2 ויילדים הלילה...
הראשון התחיל בהתעוררות במיטה,קמתי עשיתי כמה הגברות והלכתי לכיוון המטבח,התחושה הייתה מאוד מציאותית עד כדיי כך שהתפדחתי קצת לצאת מהבית כי הייתי עם תחתונים אז בדקתי את המציאות כמה פעמים
- אחריי פעילות שגרתית מסויימת רציתי להגיע לכיוון הים את התחלתי לעוף ולשחות באוויר עד לנקודה שהכול התחיל להחשיך באוויר אז עצרתי והסתכלתי לכיוון הידיים שלי עד שהתחלתי לראות אותם שוב והחצלול המשיך לו אז נחתתי שם בשכונה דמיונית והסתובבתי קצת,הזכרון קצת מטושטש אחוריי זה. לאחר מכן עוד ויילד שבו שוב קמתי עם תחתונים בבית,עשיתי רק בדיקה אחת כדיי לוודא ועליתי לכיוון הגג בגג עשיתי הגברות צלילות וייצוב עד שהאיכות של הפרטים תהיה מאוד גבוהה - הסתכלתי על היידים שלי עד שראיתי את את הטביעות אצבעות וגם קראתי מקופסת סיגריות טקטס - הוא השתנה אז פקדתי פקודה קולית לייצוב והוא נשאר דיי יציב - ישבתי על הגג ונהנתי מהנוף וחשבתי לעצמי באריכות שמאוד משעמם פה אז מה לעשות - הסתובבתי לזמן ארוך כדיי לשנות סצנה והגעתי למעיין רחוב פתוח מוזר עם קירות גבוהים והזמן היה זמן זריחה נחתתי שם וחקרתי קצת עד שהגעתי לאזור חשוך ושם כבר עשיתי אחורה פנה לכיוון האור כדיי לשמור על הפרטים,לאחר באתי לעוף והתקשתי לעבור את החומה,הצלחתי לעוף/לקפוץ עד הקצה ונתליתי שם,הייתי צריך להרים את עצמי בכוח ע"מ לעבור אותה ולאחר מכן הכל מטושטש בגלל חלום רגיל שבא לאחר מכן - וזה היה חלום רגיל ומפגר,חלמתי שאני בבית פה בשכונה שלי ועשו שם תוכנית של האח הגדול,בשלב מסויים אני ועוד מישהו הברזנו מהבית לכמה דקות וחזרנו ומההפקה התעלמו מזה לגמריי
הראשון התחיל בהתעוררות במיטה,קמתי עשיתי כמה הגברות והלכתי לכיוון המטבח,התחושה הייתה מאוד מציאותית עד כדיי כך שהתפדחתי קצת לצאת מהבית כי הייתי עם תחתונים אז בדקתי את המציאות כמה פעמים