2 בעיות

Wicked Spliff

New member
2 בעיות../images/Emo7.gif

איך שהגיע הקיץ הגיעו הקרציות ואין יום שאני לא מוציא לפחות 4 קרציות מבילי הלברדור שלי... מה לעשות?? ועד בעיה זה הנשירה המתמדת במשך כל עונות השנה...

lilithmm

New member
קנה קולר נגד קרציות

תוצרת killticks או preventic הרבה יותר זול מטיפול בקדחת קרציות

ch_devil

New member
אתה באמת רוצה לנחש

למי יש יותר נשירה? אני כל יום מוציאה כריות של פרווה מהבית, הבגדים, השיער, המגבת של המקלחת(!!!)

DogsGirl

New member
2 תשובות../images/Emo9.gif

1. הקרציות א. לקנות לו קולר נגד פרעושים. ב.לרסס אותו בחומר מוזר נגד פרעושים (זה מה שעשיתי לכלבה שלי) 2.הנשירה פשוט תספר את הכלב, ככה לא יהיו לו נשירת, וגם נורא חם, אז זה יקרר קצת את הכלב..

Oogi

New member
מנסיון: אבקת Opigal גם עוזרת

נדמה לי שזה שמה, בכל אופן זו אבקה שמיועדת להדברת טפילים בעופות.

miromiro

New member
טבילה- למי שמתכוון להשתמש באבקה-

הדרך הטובה להחדירה לתוך הפרווה היא בעזרת טבילה, כלומר ,אם יש לכם בריכת פלסטיק בחצר או אמבטיה, כדאי למלא אותה במיים ולערבב את האבקה ולתת לכלב לטבול בתוכה. תוך שמירה קפדנית על כך שראשו לא יכנס פנימה. זאת הדרך הטובה ביותר לוודא שהחומר הגיע לכל פינה בגוף , אפילו בין אצבעות הרגליים.יש פנסיונים וכלביות שנותנים את השרות הזה , אז במקרה כלבכם עומד לבלות מספר ימים בפנסיון. שווה לשאול אם יש להם אמבט טבילה. שבת-שלום

Sheepe D

New member
יש גם טיפות

ששמים לכלב על הצוואר- הם הכי יעיולות אבל דיי יקרות, רק מי שיכול להרשות לעצמו... החברה היא - פרונטליין. יש 3 בקבוקונים והם משפיעים לחודש והמחיר בסביבות 100 ש"ח (או יותר...)

ebony

New member
טוב פרונטליין..... עוזר

אבל רק נגד פרעושים..... נגד קרציות באמת עדיף לקנות את הקולר של חברת פרוונטיק כמו שאמרו פה כי הוא היחידי שבאמת עוזר..... הכל מנסיון אישי הוא ל4 חודשים שזה בערך כל עונת הקרציות...... נגד פרעושים אפשר להשתמש בפרונט ליין עדיף בספריי... עכשיו בקשר לנשירת השיער..... עדיף לסרק את הכלב פעם ביום תלוי בכמות הנשירה אבל עם זה לא עוזר אפשר לספר אותו ואפילו עדיף.... ככה גם לכלב יהיה יותר נעים בקיץ הישראלי............. מקווה שעזרתי אבוני

Wicked Spliff

New member
יש לי לברדור רטריבר שחור

אי אפשר לספר אותו... זה גזע שלא מספרים... כל יום אני מסרק אותו מוציא כמות אדירה של פרווה.. ובבית יש שערות תמיד

אמממ תשמע

ידיד של אחותי שהוא מאלף כלבים במקצועו טוען שקולרים מסרטנים וכל מיני דברים דומים ולכן מומלץ מאוד לרסס אבל אני ממליצה על משהו אחר .. הקפסולות של פורנטליין מעולות שמים קפסולה וממש יש שיפור .. לגבי נשירה :אין מה לעשות אני משערת חוץ מלהבריש ו/או לספר ...

אתנה34

New member
שתי תשובות

הקולר יעיל אבל מפיץ ריח לואי שעלול לגרום לכאבי ראש לאנשים הרגישים מעל המוצע. לגבי הנשירה זו עשויה להיות גם בעיה הנובעת מתזונה של הכלב. מומלץ להתיעץ עם וטרינר יתכן כי החלפת המזון של הכלב תפתור חלק מהבעיה.

למעלה