2- זה תמיד ביחד...

מפ33יצה

New member
2- זה תמיד ביחד...

אמבט חם – אין כמו זה אחרי יום קשה, אמרתי לבעלי והתיישבתי ערומה על המיטה, מסתכלת על עצמי במראה, הוא התיישב מאחורי, מחבק אותי מתקרב אלי ומפסק רגליים, אני מזיזה את ראשי לאחור והוא מנשק את שפתי.. שם את רגליו על רגליי ומפסק לי אותן מכניס את הלשון שלו לתוך פי ומלטף את השדיים שלי, בתנועות עדינות מלטף את גופי החם שעדיין עולים בו אדי המים החמים מהמקלחת, מפסק לי יותר את הרגליים בעזרת רגליו ומעביר אצבע באזור הענוג והחל מלטף כל חלק ממנו, אני מסתכלת עלינו במראה ממול ורואה אותו פסק את השפתיים התחתונות שלי, אני רואה את עצמי במראה מסתכלת על העולם שנגלה לעיניי הוא מלטף את הדגדגן ביד אחת יד שנייה מחבקת אותי ועוברת בחום על הבטן שלי שעולה ויורדת מעוצמת הריגוש, הוא מסובב את האצבע שלו סביב הפתח כאילו זו הפעם הראשונה שלו, מידי פעם מכניס את קצה האצבע נישאר שם ורוטט לו, מרטיב את האצבע וממשיך לסובב אותה סביב הפתח סביב הדגדגן הוא לוקח את היד שלי מנשק כל אצבע בידי, מכניס את האצבע שלי לפה שלו ומראה לי מה הוא אוהב- מכניס ומוציא את האצבע לאט, מכניס ומוציא משגע אותי, מכניס את האצבע מרטיב אותה יונק אותה חזק בפיו ומוציא, לוקח את היד שלי ומכוון אותה למטה, לכיוון החזה, יותר למטה לכיוון הבטן, יותר למטה, מאגרף אותה ומכוון את האצבע המורה לכיוון הפתח, הוא מסתכל לי בעניים דרך המראה ואומר בעיניו אל תדאגי- יהיה את תהני. אני מתמסרת לו הוא מסובב את האצבע שלי סביב הפתח החם שלי, מלמטה למעלה, מסובב את הצבע שלי סביב הדגדגן, מכניס את האצבע שלי קצת לתוכי לא הרבה אני מנסה להתנגד הוא חזק יותר מכניס ומוציא את האצבע ממני מסובב אותה בתוכי ,מכניס ומכניס עוד, פנימה, מוציא מעט ומכניס עמוק, מוציא מעט ומכניס – אני עם עיניים עצומות מרגישה את האצבע שלו מלטפת את האצבע שלי קדימה ואחורה מלטפת אותה בתוכי אני שולחת יד לדגדגן שלי ומלטפת אותו והוא בקצב אחיד מלטף את האצבע שלי אני מתכווצת לי לאט , אני רוצה לגמור אני לוחשת לו , הוא מצמיד את האצבע שלו לשלי כאילו היינו אחד, ומרטיט אותם בתוכי , לאט וגביר, עוצר ומרטיט, מסובב אותן ,אני מרגישה כיווץ ראשון, הוא מוציא את האצבעות לאט ומכניס מהר, כיווץ שני מכניס אלי מהר ומוציא לאט, כיוון שלישי שאחריו רצף כיווצים נפלאים, כן תגמרי הוא לוחש לי תגמרי חמודה שלי אני מרגישה את עצמי גומרת- זה מגרה אותי יותר, הדופק שלי עולה, וסדרת כיווצים הדירה פורצת ממני מתכווצת על האצבעות שלנו, הוא מסתובב עם הפנים אלי האצבע עדיין בתוכי מכניס לשון למערה ומתחיל ללקק את המעיין מכניס לשון מוציא, עובר עם הלשון מלמטה למעלה עובר על הדגדגן מפסק את הרגליים שלי ומכניס אלי מעט את הכלי שלו, אני מנסה להביא אותו יותר אלי , הוא מתחמק, מנסה, הוא מכניס ומוציא כשהוא בפתח לא נכנס יותר זז מהר מהר, אני גומרת אני צועקת לו ובמכה הוא חודר אלי הזרם שלו, הזין שהתנפח גורם לי לגמור פעם נוספת הוא שוכב לידי אנחנו מחוברים עטופים אחד בשני..

eric5

New member
את משהו

אני קורא את הסיפורים שלך מדי פעם ואני חייב לציין שאת עושה לי את זה ובגדול. אני נהנה לקרוא ולאונן על הסיפורים שלךץ תמשיכי ככה

למעלה