*טמפ' הכבד, מרגע שכל מערכות הגוף..
קורסות. הכוונה שלי: מרגע שכל הגוף מפסיק לפעול- מפסיק לחלוטין לייצר אנרגיה כדי לחיות, העצבים מפסיקים לפעול לחלוטין, וכו', רק מרגע זה מודדים את טמפ' הכבד (לא את טפמ' כל הגוף, אני גם חושב שנ"י השתמשו פעם במקום אחר כדי למדוד את הטמפרטורה (אולי כי לא הייתה לגופה כבד...?). דברים שלמדתי על גופות מהמציאות: לפני קצת יותר משנה הכלבה שלי מתה בחצר ליד הבית, אני ישנתי באותו הזמן אבל אח שלי מצא אותה בערך חצי שעה אחרי... המשפחה חיכתה שאני אתעורר כדי לספר לי, וכדי להחליט איפה לקבור אותה, בזמן הזה היא הייתה מונחת על האדמה, חשופה לשמש (זה היה ביום), כשהביאו אותה לבית מכוסה רק בשני סמרטוטים, הגופה הסריחה מאוד- יותר מכל דבר אחר שהרחתי בחיים שלי ואני מסתובב ליד סוסים ופועלים תילאנדים שחוזרים קצת אחרי שיא החום מהשדה. שמתי לב שהיה קשה לאחים שלי להרים אותה, היא לא הייתה כלבה גדולה במיוחד, היא שכבה על הצד כאילו כרגיל,ומרכז הסמרטוט מאוד שקע לכיוון האדמה. כנראה שכוח המשיכה של כדור-הארץ משך את כל הדם אליו. גם קראתי באיזה ספר שזה מה שקורה, כך שאפילו לאס-וגאס לא מציאותית מהבחינה הזו: שם תמיד כל הגופות השלמות ללא יוצא מהכלל, נראות כאילו הם נרצחו בתוך מתקן קירור, שהשאיר את כל הדם במקום. ושלא תחשבו שהיה לי קל לכתוב את תחילת החלק השני של ההודעה הזאת- הזיכרון של הגופה שלה לא דבר נחמד בכלל.