2‏ בעיות.יעוץ בבקשה.

bonbonit19

New member
2‏ בעיות.יעוץ בבקשה.

בעיה ראשונה.מאז שאני מכירה את עצמי יש לי בעיה של חוסר נוחות כשנוגעים בי בכל מיני מקומות בגוף,וזה מאד מפריע לי ולבעלי,כי כמעט בכל מקום בגוף יש לי דגדוגים,ואני מרגישה לא נעים ולא נוח כשהוא נוגע לי למטה,אני לא יודעת למה..אבל זה מאד מפריע לנו כשאנחנו שוכבים,הוא כל הזמן אומר לי להיות משוחררת,אבל אני לא מצליחה,כי כמעט כל דבר שהוא עושה אני מזיזה לו את הידיים,והוא מאד עדין,אז מה הבעיה איתי?זה נורמלי?יש פיתרון?ובעיה שניה.אנחנו שוכבים כבר 3 שנים,ותמיד בחדירה הראשונית זה סיוט,כי ממש כואב לי למטה כשהוא חודר..מה עושים במצב כזה?תודה לעונות.

הכו2שת

New member
ראיתי פעם תוכנית בערוץ 8

על אישה במקרה דומה לשלך, רק יותר קיצונ - שלא היתה הנת מסקס בכלל בגלל כאבים. אני ממליצה לך קודם כל לפנות לגניקולוג בשביל לשלול בעיה רפואת, ואז לסקסולוגית. :) בתוכנית לאישה גילו בסוף בעיה רפואית וגם פסיכולוגית.. אבל ספק גדול שמדובר במקרה נדיר כמו אצלה.. אז אין לך מה לדאוג. :) נורמאלי? לא, זה לא ממש נורמאלי.

shocco24x

New member
מה בנוגע לאוננות?..

האם את מאוננת וחשה טוב כשאת עם עצמך?..

טיפול מיני

להרבה מהדברים שאת העלית עולה הקשר רגשי, הקשור באופן שאנחנו מרגישים לגבי עצמנו, לגבי הגוף שלנו, לגבי המיניות שלנו. תחושת השלווה סביב חשיפה מינית, בטחון במיניות ומה שאת/ בן זוגך מגדירים כלהיות משוחררת, עשויים להשתפר בטיפול. אני חושבת שהאופן שבו את מגדירה את עצמך הוא המשמעותי ביותר ואם את מרגישה שיש משהו סביב המיניות שאינו נעים לך, שווה לבדוק מאין צצה תחושה זו, מדוע היא חוסמת אותך, ומה היית רוצה לעשות לצורך שינוי. לגבי הכאבים בחדירה, אני מציעה לך ללכת להבדק על ידי רופא נשים, לשלול בעיות פיזיות כגון וגינסמוס או וסטיבוליטיס או יובש נרתיקי. בכל מקרה, אם כואב לא מקיימים יחסי מין.... בהצלחה

למעלה