2 דברים ששמתי לב אלהם מאז שאני פה:

נעם18

New member
2 דברים ששמתי לב אלהם מאז שאני פה:

1. מידי פעם מגיעים אנשים שחושבים שהם נורא חכמים ומתחילים לעצבן ולהגיד:אהה,אתם הומואים ודתיים?איך זה יכול להיות?זה מתנגש,אין כזה דבר וכו'.. לפי דעתי במקום להתעצבן כל פעם מחדש מהבורות של אותם אנשים,פשוט צריך להפנות אותם לשירשורים קודמים העוסקים בנושא ולהבהיר יפה שאם הם באים להציק,פעם הבאה אף אחד לא יתיחס אליהם,בכלל.מצדי שההודעות ימחקו במיידי. 2.שרבים ממשתתפי הפורום הם אנשים שאני פשוט מצדיע להם על הדרך שבה בחרו.אני חשבתי שהרבה פה יהיו נשואים עם ילדים ובארון,אבל זה לא כך..במקום ללכת עם העדר ולהתחתן עם אישה ולהקים משפחה הם החליטו לא לשקר לעצמם ולסביבתם,אולי הם לא יצאו מהארון,אבל זה כבר צעד חשוב.במקום לאמלל את עצמם ואת אשתם ,הם בוחרים בדרך אחרת,שבה הם מרגישים יותר שלמים עם עצמם.והלוואי ואני אוכל להיות כזה. והערה אחרונה לסיום:עוד מקרה של אלימות הופנה כנגד חברי הקהילה ההומו-לסבית בירושלים על ידי חרדים.ואני אומר,כמו שגדולים ממני אמרו בעבר:בסוף,בהרבה מקרים ,מתברר שההומופובים הכי גדולים מתגלים כהומואים בעצמם..אז בוא נרחם על החרדים הרבים ששבויים בארון ויחיו בשקר כל חייהם,שהומוסקסואליות שלהם היא המלצה של יצר הרע,וניתן להפטר מתכונה זו. זהו,אני שמח שהורדתי את זה מהלב.. בשורות טובות,ישועות ונחמות.

הרבה הומואים לא מותרים על האפשרות

להקים משפחה. הם מעדיפים לחיות בחוסר ספוק מיני, ומקבלים בתמורה משפחה נורמלית. צריך להצדיע להם, על ההקרבה האדירה וההתמודדות היומיות.

למעלה