2 דברים...

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
2 דברים...

1. דבר ראשון, משהו שחשבתי עליו...תנסו לעזור לי פה... מה שונה בדגמים של המטאטאים השונים?...למה אש המחץ יותר טוב מניבוס 200 למשל...?.. בגלל המבנה ...אבל זה לא יכול להיות הדבר היחיד....כי בואו לא נשכח שמדובר בקסם... מה הבעיה אם כן לעשות קסם יותר חזק על הנימבוס ככה שהוא יעוף יותר טוב מאש המחץ....?!... אז לכן השוני במטאטאים הוא לא רק במבנה אלא גם בקסם (לדעתי) ושעל אש המחץ מן הסתם הטילו קסמים שעוזרים לו לעוף יותר מהר מנימבוס.... לכן השוני במטאטים הוא גם בקסם שלהם... משמע שהמטאטאים עצמם בעלי כוח קסם בלתי מבוטל.... אז מה בעצם מיוחד בקוסמים שמצליחים לרכוב על המטאטאים?...אם הקסם הוא במטאטא...אז אולי כל אחד יוכל לרכב על מטאטא....גם מוגלגים... (טוב לא כל אחד....אני מניח דאדלי צריך לשואב אבק או משהו...) אבל לדעתכם מוגלגים מסוגלים לרכב על מטאטא (בהנחה שקוויזיץ זה ספורט שמפעיל את הגוף וכל מה שצריך זה כושר גופני..)? לדעתכם כל ספורטאי יכול לשחק קווידיץ או שצריך להיות קוסם?.. יש סיכוי שבקרוב נראה את מייקל ג'ורדן שוב עובר ענף והופך לשחקן קוויזיץ בשיקאגו היפוגריפס או משהו.... 2. משהו חשוב לא פחות....מה נסגר אם ההצעה שלי לעצומה????!!!!!!!!! אני פוחד רצח מהיום שיצא הספר השביעי ואז למחרת בבוקר עוד בתחנת הסעות יצעקו לי "הארי מת" או משהו.... רולינג תרצה להתחשב לדעתי בקוראים שלה...ובעיקר מאחר ורובם הגדול ילדים שכן הולכים לבצפר ומסתכנים בתופעת הספויילר שהולכת ומתפשטת העולם כולו..!! לדעתי צריך להמשיך את העצומה....ושכל אחד יציע נוסח ונחבר ונתקן ואז מישהו שיכול ויודע יעלה את הנוסח לאינטרנט ..(באנגלית- לךא כמו פעם שעברה) ונתחיל להפציץ בפורומים בארץ ובעולם ונגיד לאנשים שם להמשיך להפיץ את העצומה....כמו נגיד באתר של רולניג...באתר של דניאל רדקליף..בקלחת הרותחת שהתחברה עם מוגל משהו ויצא קלחת המוגלים או משהו.... ובכל פורום שקשור להארי פוטר... בפורום של אמה זה טוב למשל כי יש שם הרבה מעריצים של הארי פוטר שלדעתי יסכימו ונכנסים לשם הרבה גולשים כי יש לאמה המון מעריצים כי היא כזאת יפה וצריכה לבוא לא"י ולגור איתי.... אבל זה אני גולש מהנושא... קיצר, תסכימו, תאשרו... תגידו כן או מה שלא יהיה...ואם כן אני אכתוב את ההצעה שלי לעצומה ושכל אחד יוסיף גם הצעה משלו או תיקונים לנוסח ומה שיהיה יהיה אבל אני מאוד רוצה את זה.... אה.... ובעצומה הקודמת עיוותו את הרעיון והעצומה הייתה בעצם שהיא תוציא את הספר בכל השפות בו זמנית.... שלא לזה התכוונתי... זאת אומרת, זה היה סעיף אבל לא הכל...אני התכוונתי ל2 סעיפים: שזה יצא בקיץ ככה שילדים יוכלו לשבת בלי שיהרסו להם את חווית הקריאה של הספר הכי טוב בעולם..... ושיצא בכל השפות בו זמנית כדי שהחוויה תופץ בכל העולם... ככה שהספר השביעי יהיה משהו באמת מרגש וגדול כמו שהוא אמור להיות.... מה אתם אומרים? גאפשר לקבל אמן פה?! הללויה??!!.... יאללה אנשים....בואו נריץ..... אה, ותגיבו גם לסעיף הראשון על המטאטאים....

קקטוסץ

New member
פתחת המון הודעות, מה? בכל מקרה,

זה כמו לשאול למה מרצדס טובה יותר ממיצובישי. כמו בעולם בני-האדם כך גם בעולם הקוסמים לכסף יש חשיבות. אנשים שלא מסוגלים לרכוש אש-מחץ כי עשו עליו קסם מורכב יותר, או השתמשו בעץ טוב יותר וכו' ירכשו מטאטא זול יותר ואיכותי קצת פחות. הקסם הוא לא רק במטאטא אלא גם בקוסם שמפעיל אותו. אם לקוסם יש יכולת טובה אז הוא יצליח לרכב על המטאטאט בצורה מקסימלית (לראייה הרמיוני ונוויל היו גרועים בכך). לדעתי צריך להיות קוסם כדי להצליח לעוף על המטאטא בהצלחה אמיתית.

Pr0NgS

New member
../images/Emo45.gifואני מוסיף עוד קצת:

למשל יש כישופי בלימה יותר טובים <מה שלא היה במטאטאים הראשונים>. כל פעם שעולים במטאטאים, הם מצליחים להגיע למהירויות שונות בגבהים שונים, לכוח השליטה בהם, לתמרון... ויש גם כל מיני טריקים ומהלכים בקווידיץ', כך שזה גם רמה אתלטית.

hcarmiel

New member
רוב הסיכויים שזה ייצא בקיץ

השאלה היא קיץ 2007 או 2008

דנקי

New member
הרבה מאוד אנשים חושבים ש...

הספר ייצא ב- 7.7.2007 כי זה הספר השביעי והכל... והאמת?! גמאני חושבת ככה.. זה סדרת ספרים מאוד מאוד מצליחה, ואני חושבת שזה תאריך ראוי... אז לדעתי זה קיץ 2007 .... מה דעתכם?!?

hcarmiel

New member
שמעתי שאנשים חושבים כך

וזה יהיה באמת מגניב אבל לא נראה לי שהיא תספיק... עם כל הבדיקות והעריכות...זה יכול להיות 2008 וזה לא הגזמה.

דנקי

New member
תראו, 2008 זה כן הגזמה כי...

יש לה משהו כמו שנה וחצי לסיים.. והסוף ידוע אצלה מראש והכל וגם העלילה, כי זה ברור: הקרב האחרון מול וולדי... אז לדעתי זו כן הגזמה אם זה ייצא בקיץ 2008.. קיץ!! אתם קולטים?!? משו כמו שנתיים וחצי לסיים ספר שהדברים שקורים בו ברורים לגמרי והיא יודעת מה היא הולכת לכתוב?!??! סורי, אבל לדעתי זה ממש הגזמה!!

jogy

New member
הדברים לא ברורים לה לגמרי

והיא עדיין מפתחת חלקים מהעלילה ... ולא בטוח שזה יצא בקיץ ובכל מקרה אני בעד עצומה!!! תתמכו בי!

yakovf2

New member
זה יותר תלוי

במוצאי לאור שלה ופחות ברולינג עצמה.מתי שהם יחשבו שזה יהיה שיווקי יותר.וגם לפי דעתי היא כבר סיימה לכתוב את הספר השביעי.כרגע היא רק מכניסה אולי שינויים קטנים פה ושם.ועסוקה בלתת ראיונות לתקשורת,לכתוב באתר שלה,ולבזבז קצת מהשתיים,שלושה מיליארד לירות סטרלינג עליה ועל ביתה.

yakovf2

New member
להזכירך

ארבעת הספרים הראשונים שלה היו כמעט גמורים (לפחות שניים מהם בטוח), כשהארי פוטר יצא.הרי הם יצאו כמעט אחד אחרי השני.

ToryMaster

New member
לא...

היא כותבת כל אחד בנפרד, בלי קשר לזמן הפרסום. זה פשוט שהתחילו לתרגם את הסדרה מאוחר יותר מזמן היציאה המקורי, ככה שהיה בסיס לתרגם עליו כמה ספרים ביחד.

למעלה