2 דברים, לא דחוף

ביקי1

New member
2 דברים, לא דחוף

באיזה שנה זו השנה ה-20 לצורן? והאם יהיו חגיגות כמו בעשור??? ובלי קשר - למה אי אפשר להפוך את הפורום הזה ליותר רישמי, להוסיף דפים לעידכונים של המועצה ובכלל, עד שיהיה אתר למועצה להעלות את כל המידע הדרוש לכאן? ולהוסיף את כתובת הפורום לסטיקרים של המועצה במקום אתר, עד שיהיה אתר? תודה

תותח9

New member
תשובות

חגיגות העשור לצורן היו ב-2004 אני לא יודע ממתי מציינים את "הולדת" צורן - 1992 (אבן הפינה), 1994 (תחילת איכלוס) או תאריך אחר. מנסיון ברשויות אחרות, יש מקרים בהם חוגגים יום הולדת מתי שמתאים מכל מיני בחינות. בחגיגות העשור היו מופע מקומי (נחמד), זיקוקים ונאום של פואד. יש עוד זמן לתכנן, אם בכלל. חוץ מזה, התאחדנו עם קדימה, שתחגוג בשנים הקרובות 80 עדכון על ידי המועצה - תלוי ברצונה הטוב. בעבר, היו בפורום ביקורות קשות על המועצה ועל ראשה (מוצדקות ופחות מוצדקות), ודי ברור מדוע המועצה לא משתמשת בפורום. מדי פעם המועצה מעדכנת דרך "פורום" בלוטים. הסיכוי שהמועצה תוסיף את כתובת הפורם לסטיקר - לא מציאותי לדעתי.

ביקי1

New member
בחגיגות העשור הייתי

במגרש הכדור-רגל ביובלים.. שאלתי אם יהיה חגיגות 20 שנה לצורן בגלל האיחוד... אני גר בצורן מאז שנולדתי (15 שנה) ואמא שלי הישתתפה אז במופע ("להוריד את האנטנה")... חשבתי שב-2012 יהיו 20 שנה כנראה שטעיתי........ ולפורום - ניראה לי שזה הדבר הכי פעיל בישוב כרגע..! יותר מכל דבר קהילתי (או לא)..... בצורן ה"עצמאית" היו יותר דברים חברתיים, אבל זה כבר לא קשור ועם התושבים של היום גם לא יחזור!!!

תותח9

New member
זה לא יחזור - מסיבות אחרות

בכל ישוב או שכונה שנראית לתושביה החדשים כ"קהילתית", יש תחושה כזו, גם במקומות אחרים. כך היה בצורן בראשיתה, ובמידה מסויימת בזמן מאבק האנטנות. התושבים התבגרו, המאבקים הם אחרים, והיום צורן היא חלק מקדימה, בין אם נרצה זאת ובין אם לא. אני, אישית, זורם קדימה עם האיחוד, והפעילות העיקרית שלי בתחום ההתנדבותי היא בישוב המאוחד - פורום בלוטים, סימון השביל, אימוץ השמורה על ידי בית הספר יובלים דודי

ביקי1

New member
אני מקווה שאתה טועה.........

צורן אכן היה מקום מאוחד וקהילתי אבל..... חבל שהאיחוד הדה הגיע! האיחוד זה אחד הדברים הפחות מחבים בישוב מבחינתי - הפרדה עכשיו!!!!!!!

תותח9

New member
גם מבחינתי, אבל אני מציאותי

אני לא רואה את זה קורה, ומשתדל לפעול במסגרת המשותפת

למעלה