2 דברים

../images/Emo168.gifהחמשיר של הבלוג

תפוז יוצאת במבצע החמשיר הכי חם
אחרי שעות של גלישה
מאות זריקות אלפי חיקויים אין ספור הכרויות
מצחיק,עצוב, מרגש עד סוחף דמעות
החמשיר שפשוט יעשה את....
יזכה בפרס מתפוז

ננסה../images/Emo3.gif

אתמול גלשתי בתפוז,אם כי ההנאה התחלפה לאיטה לסבל נורא נורא לא לא- זה לא השרת,אם כי סוטה אחד שלא נתפס אנא מכם תפוז כדי שאמשיך לכתוב תסננו אותם מגלישה כי חמשיר אכתוב בהנאה

סירוס זה היה שרשיר../images/Emo3.gif

בואו ננסה שוב ציפורים יש בשמיים דגים במים פוליסים בחדרים עבריינים מצפים ורק שוקולד במבה עושה פה"חיים"
נו מתאים או שלא?

גם אני אנסה ../images/Emo9.gif

בלוג TV חוויה ממכרת שאותך היא מסחררת. עולם וירטואלי איך לפעמים יכול להיות ראלי. חוויה לכל החברים שתכניס אותכם לעניינים . עם החבר'ה מדברים ולאט לאט את כולם מכירים. אם יש לך שאלה או בקשה לפוליס תמיד תוכל לפנות לעזרה.

אם אני לא טועה זה שירשור ולא שרשיר של הטנק

לא לתפוס אותי במילה סירוס אתה יודע זה בוקר לפעמים הוזים דברים..:) עוד אתה עלול לתת לי לא שעה ביציאה אלה שבוע עד לכניסה הבאה..:)

טוב למרות שאני באה לפה פעם ב100 שנה

אני אנסה בכל אופן מאז שבלוג TV קייים אני בלילות לא נירדם. כל היום אני יושב במחשב ועל בחורות אני רק חושב. בלוג TV זה ממכר אז כדי לך להזהר אבל בכל זאת אין לך מקום אחר. אם אתה תציף סריירוס יעשה לך פרנציף ואותך הוא יעיף. אז כדיי לך את זה ליישם כדי שאחר כך לא תחסם.

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifחמ-שיר ומעט תוכחה...

*** שלוש שנים וחצי היו לי בתפוז, הספיקו לי והחלטתי מפה לזוז. הלכתי לחפש את האור הגנוז, לשוב בתשובה של מאה אחוז, כי הסוף הוא לא להיות בקבר ארוז. *** "...סוף דבר הכל נשמע את האלקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם:" (שלמה המלך, עליו השלום) בטוח שעם המרצדס, הוילות בקיסריה, סביון ובכפר שמריהו וכן עם 1.8 מילארד דולר בבנק לא נצא מהעולם הזה (הם ישארו פה חחח
), אלא רק עם מעשינו (וראוי שיהיו טובים) ומצוות - אחרת, סופנו אבדון.. אז אני שואל: לא חבל להשקיע שעות בהבלי העולם הזה? חילוני ודתי מתווכחים: "אין המשך ועולם הבא או יש המשך ועולם הבא". חילוני אומר אין, דתי אומר יש. כל אחד מאמין ב100% בדרכו, אך האמת היא רק 100% ולא 200%, אזי מסתכמים לכאורה הסיכויים ב100%. אם חילוני אומר אין המשך ועולם הבא, אזי הוא נגמר וזהו - סופו לאבדון וכך גם יקרה לדתי, אז "למה לשמור מצוות"? דתי אומר, שיש המשך ועולם הבא אם ישמור מצוות ואם לא ישמור, יש גיהנום... וממילא הלך על החילוני חחחח אז אם אני נותן לכם 50% אחוז (שזה כמו הגרלה גדולה, עם סיכוי אחד לשניים לזכות - תראו לי אחד שלא ישתתף בה...), לחיי נצח ברמה עליונה, לא תקחו..? עוד נקודה: נניח שבעירכם, חס ושלום, מודיעיים על זיהום מי השתיה במצב של "מי שישתה - יורעל וימות", אבל הסיכוי להרעלת המים הוא 10% בלבד ו90% שהמים בסדר...- מישהו ישתה?(די ברור שלא..) אבל למה? 90% אחוז שהמים נקיים, לא? לא לוקחים סיכון, אה...? אז למה לא לשוב בתשובה אל אבא שבשמיים? נקודה נוספת: מישהו חולה, לא עלינו במחלה סופנית. אומרים הרופאים: "יש לך שבועיים לחיות." הוא מתחיל לבכות... בא אליו רב, שואל אותו מה קרה והוא מספר לו שיש לו עוד שבועיים לחיות. הרב שואל אותו: "ואם הייתי אומר לך שיש לך 10% לחיות, בתנאי שתחזור בתשובה..." - יחזור או לא יחזור? מה נראה לכם? אז מה עדיף? חיים, לא...? אם כן
י
ק
י
ר
י
י
- התורה היא חיים, הן בעולם הזה, הן לחיי הנצח בעולם הבא!!!! שלכם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
, דדי.

../images/Emo203.gifהחמשיר האופטימי../images/Emo104.gif

לפני שנתיים אפילו יותר - זה כבר לא רלוונטי
לצפות באחד האירוחים של "רוקדים עם כוכבים" נכנסתי
ראיתי שיש עוד כמה שידורים - נמשכתי
ומאז לצערי רב התמכרתי
וכמה שאני מתה להיכנס שוב לפורום הזה רק בעוד שנה ולהודיע "נגמלתי"!!!

עד מתי אפשר לשלוח? ../images/Emo3.gif

במה זוכים בנעלי בית? חחח יש להם צבירה חחחח

למעלה