2 ביקורות - Meat Bar, Burgos

BlackUnicorn

New member
2 ביקורות - Meat Bar, Burgos

אחרי ההמלצות שאני ובן זוגי קראנו בעיתון בלייזר על מיט בר, החלטנו ללכת לבקר. התקשרנו להזמין מקום. הגענו 40 דק' לפני הזמן, ובסופו של דבר איחרנו 5-10 דק'. למה? חניה... המקום נמצא במרכז ת"א - ואם אין תו חניה של ת"א - צריך לחנות רחוק וללכת ברגל. חטפתי עצבים עד כדי כך שאמרתי לבן זוגי שנלך למקום אחר, אבל הוא שכנע אותי להיאזר בסבלנות... הסבלנות משתלמת, אמרו כבר? :) הדבר היחידי שאני יכולה להגיד שהוא שלילי על המקום - זה המחירים. יקר יקר יקר, אבל שווה כל אגורה. בתור מנה ראשונה הזמנו סלט ביצים (29 ש"ח כמדומני) ולחם הבית (לא זכור לי המחיר). הגיע מין גוש עגול ויפה של סלט ביצים טעים על מצע של פרוסות עגבניות. טעים טעים, אבל יקר... הלחם היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה. פריך מבחוץ, רך וטעים מבפנים, ומלא ניחוחות. הזמנו בקבוק יין (167 ש"ח אאל"ט במבצע) - קברנה סוביניון - שהיה מעולה. למנה העיקרית - בן זוגי הזמין פילה בקר, אני שהנני צמחונית הזמנתי סלט יווני שהיה מאוד טעים אם כי לא גדול (אך מספק). כתוספות הזמנו פרוסות תפו"א אפוי בשמנת וכרובית בציפוי פריך. הכל היה ט-ע-י-ם בטירוף. בן זוגי שחובב בשרים נתן לו ציון 9 מתוך 10, כשלשם ההבחנה - בשר דומה בקולומבוס למשל, קיבל מבחינתו 5... הוא פשוט התענג על כל ביס. לדבריו זה הבשר הכי טוב שהוא טעם אי פעם, מלבד הבשר של אבא שלו (שזה כבר משהו מיוחד כנראה...). פרוסות התפו"א בשמנת היו מיוחדות, טעימות, ונזללו בשניות. הכרובית הפריכה הייתה טעימה בצורה מפליאה.. פשוט התענגנו עליה. לקינוח - בן זוגי הזמין פאי תפוחים שהיה טעים, ואני הזמנתי צלחת שוקולד - עליה היו 3 סוגי מטעמים - סופלה שוקולד הכי מדהים שטעמתי, מוס שוקולד וטרין שוקולד. פשוט למות מהטעמים המדהימים... לסיכום - הכל היה טעים. המנות לא היו ענקיות אבל מספקות. השירות היה מעולה.. פשוט נהננו. רק החשבון היה מפלצתי - 500 ש"ח לזוג כולל הטיפ.. אבל אין ספק שזה היה שווה את זה. :) בקיצור - מומלץ. המסעדה השנייה היא מסעדת המבורגרים החביבה עלינו. אני רושמת עליה בעיקר בתור צמחונית - זוהי המסעדה היחידה שבה באמת מצאתי המבורגר צמחוני שהוא טעים טעים ט-ע-י-ם. ברוב המסעדות ההמבורגר הצמחוני הוא איזו תערובת של ירקות או פטריות (שאינני אוהבת)... אך שם.. ההמבורגר כל כך טעים שבן זוגי טען שהוא אפילו יותר טעים משלו... המחירים סבירים (במיוחד בצהריים בעסקיות), השירות אדיב ומהיר.. מומלץ! המקום נמצא בהרצליה פיתוח בדרך למרינה... תהנו :)

BlackUnicorn

New member
ושאלה ברשותכם

אמנם כאן מדובר על פורום ביקורת מסעדות, אך בתור חובבי מסעדות חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, או יותר נכון לבן זוגי. בן זוגי מעוניין לעבוד כמלצר.. הבעיה היא שרוב המקומות נותנים תנאים גרועים - רק טיפים ללא שכר, למשל. הוא דווקא מצא מסעדה אחת כזו, אך החליט להפסיק כיוון שהם מחייבים את המלצרים לעבוד גם שישי וגם שבת כל החודש, ללא יוצא דופן. בתור אדם שיכול לראות את משפחתו רק בסופי השבוע, נוצרה בעיה שהוא לא יכל להתמודד עימה. האם אתם מכירים מסעדות שנותנות תנאים טובים למלצרים? משכורת + טיפים (ללא חלוקה בין המלצרים שאינה שיוויונית), שהינה גמישה במשמרות (אין חובה לשישי+שבת באופן קבוע) ? מדובר על איזור השרון/ת"א (הוד השרון, הרצליה, רעננה, רמת השרון, ת"א..) תודה רבה!

mars4

New member
גיליס בנמל ת"א. יחס מצוין

שכר הגון (אפשר להגיע ביום טוב ל- 35-40 ש"ח לשעה) וגם צריכים מלצרים. יש הכשרה ארוכה ומעצבנת. מבחן (באמת...) שבמהלכה מקבלים שכר מופחת , החבר'ה על רמה ואם שורדים את הטירונות זה אחלה מקום לעבוד בו.

dance of life

New member
בורגוס

גם אני בתור צמחונית מתה על המקום ההמבורגר פשוט מדהים, טעים, נפלא. גורם לך אשכרה להרגיש שאכלת משהו. אני חייבת לציין שאהבתי מאד גם את ההמבורגר הצמחוני של BLACK N BURGER (של בוקששטר) ואת ההמבורגר של אגדיר (מקום שני אחרי בורגוס) אגב, אם תהיי בניו יורק, תזכירי לי להמליץ לך על ההמבוגר הצמחוני הכי מדהים שתטעמי בחייך

BlackUnicorn

New member
שמחה שגם את אהבת :)

את בלאק אנד בורגר גם די אהבתי, הוא לא רע אבל לא משתווה לזה של בורגוס. אצל אגאדיר יש צמחוני שעשוי מפטריות אז זה לא בשבילי :) לגבי ניו יורק - הייתי שם שנה שעברה.. חבל שלא ידעתי :) אבל אולי אני אסע שוב שנה הבאה או עוד חצי שנה ככה.. אז - מה ההמלצה? :)

dance of life

New member
../images/Emo13.gif

מסעדת HOUSTON (את הכתובת המדויקת אוכל לברר לך אם תרצי, זה במנהטן) מסעדת בשרים ממש יוקרתית, רומנטית בטירוף, מקום מדהים יש להם שם המבורגר... וואי נתחיל בזה שהם מאד מאד מאד התאמצו שתרגישי שאת אוכל בשר. זה עבה, זה עסיסי (ואני לא מדברת מנסיון על עסיסיות כי מעולם לא אכלתי בשר) אבל זה בהחלט גורם לך להרגיש כאילו את אוכלת אוכל של אנשים נורמאלים
הם שמים בו תוספת אדומה כלשהי שגורמת לו להיראות מדמם. אני אישית קראתי למלצר בבהלה ואמרתי לו שקיבלתי בשר במקום צמחוני. הוא צחק עלי כמה דקות והסביר שההמבורגר הצמחוני שלהם מיועד להיראות כל כך אמיתי (אותי אישית זה לא הדליק, הרגשתי שזה מסתכל עלי
) בכל אופן הטעם היה גן עדן, לא ניתן לתאר במילים. לא ברור לי ממה זה היה עשוי, אבל זה ממש לא היה פטריות. היינו שם משפחה של 3 צמחונים וכולנו ליקקנו את האצבעות ולא האמנו שיש המבורגר צמחוני כל כך טוב. אח שלי (שגר שם) אף מספר שחברים שלו שהם אוכלי בשר, מזמינים פעמים רבות את המנה הזאת, פשוט כי זה ממש טעים. בכל אופן אם תהיי שם שוב, שלא תעיזי להחמיץ. בתור צמחונית אני מכירה את הכמיהה למקומות שמגישים אוכל טוב

eilanit1

New member
תלוי את מי שואלים

לכל הגולשים אשר הביעו את דעתם מסעדת "מיט- בר" על המחיר הגבוהה לארוחה תלוי את מי שואלים!!! בעד איכות בשרים טובה- הלקוח חייב לקוח בחשבון- המחיר גבוהה יחסית!!! למרבה הצער בארצנו מעטים המסעדות המגישות בשר באיכות גבוהה, לרוב אנו מקבלים מהקפאה או הפשרה!!! לכן כאשר כבר קימת מסעדה כ- "מיט- בר המגישה בשרים באיכות גבוהה , גם המחיר בהתאם. נחשבת בין מסעדות הבשרים הטובות בארץ. השרות טוב +

ננה f

New member
אולי אפשר את שם המסעדה?

אם ההמבורגר הצמחוני כל כך טוב, אולי כדאי לברר מה יש בו ואיך הוא מטוגן, באיזה שומן. מזכיר לי את הפילה דג נהדר שהוגש לנו בקורדיליה מטוגן בשומן אחר... היה נורא טעים כמובן. מאוד "בשרי".

ראובל

New member
במיט בר לא סתם יקר, אלא ממש

ממש קטנוני. אכלנו שם ארוחה גדולה, וכשביקשנו תוספת של רוטב, חייבו אותנו על זה ב-8 שקלים. רבאק, אתם לא יכולים לספוג תוספת של רוטב, טז טתם מעמיסים עלינו, שהוצאנו שם 500 שקל? אם זאת לא קטנוניות בזויה, מה זה כן.

BlackUnicorn

New member
אצלנו הביאו בלי תוספת.. אולי התקופה

השתנתה. בכל מקרה מסכימה איתך שבמקרה שלך זו קטנוניות..

S i g u r R o s

New member
יענקלה שיינלה מיידלע - יקיצה!

המחירים במיט-בר חסרי פרופורציה והלימות למנעד הרווח למנות מאותו הסקשן. עם כל הכבוד למר יענקלה שיין, נראה לי שהגאוותנות שלו טיפסה גבוה מדי, והתחילה לקומם. עם כל הכבוד ליענקלה שיין, יש עוד מקומות בעיר הזו שיודעים להכין אנטריקוט כהלכה ולא הוא זה שטפח לעגלה ראשון על ישבנה.. עם כל הכבוד ליענקלה שיין, במחיר של ארוחה מלאה לזוג בהיכלו, אני יכול לאכול במסעדות שעולות עשרות מונים על החוויה שהוא מציע, הן ברמת האוכל וחוויית החך, הן בעיצוב, באווירה ולמעשה, בשקלול הסופי. יענקלה חמודי..מאז שהקמת את המסעדה, קמו להן עוד כמה נהדרות. אני מציע לכוון שעון מעורר. האם תיאות לקבוע את השעה הרצויה ? והערת אגב, יענקלה [וואלה שם חמוד]- גם כאלה שהיו עד לא מזמן ח'ברה מושבעים שלך התחילו להתעורר. משפטים כמו "מה זה המחירים האלה?" הפכו לחזון הנפרץ. התפכח נא יקירי, ההיבריס אינו משתלם.

למעלה