2 המלצות ושאלה -

meravbr

New member
2 המלצות ושאלה -

מנה ששודרגה לטובה - סלט הניסואז של ארקפה - אין ספק שיש מאמץ בארקפה לשדרג את הסלטים מסתם חסה פלוס משהו להרבה יותר - כבר אכלתי פעמיים את אותו סלט ניסואז - מוגש (גם) עם חסה, שרי חצויות, שעועית ירוקה חלוטה, ביצה קשה חתוכה, מלפפון פרוס והכי שיחוק - מספר ניוקי אוריריים יחסית עם רוטב פסטו (קיבלתי פעם אחת מעל ופעם אחת בצד) - סלט ממלא ביותר, מוגש כמו כל הסלטים עם מספר פרוסות לחם וחמאה יוגורט חדש - של חוות הבאפלו בביצרון - יוגורט טעים, שראיתי שמשווק במספר טעמים. שווה ביותר
ושאלה - אני מחפשת מי משווק את היוגורט של יעקובס באיזור המרכז (חוץ מSPICES) - מישהו יודע? זה אחד היוגורטים הטובים שטעמתי

קפנדי

New member
ממליצה לך בחום להתקשר אליהם

הם מאד מאד נחמדים, שווה לבדוק איתם ישירות כי לדעתי הם עושים את השיווק עצמאית לגמרי. וחוץ מזה אין על יוגורט הפרג שלהם.

meravbr

New member
../images/Emo45.gif בגלל זה שאלתי (המנה המצוינת של

היוגורט עם הגרנולה והפירות) ואני לא רוצה לקנות בארקפה את הצנצנת כי אני אחסל הכל בבת אחת

Forum User

New member
אז לא יעזור לך לקנות במקום אחר

אלא אם כן את רוצה לשלם ביוקר על בקבוקון הזכוכית הצנוע במידותיו. היוגורט מגיע (לפחות לצרכניה שלנו, הסמוכה למקום יצורו) באריזות של ליטר! אני חושבת שהם לא משווקים אריזות של 150 מ"ל.

meravbr

New member
אבל אני רוצה אריזה גדולה לשימוש

ביתי יומיומי...

meravbr

New member
בעדן ראית? כי נדמה לי שבשישי האחרון

לא היה... יכול להיות שבאמת אצור איתם קשר אם לא אמצע קרוב..

ננה f

New member
לא.לא ראיתי אבל גיליתי גבינות עיזים

של מהנגב שם אתמול, די זולות (7.9 ליחידה) וטעיממממות. רק 5%, בטעמי הררית טימין-שום, בזיליקום ונענע,לבנה ב-11.99 , צפריר גבינה צפתית+בזזיליקום/קצח 10.90 ו...אפיק- פרמז'ן ישראלית (מאוד יבשה די פיקנטית) בקיצור... אוצר! לגבי היוגורט של יעקובס היה בטיבטעם רעננה הרצליה , פרשמרקט -הרצליה שני הסניפים, ואאל"ט גם במגה בקניון 7*, בשופרסל ברמה"ש נדמה לי גם, רק לא זוכרת באיזה סניף, בהוד חפר בצומת כדורי. בקיצור כמעט בכל מקום. מדובר על היחידות של הליטר הגדולות שמחירן בסביבות 20 ש"ח.

meravbr

New member
טוב, אצלנו בקניון העירוני לא ;-/

אני אתקשר אליהם ביום ראשון ואצפין ממילא...
על שאר ההמלצות

ננה f

New member
לא אהבתי את מוצרי הבאפלו

טעם קצת שמן וקצת תפל, לעומת בקר רגיל... שלא לדבר על עיזים הוא במינוס אצלי. בכל הסופרים באיזור אצלנו יש את היוגורטים של יעקובס. ה4.5 עיזים מככב בתוך מרק חורף כתומים, גרנולות של א.ב. או ערב למיניהן וגם כתוספת מצויינת להעדנת טחינה. הפרג טוב רק קצת מתוק לי מדי. מאוד אוהבת את האוכמניות. אגב אם את אוהבת מוצרי חלב, למחלבנה יש יוגורט ביו מעולה עם תוספות מרשימות של חיידקי עיכול, חפשי בסופרים הגדולים ובחנויות של הרוסים, כמובן בטיב טעם גם.(שימי לב יש כאלה מתוקים ויש כאלה בטעם וניל. את רוצה את הביו בלבד. הוא מדהים. ).

cookie13

New member
אחרי הסקנדל...

את עוד קונה את המוצרים של מחלבנה??????

ננה f

New member
קוקי... אני חיה את חיי מיום ליום

ומסקנדל לסקנדל. וקונה מה בראש שלי...

beeyourself

New member
אני מכורה ליוגורטים של בת שלמה../images/Emo4.gif

לא יכולה להפסיק איתם מאז הדיאטת בריאות. הם עשו לי רק טוב
נאלצת לנסוע פעם בשבועיים - שלושה למלא מצבורים ולהביא לשאר בני המשפחה שגם התמכרו בגללי
כבשים דרך אגב. 4% שומן. 15 ש"ח גביע של 500 מ"ל לכל המעוניין. רק אל תגמרו לי!

sofia4

New member
יוגורט של משק יעקובס

עכשיו ראיתי בסטופ מרקט בהרצליה פיתוח, בטעמים של תות, אוכמניות ואפרסק, גביעים גדולים אולי של חצי ליטר

למעלה