2 חלומות

Y-girl

New member
2 חלומות

יש עוד כמה חלומות שאני רוצה להבין... אז ככה: 1. תמיד אני חולמת שאני בורחת ממשהו. אני בורחת פתאום אני לא יכולה יותר לרוץ וגם קשה לי ללכת. כאילו אני בתוך מים. ואז אני נעזרת בדברים בשביל להמשיך לנוע. 2. אני חולמת הרבה שאני עפה. אני מרגישה כאילו זה הדבר שהכי הרבה רציתי לעשות בחיים שלי. אבל אף אחד לא מתרגש מזה שאני עפה. וזה מעצבן אותי. אף אחד לא יכול לעוף רק אני. וזה נראה לכולם כל כך מובן מאליו. ובכל פעם שאני נוחתת אני לא בטוחה שאני יוכל לעוף שוב. ואני מפחדת לעוף גבוהה מידי כדאי שפתאום אני לא יפול. שתי החלומות האלה ממש חוזרים על עצמם. חלמתי אותם עשרות פעמים. מקווה שתפרש לי אותם סיון

פירוש:

קודם כל אני חדשה בפורום אז אנילא יודעת איך זה עובד ואם רק רואה בכוכבים מפרש/ת את החלומות של כולם אז החלטתי לפרש בכל זאת כי זה נראה לי די ברור. אני מדברת על החלום השני בו את עפה. לפי דעתי התעופה זה הדברים שיש לך ולאחרים אין כמו כשרונות או הצלחות מסוימות בלימודים או בעבודה או במה שאת עושה. ואת רוצה שכולם יכירו בדברים האלה בהם את מצליחה יתר מכולם אבל זה נראה להם מובן מאליו. את בעצם מתעצבנת על כך שלא מכירים בך מספיק ובכשרונותייך. ובקשר לכך שאת פוחדת לעוף גבוהה מדי כדי שלא תפלי, זה נראה כמו פחד מכשלון. את לא רוצה להכשל ושכולם יחזו בזה ופדיחה...כי ככל שתעופי גבוה יותר, ז``א תצליחי יותר, האכזבה מכשלון גדולה יותר, אכזבה עצמית ואכזבה של הסובבים ממך. אני לא יודעת אם זה קרוב ואם זה מתאים לך כי אני לא מכירה אותך ואת דרך חייך אבל ניסיתי. ;-) ובאשר לחלום הבריחה, אין לי תשובה

כל הכבוד, מרי..... :cool:

את מוזמנת לפרש כאן חלומות, כאוות נפשך..... הרגישות הנבונה שבך חשובה לפורום זה. אהבתי...:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

על בריחה ותעופה...

היי סיוון, ברוכה הבאה! בחלומך הראשון את מרגישה תקועה. את מזהה בעיה מסויימת בחייך וקשה לך להתמודד איתה. התחושה היא שאת מתקדמת באיטיות למרות שאת רוצה לרוץ. נסי לרענן את זכרון מוחך בתחושת הריצה ע``י כך שתרוצי באמת, בשביל הספורט. חוויה זו מסוגלת להשפיע על תת המודע שלך, כמו כן על חלומותייך. בקשר לחלומך השני, אין לי הרבה מה להוסיף. יפה פירשה אותו ``מרי``... נסי לעוף בשבילך. תהני מחווית התעופה ביניך לבין עצמך, בלי לערב את הסביבה, פשוט תהיי מודעת לכוח שבך ותמשיכי לנסוק איתו גבוה יותר. כל עוד את מחפשת להרשים את הסביבה, כוחך יחלש... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה