2 זכרים ונקבה אחת

Eyalg

New member
2 זכרים ונקבה אחת

שלום, יש לי זוג תוכונים בערך שנתיים, בשנה שעברה הנקבה הטילה 3 פעמים ביצים (3 מחזורים) ובכל פעם אחרי 3 שבועות היא זרקה את הביצים לכלוב. הביצים היו ריקות. בוודאות יש לי זכר ונקבה כיון שלא פעם תפסתי אותם על חם... יש להם אבן סידן והם מקבלים זרעונים + ירקות + ביצה קשה (מידי פעם). היום הלכתי לחוות כנף כדי לקנות עוד זוג תוכים כדי שבכל זאת אני אזכה לראות גוזלים, וכשסיפרתי למוכר את הסיפור הרשום מעלה, הוא אמר לי להוסיף רק עוד זכר לכלוב, הוא טען שאו שהזכר החדש יזווג את הנקבה או שזה ימריץ את הזכר הקיים להיות פורה... נשמע לי תמוה קצת, 2 הזכרים לא יריבו עד מוות?? אבל המוכר התעקש... לא נשמע לי הגיוני שהוא לא ירצה למכור לי זוג במקום אחד... בקיצור קניתי רק זכר אבל עדיין אני חושש, מה אומרים המומחים? תודה, אייל.

רואי

New member
אכן נראה שהבעיה היא בזכר

כנראה שהוא לא פורה או צעיר מדי. בשורה התחתונה זה בסדר גמור שקנית זכר. אני לא חושב שאם תשים את שלושתם ביחד זה יעזור, כי הרי אתה בעצמך אמרת שהזוג הותיק הזדווג, כלומר אין פה בעיה של "ביישנות" או אדישות מצד הזכר, כנראה שהוא פשוט לא פורה. לכן עדיף לשים ביחד רק את הזכר החדש עם הנקבה הותיקה, ונקווה שיכו שורשים... בהצלחה!

Eyalg

New member
אין סכנה שהזוג הותיק יכנס לדיכאון

בגלל שאני אפריד בינהם?

למעלה