2 דברים

אבוללה

New member
2 דברים

דבר ראשון הוא שהיום ראיתי FZR דנדש אדום בדרך נמיר ורציתי לשאול אם הוא של מישהו בפורום כי מאוד התרשמתי. ודבר שני חבר של אחי קנה סנדה בת זונה אבל הוא רק בסביבות ה 150 ס"מ והוא אפילו לא מגיע עם שתי הרגליים, ורציתי לשאול אם זה בטיחותי???

barakhalla

New member
:) גם לבן דוד שלי היתה סיטואציה

דומה... הוא ממש נמוך... הוא היה תמיד מחפש שפות מדרכות להניח את הרגל... אבל זה לא מצחיק אחי.. זה נורא מסוכן והטייה אגרסיבית של האופנוע (לרגל אחת...) לא כל כך נעימה... נכון אמנם הסנדה קליל... (כ80-90 קילו) אבל בכל זאת שינקוט במשנה זהירות... (במיוחד בכביש!!!)

psichi

New member
פעם רציתי לקנות

XT500 מבחורה אולי 1.50 ביום חם עם פלטפורמות. תנחשו למה היא מוכרת... מה עבר לה בראש כשהיא קנתה אותו?

Miss Mor

New member
גם אני בקושי הגעתי לריצפה ../images/Emo9.gif

עם ה- XT600 שהיה לי הגעתי בקושי רב ורק עם רגל אחת. ויש פה עוד כמה שלא מגיעים לריצפה. לא קורה כלום... רק צריך להיזהר בחורף ברוחות חזקות
(איך שהאיקון הזה מתאים...) Miss Mor

SENDA

New member
בעייתי בעיקר בשטח

בכביש זה בעייתי אך סביר, בשטח אם יש קושי להגיע לרצפה זה מאוד בעייתי וכל החלקה או עצירה תגרום לנפילה.

vmax*

New member
איך לא חשבו על פטנט של... ../images/Emo11.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo70.gif

איזה רגלית נשלפת במהירות או איזה גלגל עזר מתקפל שנשלף במהירות לנמוכים ברמזורים...או לנהגים חדשים כמו באופניים יווו...זה סטארט אפ
מה כבר נגמר !

למעלה