2 הופעות פאנק ! כנסו..

Outwit guitar

New member
2 הופעות פאנק ! כנסו..

the first one is : הופעה ומסיבה ענקית אחריה במועדון "הקווינס"(הרצל 146 תל אביב - מול הבארבי) בתאריך 28.1.05 שתייה (כולל אלכוהול ) ושתייה קלה חופשית כל הערב !! כניסה עולה 55 שקל בהופעות יעלו : Outwit - www.purevolume.com/outwit הארגזים MiniMarket - www.purevolume.com/_minimarket_ ההופעות יתחילו בשעה 9 וחצי בדיוק ! במסיבה יהיו 4 רחבות: ברחבה 1 מ12 עד 2 לפנות בוקר יהיה מטאל ואחרי זה באותה רחבה פאנק מטאל , אימו , הרדקור ופאנק ברחבה 2 יהיה מוזיקה אלטרנטיבית ברחבה 3 היפ הופ ומוזיקה שחורה רחבה 4 דאנס ואם טי וי יהיו הסעות מכל הארץ שיעלו 15 שקל ל2 הכיוונים ! עוד פרטים ופלאייר בהמשך תבואו! הפלאייר - http://img197.exs.cx/my.php?loc=img197&image=hazmanamooooooosh7ow.gif and the second one is with : Outwit איפה ג'וש אוטופיה הארגזים כרומוזום 47 ברעננה במועדון "המרתף" ברחוב האחוזה 155 ברעננה. מתחיל בשעה 19:00 בתאריך ה29.1.05 כניסה עולה 10 שקל

EleVaTioN

New member
בדיוק התחלתי לעבוד עליו../images/Emo129.gif

אבל אני רואה שכבר פתחת אחד..

©Gc 4 eVeR©

New member
בוהווו...../images/Emo95.gif

את יכולה להוסיף את מה שעשית ביינתים לשלי...
לא רציתי להרוס לך סוריי

כן אורלי, מה החלפת?

כי תאמת זה קצת מפריע...חח סורי אבל אני רגילה לראות אותך בגדול כזה וזה יותר נוח....

S i m s G i r l

New member
נמנ

אולי אני טיפשה או משהו אבל על מה אתם מדברים?? (מדברות לצורך העניין ואני כבר יודעת שאני טיפשה... חח)

EleVaTioN

New member
לא החלפתי../images/Emo129.gif

יש לי 2 ניקים, השחור זה המקורי שלי שיניתי אותו בשביל הפורום כדי שאני אוכל להכנס לצאט פעם יכלתי עכשיו זה לא משנה
פשוט בטעות שכחתי להחליף... קורה...

Outwit guitar

New member
כנסי..

אי סי -165424765 או פלאפון 0525858107 אני יסביר לך כבר הכל.. אם את רוצה לבוא אני צריך לדעת מאיפה את רוצה הסעה וכמה אתם?

../images/Emo80.gif|עורב| הוספתי

אבל אני עדיין לא יודעת כמה באים ואני גם צרכה לדעת עוד פרטים...

Outwit guitar

New member
אם את צריכה..

אם את צריכה הסעות או כרטיס תדברי איתי או אחד מהלהקה שלי(אאוטויט) אי סי - 165424765 פלאפון - 0525858107

למעלה