2 הפסדים לירושלים....

McDVD

New member
האמת יש מה להוסיף

קודם כל ברוך שובך הרבה זמן לא כתבת. חוץ מזה באמת אין מה להוסיף.

הילה*

New member
לא תצליחו להרוס לי את מצב-הרוח

אין לכם טיפת יושר! הפסדנו בהפרשים נמוכים מאין כמוהם ללברקוזן(שהחלה להתאמן שבועיים לפנינו) ולאולקר בשני משחקי האימון הראשונים שלנו עם סגל חדש לחלוטין שלא הספיק כמעט לשחק ביחד. זאת כאשר שרף דאג לרוטציה רחבה ביותר בשני המשחקים(נגד אולקר כץ שיחק זמן רב והביא לריצה של אולקר:20-8.עכשיו-אם זה היה משחק גורלי אתם חושבים שבלקוול היה נשאר על הספסל? אפשר גם לציין שהטורקים נלחמו כי הם לא רצו להפסיד מול הקהל הביתי שלהם). במקום להסיק את המסקנות הנכונות(המאד מעודדות מבחינתנו ומאד מבאסות מבחינתכם) אתם נאחזים בדברים שוליים, שמעידים על האינטליגנציה שלכם\האובייקטיביות שלכם. העיקר הוא שהקבוצה נראית מצויין. אפילו דבר כל-כך ברור אתם לא יכולים(או יותר נכון:לא רוצים) לקבל. אין לי עוד מה להוסיף חוץ משתהיו לי בריאים.אתם מבינים כדורסל לא יותר מפרץ.

roy_ma

New member
איטיליגנציה? כל מי שנגד י-ם הוא טיפש??

הלו הילה... תרגעי.

roy_ma

New member
הנה, ראש מחלקת החכמים.....

שתסיים תיכון וצבא, נגב את הפה מהדייסה- ונדבר.

הילה*

New member
חלילה וחס!

אתה מוזמן לרדת על הפועל כמה שאתה רוצה אבל בבקשה להבא אל תנסה לעוות ולסלף את העובדות כדי שהן יתאמו את השנאה שלך לקבוצה. יותר נוח לך להגיד שהפועל נראית רע. אתה לא מסוגל להגיד מילה טובה אחת. במקום זה אתה משמיץ. אז תעשה טובה-אנחנו לא זקוקים לחיזוקים שלך. רק אל תחפש בכוח סיבה לעשות כאן שמח.

roi cohen

New member
זה כל כך שקוף שאת מדברת מפחד

נראה מה יעשו מכבי נגד הקבוצות הענקיות שהם ישחקו נגדם מדי יום חמישי בסופרוליג

למעלה