למי אתה קורה דביל
ד דקל מהצפון היחידה 1 New member 8/9/06 #44 בבקשה תעני ( בת דודה של מפיק ) האם אדי ימות ? האם אוסקר ימות ?
D danit1234 New member 8/9/06 #46 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אני לא ממש עוקבת אבל אם רן דנקר רצח אותה זה יהיה טוב גם אם הוא בכלל לא חשוד רק להוציא אותו כבר מהדמות של הקדוש המעונה , זה מעצבן
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אני לא ממש עוקבת אבל אם רן דנקר רצח אותה זה יהיה טוב גם אם הוא בכלל לא חשוד רק להוציא אותו כבר מהדמות של הקדוש המעונה , זה מעצבן
D danit1234 New member 8/9/06 #49 טוב לא צריך להתעצבן ../images/Emo12.gif מה אני אעשה שראיתי 0 פרקים של זה מתוך 75? אני רק יודעת מי זה רני אביב[רן דנקר] , תמרה וייס [אניה בוקשטיין] ושרונה לי לובשת בלי בושה מדים אחרי שהיא השתמטה
טוב לא צריך להתעצבן ../images/Emo12.gif מה אני אעשה שראיתי 0 פרקים של זה מתוך 75? אני רק יודעת מי זה רני אביב[רן דנקר] , תמרה וייס [אניה בוקשטיין] ושרונה לי לובשת בלי בושה מדים אחרי שהיא השתמטה
נ נ ו נ י י י י New member 8/9/06 #51 גם אושרי כהן השתמט../images/Emo11.gif כוכבי השיר שלנו האלה, אין להם בושה
L l u l i 3 New member 10/9/06 #56 סליחה אם זה היה נראה לך ככה אבל../images/Emo41.gif לי הסמיילי הזה נראה יותר כמו אחד שאומר "מוזר"...