2 דברים חשובים!

kean18

New member
2 דברים חשובים!

קודם תסכימו איתי שלימור יכולה להסתלבט על התמונה הזו שמצורפת שנה! אני מת לשלוח אותה לרק בישראל אבל אין לי כתובת וגם אם תיהיה לי אז אני בטח יתעצל אני מציע שמישהו כאן יקח יוזמה וישלח!... דבר שני, תוכנה שגיליתי לאחרונה של בדיחות חבלזית!! http://www.dop.co.il/speishelim/read.asp?id=37

«Spider»

New member
זאת סבתא חרירה!

../images/Emo6.gif והנה משהו... ../images/Emo16.gif

שאני ובן דוד שלי (Piglett) שלחנו, אבל הם לא פרסמו את זה.. טוב נו, זה לא כלכך מצחיק... כנסו ללינק, מתוך האתר של הערוץ הרוסי "ישראל פלוס", מסתבר שגם את האתר בנו עולים חדשים מרוסיה... (שימו לב לכותרת משנית בכחול)...
ניר

ועוד משהו... ../images/Emo16.gif

מתוך "חמש עם אהרון ברנע", 31.12.2001, פריים ראשון אני חושב, אהרהל´ה.. במצב... חושפני?
(סמיילי מתאים
), יש לי את זה גם מוקלט בוידאו... אבל זה ישן, לא מתאים לרק בישראל.. אולי בכלל הראו את זה כבר שם? צפיה מהנה
ניר

../images/Emo51.gif ושוב אני מזכיר.. ../images/Emo16.gif

התמונה מופיעה כפי ששודרה בחדשות ערוץ 2 (חמש עם אהרהל´ה) בלי שום עריכה!
ניר

«Spider»

New member
אתה חייב לשלוח את זה../images/Emo70.gif

אני מת לדעת מה לימור תגיד על התמונה הזאת

תחביבי הנחמד... ../images/Emo16.gif

להקליט ככה סתם כשיש קלטות וידאו פנויות משדרי חדשות וסתם תוכניות.. החלטתי להקליט את מהדורת "חמש עם" האחרונה לשנה הקודמת (2001). בסוף שנה שעברה, הכנו בכיתה סרט כיתתי, יותר נכון הפתעה לכיתה, שהתנהל כמהדורת חדשות בהנחיית המחנכת (
), בשביל זה חיטטתי קצת בקלטות.. ופתאום שמתי לב למשהו מוזר בפה של אהרהל´ה. הכנסתי את הקטע למחשב, ועברתי פריים-פריים, והנה, תמונה נהדרת (שגם נכנסה בצורה מצויינת לפארודיה על הפרסומת של יופלה
).
ניר

למעלה