2 השקלים שלי:

אפרתתת

New member
טוב, אם אתה מתעקש..

אז אני אהיה ילדה קטנה לרגע. קראת לי חולמנית, פתאטית, דוחה, לא אינטליגנטית, מלוכלכת, לאחרים קראת מקשקשים, מדברים בשפה מתחת לכל ביקורת, עצובים, שמים עצמם לבוז, מידרדרים לשפל המדרגה, חסרי חיים, שקרנים, מתוסכלים, נוטפי שנאה, עיוורים, פנאטים, חשוכים, בעלי רמה נמוכה, מתלהמים, היסטריים לגמרי, בפאניקה מוחלטת, חסרי דברים חיוביים לומר, לא יודעים להפריד בין חלום למציאות, דמגוגים, מיותרים, שוטים... שאני אמשיך? ואח"כ אתה אומר שאתה היחיד שלא מלכלך... (וואו, אני לא מאמינה שממש ביזבזתי על זה זמן, חחחח)

אלדד27

New member
אכן, אני מתעקש.

מלוכלכת? לא, לא קראתי לך מלוכלכת. שוטה? לא. ונכון, את מדברת בשפה מתחת לכל ביקורת. את גם נוטפת שנאה. את גם מלאה דמגוגיה. כל אלו הן *עובדות*, אפרת, וחבל שאת לא יודעת לעשות את ההפרדה המתבקשת בין עובדות שנובעות ישירות מהתנהגותך לבין ניבולי פה כמו אלו שאת משתמשת בהם. יום מצוין

אפרתתת

New member
עכשיו אפשר גם להוסיף

יומרנית, מתנשאת וחצופה
ואממ: "כמה לכלוכים בבחורה אחת... דוחה." לא קראת לי מלוכלכת? תלמד קצת הבנת הנקרא, מעולם לא אמרתי שקראת לי שוטה וכל השאר - קראת כך לאחרים. תקרא לזה איך שאתה רוצה, ניבולי פה או עובדות - זה לא משנה את העובדה שאתה לא צדיק בסדום.

אפרתתת

New member
עכשיו אפשר גם להוסיף

יומרנית, מתנשאת וחצופה
ואממ: "כמה לכלוכים בבחורה אחת... דוחה." לא קראת לי מלוכלכת? תלמד קצת הבנת הנקרא, מעולם לא אמרתי שקראת לי שוטה וכל השאר - קראת כך לאחרים. תקרא לזה איך שאתה רוצה, ניבולי פה או עובדות - זה לא משנה את העובדה שאתה לא צדיק בסדום.

למעלה