2 דברים...

• פותח הנושא guyp2
  • פורסם בתאריך

guyp2

New member
2 דברים...

1. בתמונה.. 2. אי אפשר לפתוח את הפורמים המועדפים בדף נפרד/חדש.. אולי כדי לשנות את איך שזה בנוי..? או שיש למיש'ו פתרון אחר..?

guyp2

New member
ובקשר לשאלה עם התמונה..

למה יש את זה רק בחלק מהפורמים..? ועוד שאלה.. פעם.. לפני הרבה שני.. בדף הפורמים הישן.. היה מקרא.. "משקפיים בצבע כחול ליד שם הפורום באים לציין "פורום מומחה"..." לאן הוא נעלם..?? (ולא המקרא שבתוך הפורמים..)

דRדכוסי

New member
תשובות ל3 השאלות../images/Emo26.gif

1)
באיזה פורום אין את זה? 2)תוכל להציע את ההצעה בפורום תפוז משוב 3)למה זה לא מופיע? שאלה טובה... גם על זה ניראה לי רק הנהלת הפורומים תוכל לענות

דRדכוסי

New member
תוכל להגיד באיזה פורום זה לא מופיע?

אני רואה את זה בכל הפורומים

guyp2

New member
טעות שלי.. לא הסתכלתי מספיק טוב..

אבל מה עם תשובה..?

דRדכוסי

New member
עזוב את זה

כמו שלך יש את הכפתור [שלח/י], בעלי מחשבים ישנים מאוד לא יכולים ללחוץ שם אז הכפתור הזה נועד בשבילהם כי הם לא יכולים ללחוץ [שלח/י] אז עושה להם בדיוק מה שעושה לך הכפתור [שלח/י]

guyp2

New member
מה הקשר בין מחשבים ישנים

למק? (מקינטוש) יש מחשבי מקינטוש הרבה יותר חדשים מכל המחשבים שיש לרוב המשתמשים.. אפשר פירוט..? למה הם לא רואים את הכפתור "שלח"..? וחוץ מזה.. יש 2 כפתורי שלח.. אחד בסוף.. ואחד ליד הנושא.. ואיך זה שהם לא רואים רק את השלח..? יש גם עוד כפתורים כמו "לתצוגה מקדימה".. וכו'.. אז, או שהוסיפו להם את רק את ה"שלח" וחסרים להם עוד 3 כפתורים.. או שחסר להם רק את ה"שלח"? איך זה יכול להיות..? בקיצור, פירוט.. :) ותודה..!!

ganooov

New member
לאלאלאלאאא. ../images/Emo13.gif

אנשים שמתשמשים במק לא יכולים לשלוח לתפוז הודעות בצורה הרגילה, אז הם שולחים דרך שם. תלחץ על הקישור ותראה, זה לא כמו שלח/י.

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

ניראה לי הראיה שלך לא משהו...
תגיד לי פורום אחד שאין בו את הכתובית הזאת זה ממש לא נשמע לי הגיוני שיש פורומים בלי הכתובית

דRדכוסי

New member
בקשר לשאלה 1../images/Emo26.gif

אם הכוונה מה זה: אחרי שאתה לוחץ שם זה עושה שבכניסות הבאות לפורום אתה לא תצטרך לעבור דרך עמוד הקהילה (העמוד הראשי של הפורום) אלא זה מעביר אותך לפורום עצמו ישירות אם הכוונה שזה לא מופיע בכל הפורומים: זה אולי לא מופיע לך כי לא לחצת, בכל מקרה אין פורום שבעקרון הכתובית לא מופיעה בו

guyp2

New member
סליחה..! לא ראיתי שזה נשלח..

וזה עשה לי שזה לא מצליח לשלוח..! אוף.. איזה חרא זה..

guyp2

New member
תודה..! ------------------ כתבתי

בהודעה.. אולי לא ראית.. שלא ראיתי טוב.. (הכוונה - שזה כן מופיעה בכל הפורמים) אחרי הכל, לא רק אני צריך בדיקת ראייה..

למעלה