BlackUnicorn
New member
2 ביקורות - Meat Bar, Burgos
אחרי ההמלצות שאני ובן זוגי קראנו בעיתון בלייזר על מיט בר, החלטנו ללכת לבקר. התקשרנו להזמין מקום. הגענו 40 דק' לפני הזמן, ובסופו של דבר איחרנו 5-10 דק'. למה? חניה... המקום נמצא במרכז ת"א - ואם אין תו חניה של ת"א - צריך לחנות רחוק וללכת ברגל. חטפתי עצבים עד כדי כך שאמרתי לבן זוגי שנלך למקום אחר, אבל הוא שכנע אותי להיאזר בסבלנות... הסבלנות משתלמת, אמרו כבר?
הדבר היחידי שאני יכולה להגיד שהוא שלילי על המקום - זה המחירים. יקר יקר יקר, אבל שווה כל אגורה. בתור מנה ראשונה הזמנו סלט ביצים (29 ש"ח כמדומני) ולחם הבית (לא זכור לי המחיר). הגיע מין גוש עגול ויפה של סלט ביצים טעים על מצע של פרוסות עגבניות. טעים טעים, אבל יקר... הלחם היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה. פריך מבחוץ, רך וטעים מבפנים, ומלא ניחוחות. הזמנו בקבוק יין (167 ש"ח אאל"ט במבצע) - קברנה סוביניון - שהיה מעולה. למנה העיקרית - בן זוגי הזמין פילה בקר, אני שהנני צמחונית הזמנתי סלט יווני שהיה מאוד טעים אם כי לא גדול (אך מספק). כתוספות הזמנו פרוסות תפו"א אפוי בשמנת וכרובית בציפוי פריך. הכל היה ט-ע-י-ם בטירוף. בן זוגי שחובב בשרים נתן לו ציון 9 מתוך 10, כשלשם ההבחנה - בשר דומה בקולומבוס למשל, קיבל מבחינתו 5... הוא פשוט התענג על כל ביס. לדבריו זה הבשר הכי טוב שהוא טעם אי פעם, מלבד הבשר של אבא שלו (שזה כבר משהו מיוחד כנראה...). פרוסות התפו"א בשמנת היו מיוחדות, טעימות, ונזללו בשניות. הכרובית הפריכה הייתה טעימה בצורה מפליאה.. פשוט התענגנו עליה. לקינוח - בן זוגי הזמין פאי תפוחים שהיה טעים, ואני הזמנתי צלחת שוקולד - עליה היו 3 סוגי מטעמים - סופלה שוקולד הכי מדהים שטעמתי, מוס שוקולד וטרין שוקולד. פשוט למות מהטעמים המדהימים... לסיכום - הכל היה טעים. המנות לא היו ענקיות אבל מספקות. השירות היה מעולה.. פשוט נהננו. רק החשבון היה מפלצתי - 500 ש"ח לזוג כולל הטיפ.. אבל אין ספק שזה היה שווה את זה.
בקיצור - מומלץ. המסעדה השנייה היא מסעדת המבורגרים החביבה עלינו. אני רושמת עליה בעיקר בתור צמחונית - זוהי המסעדה היחידה שבה באמת מצאתי המבורגר צמחוני שהוא טעים טעים ט-ע-י-ם. ברוב המסעדות ההמבורגר הצמחוני הוא איזו תערובת של ירקות או פטריות (שאינני אוהבת)... אך שם.. ההמבורגר כל כך טעים שבן זוגי טען שהוא אפילו יותר טעים משלו... המחירים סבירים (במיוחד בצהריים בעסקיות), השירות אדיב ומהיר.. מומלץ! המקום נמצא בהרצליה פיתוח בדרך למרינה... תהנו 
אחרי ההמלצות שאני ובן זוגי קראנו בעיתון בלייזר על מיט בר, החלטנו ללכת לבקר. התקשרנו להזמין מקום. הגענו 40 דק' לפני הזמן, ובסופו של דבר איחרנו 5-10 דק'. למה? חניה... המקום נמצא במרכז ת"א - ואם אין תו חניה של ת"א - צריך לחנות רחוק וללכת ברגל. חטפתי עצבים עד כדי כך שאמרתי לבן זוגי שנלך למקום אחר, אבל הוא שכנע אותי להיאזר בסבלנות... הסבלנות משתלמת, אמרו כבר?