2 השקלים שלי:

אלדד27

New member
מעניין מי בלחץ... מי בפאניקה...

מי מקשקש ומי מדבר בשפה מתחת לכל ביקורת. תצביע למצנע, שיהיה לך לבריאות, אתה לא ראוי לתגובה שלי.

אפרתתת

New member
2 השקלים שלי:

עברתי על הרבה הודעות בפורום הזה, ולפי דעתי, כל האנשים שנכנסים לפה ושולחים תגובות מזלזלות בעלות תוכן שנועד רק כדי להרגיז, הם אנשים קטנים, צרי מוח ולא חכמים במיוחד. אז מה. אז זאת מפלגה חדשה. אז האנשים בה צעירים. אז אין להם הרבה סיכויים לעבור את אחוז החסימה. לפחות להם יש מטרה. יש להם רעיון, הם רוצים להיכנס לכנסת כדי שהמצב הנוראי בו אנחנו מצויים כיום ישתפר - בניגוד לשאר הפוליטיקאים בישראל, שרק חושבים על כסף, כוח, שליטה. אנשים שמתנגדים לרעיון כלשהו, יכולים להתנגד אליו גם בצורה מתורבתת. אני לא רואה שום תועלת בכתיבה חוזרת ונשנית של המשפט "למה אתם מתמודדים? ממילא לא תעברו את אחוז החסימה, אתם מגוחכים". אנשים שכותבים משפטים כאלה הם אנשים שלא מסוגלים להבין יושר מהו. לדעתם, כל העולם בנוי על מניפולציות, ומי שלא נכנע לדרך הזו - הוא טיפש. למעשה, אדם שחושב בצורה כזו - הוא זה שטיפש. מפלגה כמו ישראל אחרת, שמורכבת מאנשים צעירים, לא שחוקים ובעלי מטרות אמיתיות - היא בדיוק מה שישראל צריכה. בדיוק כמו שמורים רעננים הם טובים בהרבה ממורים שחוקים שכבר שנים מלמדים ושונאים את המקצוע. כל מה שצריך זה רק להוציא מהאוזניים את האטמים ולהקשיב, לנסות להבין. יש גם אנשים טובים בעולם הזה, ואם אין לכם משהו טוב להגיד - אל תגידו אותו בכלל.

אלדד27

New member
אפרת יקרה,

יש לי הרבה דברים לומר לך, אבל אסכם את זה במשפט אחד - עדיף להיות מציאותי, פרקטי ו"טיפש" (להגדרתך), מאשר חולמני שמוסר את מדינת ישראל לניהול ליברמן, איתם, קליינר וישי.

ronen1981

New member
בניגוד לדימוי משכורת ח"כ לא כזו גבו

ולא מעט מהמועמדים לכנסת של שינוי הרויחו משכורות גבוהות יותר בשוק האזרחי כך שהם בפוליטיקה ללא ספק בגלל השקפת עולם ורצונם לשנות את המציאות העגומה שלנו. (ואלה שמרויחים ממשכורות זהות באזרחי עושים זאת בהרבה פחות שעות והרבה יותר זמן פנוי ולא צריכים לסבול מהכפשות שריות למיניהם .)

© Tweety ©

New member
תודה ../images/Emo45.gif

רק חבל שיש אנשים שלא מסוגלים להבין את זה,(ע"ע אלדד ורונן)

אלדד27

New member
אוח, נאיביות, נאיביות.

זה כל כך חמוד לראות אותך... אם זה לא היה עצוב, זה היה ממש מתוק.

© Tweety ©

New member
שכחת להגיד שהקול שלי ילך

לאיתם ושות´. באמת הודעה שלך בלי המשפט הזה! לדעתי תעשה סטיקר כזה מי שמצביע לישראל אחרת מצביע לברוך מרזל זה באמת יהיה שוס! יאללה,הבנו את הטעונים שלך בפעם הראשונה אף אחד לא דפוק או טמבל פה אתה לא צריך לחזור עלהם שוב ושוב אתה ממש לא מרשים אף אחד להפך אתה סתם שם עצמך לבוז. לילה טוב תחלום ישראל אחרת, גלי.

אלדד27

New member
ילדה,

מי ש"שם עצמו לבוז" זו רק את
את חוזרת שוב ושוב על אותם טיעונים, אבל כרגיל שוכחת להתבונן במראה. אני לפחות לא מכפיש ולא משמיץ ודבריי אינם נוטפים שנאה.

אפרתתת

New member
מי שמצביע למפלגה

שכל המצע שלה מבוסס על שנאת אחים, לא מסוגל שלא להיות נטוף שנאה. אתה חושב שאתה פתוח וחכם, אבל בעצם אתה הכי אטום בעולם.

אלדד27

New member
ההבדל בינינו פשוט מאוד, אפרת.

אני לא מתרברב, לא מתנשא, ולא שוטף הודעות שנאה. את לעומת זאת שמה דברים בפי, אומרת לי מה אני חושב, ואומרת לי מה אני לא בלי בכלל להכיר אותי. את פשוט פאתטית. לא ייאמן מה שהלחץ שלכם גורם לכם לעשות. מרוב פאניקה התחלתם לירות לכל הכיוונים. כל כך עצוב לראות אנשים מידרדרים לשפל המדרגה בגלל שאף אחד לא מקבל את דרכם... לא נורא. אחרי ה - 28 לינואר סוף סוף תסתמו את הפה.

אפרתתת

New member
חחחח

אתה צריך להסתכל במראה ומהר, כי אתה בדיוק מה שאתה אומר שאתה לא. תראה איך אתה חוזר לפה שוב ושוב, רק כדי להרגיז - אתה לא תשכנע פה אף אחד. אתה רק עושה מעצמך אידיוט. אז למה אתה טורח לחזור? זה עושה לך טוב? זה עושה למישהו בעולם טוב? זה מאוד קל לשבת מאחורי מסך מחשב וללכלך. זה הרבה יותר קשה לרכוש חברים במציאות. חבל שאתה בוחר בדרך הקלה.

אפרתתת

New member
../images/Emo6.gif

תודה תודה! לי, בניגוד אליך, ממש לא אכפת מה חושבים עליי. אז לא אכפת לי מירידות וקטנוניות. מה קרה, נגמרו לך הטיעונים אז עברת לאלימות מילולית?

אלדד27

New member
חלילה. את פשוט דוחה, זה הכל.

את הטיעונים שלי אני שומר לאנשים הראויים להם, ואת לא נמנית על האנשים האינטליגנטים שכמותם אין רבים בפורום, למרבה הצער.

אפרתתת

New member
הממ מעניין

אתה ממשיך להשתמש באלימות מילולית, ובו זמנית התעלמת בשקט מההודעה המקורית שלי: תראה איך אתה חוזר לפה שוב ושוב, רק כדי להרגיז - אתה לא תשכנע פה אף אחד. אתה רק עושה מעצמך אידיוט. אז למה אתה טורח לחזור? זה עושה לך טוב? זה עושה למישהו בעולם טוב? זה מאוד קל לשבת מאחורי מסך מחשב וללכלך. זה הרבה יותר קשה לרכוש חברים במציאות. חבל שאתה בוחר בדרך הקלה. להגיד לי שאני דוחה כי זה מה שיש לי להגיד לך זאת לא תגובה אינטליגנטית. זאת תגובה של ילד בן 3. כנראה שהבנת שאני צודקת, ואתה פשוט מפחד להודות בטעויות שלך. תסלח לי, אבל לעניות דעתי, אנשים שמקימים מפלגה כדי לשפר את המצב בארץ חייבים להיות אינטליגטיים - לפחות יותר מסתם פוליטיקאים שחוקים. לפחות תכבד את האנשים האלה, גם אם אתה לא מסכים עם הדעות הפוליטיות שלהם. אנשים כמוך הם אלה שגורמים לקרעים חברתיים, אז אולי די כבר להיות כזה אטום?? וכמו שאמרתי קודם - אם אין לך משהו טוב להגיד, אל תגיד שום דבר בכלל. אמרת את דעתך, הבנו, הפנמנו, תעבור הלאה. מספיק.

אלדד27

New member
כמו שאמרתי כבר,

ואמשיך לומר, חברי מפלגת ישראל אחרת (לא חברי הפורום הזה, אלא חברי המפלגה והמייסדים) הם אנשים ראויים להערכה. ולמרות זאת, אסור בתכלית האיסור להצביע עבורם, שכן קול עבורם הוא קול עבור ליברמן, עבור אפי איתם, ועבור אלי ישי. אני לא מלכלך כמוך את הפורום, ומעולם לא לכלכתי. מי שמשתמש באלימות מילולית זו רק את, וכמו שאמרתי: את דוחה אותי. אין לי שום כוונה להתייחס לשום הודעה שלך שלא מכילה תכנים רלוונטיים. גם עכשיו לא התייחסתי ואמשיך לא להתייחס ללכלוכים שלך, שבמקרה הטוב מהווים רק 90 אחוז מההודעה. אני מגיב בשקט ובלי להתלהם - בניגוד אלייך. אני בא ומביע את דעתי - ואת בוחרת ללכלך. בהודעה אחת שלך קראת לי אידיוט, טענת שאין לי חברים במציאות (?), טענת שאני לכלכן, טענת שאני ילד בן 3, טענת שאני הוא הגרום לקרעים חברתיים, טענת שאני אטום - ואח"כ את אומרת שאני משתמש באלימות מילולית, ומתפלאת למה אני לא מגיב
שיהיה לך יום מצוין

אפרתתת

New member
אתה כזה משעשע

כל ההודעות שלי מכילות תכנים רלוונטיים, רק שאין לך מה להגיד עליהם - בגלל שאתה יודע שאני צודקת ולא תוכל לסתור כלום :) שאני אקבץ את אוסף הביטויים בהם השתמשת כלפי? לא, זאת שוב התנהגות של ילדים קטנים. ממש לא אכפת לי כרגע מהטיעונים הפוליטיים שלך - תצביע למי שאתה רוצה ותאמין במה שאתה רוצה, רק תפסיק לנסות לגרום לאחרים להרגיש שהדרך שלהם לא מספיק טובה. כמו שאתה רוצה שיכבדו את הדעות שלך - תכבד גם את הדעות שלהם. אני שמחה שאתה חושב שחברי מפלגת ישראל אחת ראויים להערכה. אם אתה באמת חושב ככה, תפסיק למלא את הפורום הזה בהודעות שכולן אנטי. מספיק. באמת. כולם הבינו מה שיש לך להגיד, ואני לא רואה שום סיבה לכך שאתה נשאר פה מלבד "לעשות דווקא". אתה בן 27. אני בטוחה שיש לך דברים יותר חשובים לעשות.

אפרתתת

New member
ודרך אגב...

פתאום שמתי לב שאת ההודעה המקורית שלי הפניתי ל"כל האנשים שנכנסים לפה ושולחים תגובות מזלזלות בעלות תוכן שנועד רק כדי להרגיז". מעולם לא ציינתי את שמך או דברים שאתה אמרת. ובכל זאת הגבת כאילו שדיברתי ספציפית אליך. על ראש הגנב בוער הכובע....

אלדד27

New member
אם כבר דרך אגב,

אני, בתגובתי להודעתך הראשונה, התייחסתי אך ורק למשפט המתנשא הבא שלך: "לדעתם, כל העולם בנוי על מניפולציות, ומי שלא נכנע לדרך הזו - הוא טיפש. למעשה, אדם שחושב בצורה כזו - הוא זה שטיפש." זה ממש לא מטריד אותי למי את "מפנה" הודעה. כשאת או כל אדם אחר כותב בפורום הזה או בכל פורום אחר, לכל אדם יש את הזכות לענות לו. את יכולה להפנות הודעות למי שבא לך. כל עוד כתבת אותה בפורום, ההודעה מופנית לכולם, ולכולם הזכות להגיב. אני הגבתי על המשפט המתנשא שלך, על הקביעה היומרנית שלך שבעצם אומרת שכל אדם שחושב אחרת ממך הוא טיפש, ואמרתי - ואני עומד מאחורי זה - שעדיף להיות "טיפש" להגדרתך מלתת קולות לליברמן. ראשית, תגובותיי אינן מזלזלות, ואני לא יודע איך יכולה לבוא בחורה שקראה לאנשים "טיפשים" בהודעה הראשונה שלה בפורום, ולטעון שאחרים "מזלזלים". איזו חוצפה אדירה יש לך, זה מדהים. שנית, התוכן שלי אולי מרגיז אותך, אבל היעוד של ההודעות אינו להרגיז כי אם להשפיע. גם אם אני לא משפיע עלייך או על גלי, מספיק לי אם יש אנשים שנכנסים לפורום במקרה, רואים מה אני כותב, ומשתכנעים. ידוע שהרוב בפורומים דומם, ושבכל פורום יש בין 60 ל - 80 אחוזים של קוראים שאינם כותבים. אני את שלי עושה, בשפה נקיה - גם אם היא מרגיזה אותך. יום מצוין

אלדד27

New member
אני לא עושה דווקא לאף אחד,

אני פה כדי שאנשים חדשים שמגיעים לפורום לא יקבלו רק את הדמגוגיה של תומכי ישראל אחרת. בפעם האלף, ההודעות שלי לא מלאות "אנטי". אני לא אנטי שום דבר, למעט הפקרת קולות לימין הקיצוני ולחרדים, שזה בדיוק מה שאתם עושים. את מוזמנת לאסוף את "אוסף הביטויים" שלי כלפייך. לא תעלי כלום בחכתך, מכיוון שאני - בניגוד אלייך - לא מנבל את פי ולא מלכלך את הפורום. יום מצוין

למעלה