2 דברים:

IMCU2

New member
2 דברים:

- אני לא ממש מהרצליה, ואני אסע לשם בעיקר בשביל לבקר במסעדה מסויימת. חוץ מזה אני ארצה סתם לטייל שם - אולי תחוו לי את דעתכם על המרינה? איך שם? מה בדיוק יש לעשות שם? (אני אהיה שם בערך בשעה 18:30. - באילו מקומות בהרצלייה ניתן להסתובב? (ביום) תודה!

DPxIL

New member
אמ..

במרינה יש מסעדה.. יאכט קלאב ועוד כמה מסעדות לא זוכר תשם שלהן.. זה נחמד להסתובב שם.. כשאתה רוצה הרבה ים והרבה כסף על הים.. נקרא לזה יאכטות :) אמ.. ויש תקניון .. וזה :)

*neta*

New member
תלוי מה אתה מחפש

יש אתר ארכיאולוגי (אפולוניה), יש אתר היסטורי (בית ראשונים) ויש את הקניונים, הטיילת, הים.. ומה יש לעשות במרינה? יש את הקניון כמובן שהוא פחות או יותר כמו כל קניון (שונה מעט מבחינת עיצוב, אבל זה כבר עניין של טעם) אבל אמור להפתח בו גן חיות עוד מעט, וכפי שציינו יש סירות ויאכטות במירנה שניתן להשכיר להפלגה.

IMCU2

New member
תודה לך ולמי שענה לי על המידע. אולי

את יודעת על מחירים בנוגע להשכרת סירה או יאכטה במרינה? (צריך עוד אדם מלבדי וחברתי? - כי אני לא ממש יודע להשיט כלי שיט כלשהו...) מתי אפשר להשכיר? אולי תתני לי, בבקשה, איזשהו פרט מידע נוסף על הסירות והיאכטות - זה נשמע מהנה ביותר...)

*neta*

New member
המחירים נעים בערך בין 1000

ויותר..אבל אלו המחירים שאני מכירה להשכרת יאכטה להרבה אנשים (11), וכמובן שהמחיר כולל משיט. אתה יכול להסתובב במרינה ולראות הצעות הרבה יותר אטרקטיביות.

למעלה