1X18 - Babies & Bathwater 19:50

Dead Scene

New member
תכלס

אני לא יודעת איך קאדי עומדת על הרגליים כל פעם שהוא נכנס לה למשרד.

1אילת2

New member
יש לי דה ז'ה וו

אנ משוכנעת שפעם ראיתי כבר את הפרק הזה. עם תרגום, כלומר לא בערוצים זרים. האמנם? האם כל הזמן יש שידורים חוזרים? חוץ מזה- יש בעיה קלה של אמינות בפרק. לאשה יש סרטן כבר חצי שנה. מזה זה משנה אם יחכו עוד שבוע לפני ההקרנות? זה מה שיהרוג אותה? ולמה לעזאזל להפסיק את הניתוח הקיסרי באמצע? הרי אם היא לא הולכת לניסוי היא תתחיל הקרנות מייד. גם באקט של בעלות (של ווגלר על האוס) הפסקת הניתוח היא לא רלוונטית.

HLAddict

New member
נראה לי שפספסת משהו

אם היא לא הולכת לניסוי, היא לא מוכנה להתחיל הקרנות, כי הסיכויים שלה לא מספיק גבוהים על מנת להסכים לסכן את העובר שלה, ולכן הפסקת הניתוח הקיסרי מאוד רלוונטית. היא הסכימה מלכתחילה לבצע את הניתוח רק משום שהאוס העלה לה את הסיכויים באמצעות הכנסתה לניסוי. לגבי ההמתנה, כל יום שעובר ללא טיפול מקטין את משך ההישרדות שלה, אז כן, אם היו מאתרים את הסרטן לפני חצי שנה הסיכויים שלה היו גבוהים יותר, אבל גם כעת עם כל יום שעובר הסיכויים שלה קטנים. בהחלט יתכן שכבר ראית את הפרק הזה עם תרגום-זהו שידור חוזר שלישי של העונה הראשונה, כמדומני (היא שודרה לפני כשנתיים בפעם הראשונה, לאחר מכן שודרה בשידור חוזר עד לעליית העונה השניה, וכעת משודרת שוב בהמתנה לעונה השלישית).

עדן גפן

New member
יווו פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

כ"כ בכיתי בכלמיני קטעים.. היה הרבה עצב.. הכי מרגש היה כשקדי אמרה להאוס שהוא לא שווה 100 מליון דולר

למעלה