2 דברים

Shlosi

New member
2 דברים

1. אני מנגן בערך 4 שנים, מתוכם רק בחצי שנה הראשונה למדתי עם מורה, לאחרונה קניתי gibson les paul studio, ואחרי זה הבנתי שאני רוצה לחזור ללמוד אצל מורה, אז אם מישהו מכיר מורה טוב מאיזור נתניה והמושבים, אז צור איתי קשר. 2. מישהו יודע איך אני משיג את האקורדים או טאבים של שירים של ג'ירפות?
 
ואה!

1. אין לי מושג=\ סליחה 2. בעיקרון, תחפש בגוגל, וMP3MUSIC, יש בו אקורדים וכאלה.
 

Shlosi

New member
ואפילו עשיתי אחלה דיל

קניתי אותה ב-5700 שקל, במבצע שהיה בכלי זמר (מי היה מאמין שאפשר למצוא שם משהו במחיר טוב?), ומצאתי בחנות אחרת מגבר 30 וואט של מארשל ב1440. בסוף יצאתי עם חור של כמה אלפים בכיס, אבל זה שווה הכל. עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי להפיק מזה יותר?
 

Shlosi

New member
תזמון טוב

הייתי בסניף הראשי של כלי זמר בתל אביב, וראיתי את המבצע הזה על הגיטרה, ויש לציין שבאתי רק להתרשם ותכננתי לקנות את הגיטרה חודשיים אחרי זה, אבל הגעתי הביתה, וההורים שלי שכנעו אותי שחבל לפספס מבצע כזה, והם אפילו עזרו לי קצת לשלם עליה. בנוסף, מצאתי אתר עם מחירים ממש טובים, ושם קניתי את המגבר, אם תרצי אני אפנה אותך לשם בשימחה.. :)
 

מרי לי

New member
כרגע אני מחפשת דיל טוב לקניית

כרטיס קול טוב ומוניטורים מדוייקים.... זה יותר חשוב לי אבל אני ממש שמחה בשבילך על המציאה, וכשיהיה לי עוד כסף אחרי המוניטורים והכרטיס אני אחפש מבצע על חשמלית טובה ומגבר
 

Shlosi

New member
אחלה..

אני לא יודע מה זה אומר ולמה את צריכה את זה, אבל בכל מקרה, הנה לינק לאתר שממנו קניתי את המגבר, ויש שם הרבה מציאות. על רוב הדברים שם לא תקבלי הנחה אפילו של שקל, אבל מצד שני הכל שם זה מחירי אינטרנט, אז זה יוצא ממש זול. מקווה שזה יעזור לך... :) http://www.music4you.co.il/
 

מרי לי

New member
אני צריכה את זה כדי

להקליט, (אני לומדת הפקה) תודה על הלינק
 
למעלה