2 ביקורות

החתולית

New member

bruno01

New member
וחבל שאין לנו כבר את זה של לה מיזון

שהיה גם הוא נהדר, עם טעמים מאוד מדויקים והיה כיפי במיוחד עם טוסטוני השום הממכרים. הטרטר בורגר של טאפאס בשוק באמת מצוין וגם כיפי לאכילה עם הלחמניה שלו, אבל אני מעדיף את הטרטר שלי חתוך קצת גס יותר. את הטרטר של הבסטה אכלתי בערב שמעוז אלונים העביר בבית FEIN COOK והוא היה מעולה! היו שם גם כמויות עצומות שלו ואחרי בערך 5 REFILLS הייתי צריך להגיד לעצמי להפסיק ולהשאיר מקום לשאר האוכל.

החתולית

New member
תגובת בר יין לנושא הלבאנה

הלבאנה בה אנו משתמשים היא של חוות הבופלו ולכן אנו מציגים אותה בתפריט כלבאנה בופלו. אנו מקבלים אותה בקופסת 4 ליטר ובכדי להקל על תפעול הסרוויס אנו מאחסנים אותה בגביע חצי ליטר. על חלק מגביעי חצי הליטר בהם אנו משתמשים מופיע לוגו של גד משום שכך אנו מקבלים אותן מספק הגבינות שלנו שעובד עם גד ואנו ממחזרים אותן בכדי לחסוך בזבל. הלבאנה של גד הוא מוצר נהדר אולם פחות מתאים למנה הספציפית לדעתה של הדס, השפית שלנו. אנו מקפידים לפרט על חומרי הגלם שלנו בכנות, גם כשהם קפואים או משומרים, גם אלו נבחרים בקפידה.

ליאןן

New member
תגובה ראויה

סופסוף לא מנסים לדחוף יותר מדי סופרלטיבים בתוך התגובה, והיא עניינית לחלוטין. סתם תהיה, המסעדות פונות אליכן מיוזמתן?

ליאןן

New member
תגובה ראויה

סופסוף לא מנסים לדחוף יותר מדי סופרלטיבים בתוך התגובה, והיא עניינית לחלוטין. סתם תהיה, המסעדות פונות אליכן מיוזמתן?

prizman

New member
ראשית תודה לבר יין על התגובה.

שנית אני מניח שהפירוט תואם למציאות. ברור שלא אשאל לפרטים קטנים יותר, התשובה שהתקבלה מנוסחת ומנומקת היטב.

החתולית

New member
גם אנחנו היינו בבר יין ואהבנו מאד

אעלה את הדיווח המלא בקרוב. אין לי ספק שנחזור לשם עוד פעמים רבות.

אושר מ

New member
שכחתי לציין ש

קיבלנו פינוק מיני סביצ'ה מוסר על האיולי שלהם עם גרעיני רימונים שהיה טעים מאוד, וכמובן שהזמנו גם מנת לחם שהיא מנה בגודל יפה.

אושר מ

New member
44 (מבצעת את חובתי)

חבורה של 5 גרגרנים החליטה לצאת לאכול, ולאחר דין ודבריםפ נבחר לנסות את 44, בה אף אחד מאיתנו לא היה. לאחר בירור לגבי מגבלות (גלוטן) ואיבוד גרגרן בדרך למחלה, נפגשנו במקום. אתחיל ממה שאני זוכרת מהאוכל. מאחר וחלק מהעניין זה טעמים מעט אסיתיים ניסינו לקחת מהמנות האלה, תוך התחשבות במגבלות. מנות ראשונות (מנה אחת חסרה לי) קלמרי מוקפץ עם שעועית ירוקה: אחת מהמנות הטובות בארוחה, והצלחת הילחידה שנוגבה עד תום. תיבול מצויין למנה קליקה, אך קטנה. מנות ביניים סינטה קצוצה עטופה בדף אורז: דף אורז ממולא בסינטא נאה עם קצת נבטים וירקות אחרים. גם מנה מוצלחת מאוד. לא ציפינו למנה של בשר חי, ולדעתי ראוי לציין שזו הכוונה. אבל בכל מקרה היה מצויין. (גם כאן חסר לי מנה) מנות עיקריות נתח קבצים ברוטב חלב קוקוס ועגבניות: הרוטב נשמע לנו לא קשור, אבל מדובר בנתח מצויין, שהיה עשוי MR מדוייק להפליא, ברוטב מעניין שמאוד נהננו ממנו. הוא לא השתלט על טעם הבשר אלא השתלב איתו מצויין. בקלה על סטיקי רייס: לא מנה מאוד מוצלחת. הסטיקי רייס היה חסר טעם לדעתי. הבקלה יחסית עסיסית אבל גם כן לא זכור לי טעם של תיבול כלל. שתינו בקבוק של ברברה ד'אסטי שעלה כ 150 ש"ח. תפריט הקינוחים לא עניין אותנו כלל, ולכן העברנו את המשך הערב בקפה 48. לגבי השירות: כשביקשנו לעבור שולחן בהתחלה עשו לנו פרצופים. השולחן המקורי שלנו אמנם היה שווה ביותר, רק מה צמוד לחלון שבור. ולי לא בא לבלות ערב שלם עם רוח פרצים בגב. לא מכובד ולא לעניין. המלצר שלנו לא כל כך התייחס אלינו במהלך הערב, וזה התבטא למשל בעובדה שהניחו לנו תפריטי קינוחים אבל כלל לא חשבו לשאול אם נרצה קינוחץ ולאחר 20 דקות שישבנו עם התפריטים פשוט ביקשנו חשבון. המטבח הפתוח למטה נראה מקסים. אולי שווה לנסות לשבת שם. גם שירות יותר צמוד וגם האטרקציה של המטבח.

amirhir

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

היתה מנת ביניים של איטריות (אורז? שעועית?) עם שרימפס וצדפות שקצת אכזבה מבחינת התיבול. היתה גם ראשונה נוספת של דג חי עם צ'ילי שאני דווקא אהבתי בגלל איזה מרכיב קרנצ'י מסתורי שפוזר על הדג, אבל נראה לי שהיתר אהבו פחות. אם אני זוכר נכון, גם סלסלת הלחם לא הרשימה. רושם שלי - מקום מקסים, תפריט מעניין, תמחור סביר אבל חוסר אחידות בביצוע. אולי באמת בקומה למטה גם השרות טוב יותר.

החתולית

New member
אמיר צודק בעניין שתי המנות הנוספות

אוסיף התייחסות ללחם שקיבלנו. צלחת קוביות לחם שהיו קרות ולתחושתי לא מאד טריות ובעיקר חסרות טעם. צלחת נוספת הכילה לחם שהיה לא אפוי מספיק, בצקי מאד וגם הוא חסר טעם. כמובן שזה לא הפריע לנו לנגב את הרטבים של סלט השעועית ונתח הקצבים. אני לא חושבת שאחזור ל- 44, בגלל השירות שתיארת שהיה אמנם מחוייך אבל חסר תשומת לב, בגלל המנות הקטנות והמחירים היחסית גבוהים ובגלל האוכל שפשוט לא היה מעניין וטוב מספיק. הקב"א בקפה 48 היה טרייפל תותים שחלקנו הגרגרניות, ותותים בבלסמי לאמיר. הטרייפל לא הוגש בצורה הקלאסית, אלא בכוס שהקשתה מעט באכילת כל השכבות יחד. אבל הרי לא כוס תפריד בינינו ובין הטורט של הטרייפל :) סך הכל הטרייפל היה מוצלח, ותיבול התותים בבלסמי היה מצויין. בפעם הבאה אולי אשכנע אתכן לנסות קראק פאי.

bruno01

New member
נשמע שהדבר האמיתי היחיד שהפסדתי בגלל המחלה

היה החברה הטובה. האוכל נשמע חביב, אבל לא משהו לרוץ בשבילו לשם (אני עוד מאוד אוהב טעמים אסיתיים), וכל המסביב די מוריד את החשק.

מהחברה בהחלט מאוד נהניתי, ואתה אכן חסרת. ל-44 אני לא רואה סיבה להגיע במיוחד.

תודה על הדווח. האמת שלא ידעתי

שהכוון של המסעדה נוטה לאסיאתי. בהחלט מסכים איתך שהיה מקום לציין שמדובר בבשר נא. לא יודע למה, אבל למרות שרוב הדווחים משם נעים בין בינוני לגרוע, יש לי חשק בלתי מוסבר ללכת לשם...אולי בהזדמנות. תודה על הדווח המצויין.

bob68

New member
תודה על הדיווחים

עדיין לא יצא לי לבקר ב- wine bar. הדיווח שלך מצטרף לדיווחים טובים אחרים שיש על המקום. הסקרנות שלי הולכת וגדלה. הגיע הזמן לספק אותה

למעלה