2 דברים

• פותח הנושא 8md
  • פורסם בתאריך

8md

New member
2 דברים

1. קראתי במדור הטכני (באמת מדור מושקע ורציני) על ההצתה האלקטרונית שאתם ממליצים לעשות לחיפושית. וואלה השתכנעתי. אני רק רוצה לדעת כמה הדבר יכול לעלות לי ואם יש איזה המלצה לאיזה מקום שכדאי לי לעשות את זה. 2. איך אני עושה את הפתיחת מכסה מנוע הזה מלמעלה ככה שיוכל להיכנס אוויר. האם זה באמת יעיל או שזה סתם לפוזה?

8md

New member
נו בחייך...תשובות רציניות או לשתוק

בבקשה! הכי חשוב לי לדעת על ההצתה האלק'

vq55205

New member
פוזה

שאלת שתי שאלות וקיבלת תשובה ענינית ואפילו במלים שלך ממישהו מקצועי ואם אני לא טועה התמונה של החיפושית שצרפת אולי היתה שלו בעבר אבל בזה אני לא בטוח. מטרת התוספת שמאפשרת פתיחת מכסה המנוע לאפשר כניסת אויר למנוע לסייע בקירור המנוע , אבל מערכות המנוע אמורות לדאוג לקירור המנוע ללא עזרה מבחוץ ולכן התוספת מיותרת. לגבי הצתה אלקטרונית יש לה יתרונות הכיוון חד פעמי ואין יותר פלטינות אבל מי שמעדיף לשמור על מקוריות לא אוהב אותה . אי אפשר לקנות בארץ , בינתיים רק הזמנה מחו"ל ,

לא מניע

New member
חחח יצא הצנון להרביץ לגנן

לידיעתך התמונה שהעלת מציגה את החיפושית של latino בכל אופן, זה כן תורם לקירור המנוע אבל זה יותר פוזה משימושי לדעתי.. הצתה אלק' חוסכת לך את ההתעסקות בפלטינה וכיווני הצתה, אבל אפשר להסתדר בלי, מה גם שזה לא זול כ"כ בסביבות ה400 ש"ח( בהמרה מ$).

דרור 914

New member
ראית מזה יוני רגע אתה לא פה

וכבר משתיקים אותך
זה קטע חזק

latino1302

New member
שלום לך 8m"m

מה שלומך? , התמונה שצרפתה בהחלט היא אוטו שהיה "פעם" אצלי. ולגבי הפתחית במיכסה מאחורה זה בסה"כ כדי לאפשר להכניס תוספות יותר מקצועיות למנוע : קארבורטורים יותר רחבים,מקדש טורבו,וכן האלה, ויתרה מזאת גם מכניס אוויר דבר שאים כבר מדובר בשיפור קירור הייתי מעדיף לפתוח מאחורה "במובן הנכון" מאשר לשים שני מאוורים על המכסה.. ולגבי ההשתקה .. אני שותק עכשיו. יש לי מספיק עינינים אם מה להתעסק כדי להכנס בויקוכים.. דבר קטן לך ולכל המעוניינים לאצהתה אלק' . לפני שאתה רץ לזה קח בחשבון שהדיסטריבוטור "מפלג" שלך לא יהיה לו הרבה חופש ושהוא תקין כי אחרת אתה סתם תשרוף כסף .. זהו שתקתי..

8md

New member
זה הרבה יותר מ m"m 8

בכל מקרה תודה רבה, לא הייתה שום כוונה לפגוע בך אם הלשתוק הזה... ראיתי שהסתלבטת על זה מספיק בהודעה שלך...

8md

New member
תכלס את הפתיחה הזו איך עושים?

ע"י קפיץ כלשהו ששמים שמה?

vq55205

New member
קבל קישור הזמנה מחו"ל

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EMPI-9141-VW-BUG-BUGGY-DECK-LID-STAND-OFF_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ42611QQitemZ4595988976QQrdZ1QQsspagenameZWD1V

vq55205

New member
הצתה אלקטרונית

אופציה נוספת היא לקנות הצתה אלקטרונית מובנית בתוך דיסט. (009) הכל חדש במחיר של כ - 85$ יש לי ואני ממליץ להלן קישור: http://1800vw.bizhosting.com/electronic_ingition_kit_42_95.html

tgn12

New member
אם אתה באזור הדרום

אני יכול לקשר אותך עם בחור שעזר לי עם ההצתה האלקטרונית ואני עדיין מבסוט. ללא פתיחת מכסה מנוע. עם מפלג מודול וכויל של סקודה

כפיר 78

New member
חורחה קה פסה פחריטו

כל הכבוד אחי תעשה חיים מקנא בך. מתי יש ביקור מולדת

למעלה