44 (מבצעת את חובתי)
חבורה של 5 גרגרנים החליטה לצאת לאכול, ולאחר דין ודבריםפ נבחר לנסות את 44, בה אף אחד מאיתנו לא היה. לאחר בירור לגבי מגבלות (גלוטן) ואיבוד גרגרן בדרך למחלה, נפגשנו במקום. אתחיל ממה שאני זוכרת מהאוכל. מאחר וחלק מהעניין זה טעמים מעט אסיתיים ניסינו לקחת מהמנות האלה, תוך התחשבות במגבלות. מנות ראשונות (מנה אחת חסרה לי) קלמרי מוקפץ עם שעועית ירוקה: אחת מהמנות הטובות בארוחה, והצלחת הילחידה שנוגבה עד תום. תיבול מצויין למנה קליקה, אך קטנה. מנות ביניים סינטה קצוצה עטופה בדף אורז: דף אורז ממולא בסינטא נאה עם קצת נבטים וירקות אחרים. גם מנה מוצלחת מאוד. לא ציפינו למנה של בשר חי, ולדעתי ראוי לציין שזו הכוונה. אבל בכל מקרה היה מצויין. (גם כאן חסר לי מנה) מנות עיקריות נתח קבצים ברוטב חלב קוקוס ועגבניות: הרוטב נשמע לנו לא קשור, אבל מדובר בנתח מצויין, שהיה עשוי MR מדוייק להפליא, ברוטב מעניין שמאוד נהננו ממנו. הוא לא השתלט על טעם הבשר אלא השתלב איתו מצויין. בקלה על סטיקי רייס: לא מנה מאוד מוצלחת. הסטיקי רייס היה חסר טעם לדעתי. הבקלה יחסית עסיסית אבל גם כן לא זכור לי טעם של תיבול כלל. שתינו בקבוק של ברברה ד'אסטי שעלה כ 150 ש"ח. תפריט הקינוחים לא עניין אותנו כלל, ולכן העברנו את המשך הערב בקפה 48. לגבי השירות: כשביקשנו לעבור שולחן בהתחלה עשו לנו פרצופים. השולחן המקורי שלנו אמנם היה שווה ביותר, רק מה צמוד לחלון שבור. ולי לא בא לבלות ערב שלם עם רוח פרצים בגב. לא מכובד ולא לעניין. המלצר שלנו לא כל כך התייחס אלינו במהלך הערב, וזה התבטא למשל בעובדה שהניחו לנו תפריטי קינוחים אבל כלל לא חשבו לשאול אם נרצה קינוחץ ולאחר 20 דקות שישבנו עם התפריטים פשוט ביקשנו חשבון. המטבח הפתוח למטה נראה מקסים. אולי שווה לנסות לשבת שם. גם שירות יותר צמוד וגם האטרקציה של המטבח.