק אותה מהמכונית שלו והיא צלעה כי שברה תרגל מהנפילה. היא יללה מאוד ובאה אלינו, אין זה ממש מחזה שקשה לראות. ליטפנו אותה וחשבנו מה לעשות ואז האכלנו אותה ושמנו אותה בגינה כדי שתישן ובבוקר היא עוד הייתה שם אך בצהריים נעלמה..
 

Agenst the wind

New member
תודה לך.

שמעתי פעם מישהו אומר שכאשר חתולים מבינים שהם הולכים למות, הם מעדיפים להיות לבד.
 
נכון, זה באמת ככה ../images/Emo4.gif

היו לי כמה חתולים במשך חיי (גם עכשיו יש לי), ויש להם מעין "מנהג" כזה, שכשאר הם מרגישים לא טוב (אני לא חושב שהם יודעים שהם עומדים למות) הם מתרקחים מהבית, ויכולים אפילו להעלם למספר ימים עד שהם ירגישו טוב, או שהמחלה גברה עליהם והם פשוט מתים
. מצטער על הכלבה שלך, זה קשה , אני מכיר את התחושה.
 

deathcaster

New member
טעות

טמפ' הכבד יורדת ב-2 מעלות פרנהייט בשעה הראשונה של המוות, ולאחר מכן ב-כמעלה לכל שעה. הטמפ' יורדת בצורה לוגריתמית בתלות באנרגיה ע"פ משוואת ארהניוס. ( וזה לא למדתי מ-CSI ), הייתי צריך קורס ביוכימיה ותרמודימיקה בשביל זה
 
למעלה