1X17 - "מודל לחיקוי" Role model

Elizabell

New member
1X17 - "מודל לחיקוי" Role model

תקציר רשמי: האוס נדרש לקבל לטיפולו, סנאטור שהתמוטט במהלך גיוס כספים למועמדותו. רוב הסימנים מעידים שהאיש חולה באיידס - מה שיחסל את חלומותיו על הבית הלבן - אך האוס וצוותו מחליטים לחקור לעומק. _________________________________________ אחד הפרקים הטובים ביותר. אסור להחמיץ! הינה כמה לינקים שבהם יש מידע נוסף על הפרק: http://www.housemd-guide.com/season1/117rolemodel.php תסריט/ציטוטי הפרק: http://www.twiztv.com/scripts/house/season1/house-117.htm http://www.house-online.org/transcripts/transcripts_episode1x17.htm screencaps: http://www.smugmug.com/gallery/492620 http://cleverocity.com/House1-17

טעות רפואית בפרק

[לקוח מויקיפדיה] Medical error: At the beginning of the episode when it is discovered that the patient does not have a patellar reflex in his right knee, the team tells him that it is a problem with his brain and proceeds to take an MRI of the brain. However, in actuality, simple reflexes such as the patellar reflex do not involve the brain. Instead, the signal travels to the spine then and directly back to the muscle.

o r t a l i t

New member
חחח אוי, נכון..

לא שמתי לב לזה בעצמי, אבל תכלס צודקים P: בכל מקרה, אני בטוחה שזו לא הטעות היחידה, אני מרשה לכותבים, הם שולטים בכל זאת ;) ממש ממש אהבתי את הפרק !! דאמ, האמרון היה רב בפרק 3>>> [אם כי לא הכי הבנתי את הקטע עם וילסון]. ואני ניהלתי את השיחה של האוס והסנטור עם מישהי לא מזמן !! [אני בתפקיד האוס כמובן P:] היה מצחיק להסתכל על זה מהצד. האוס רק חיזק את דעתי... ווגלר סאקס והאוס רולז (כמובן), ממש אהבתי את הקטע עם הנאום :] ואני חייבת לראות איך קמרון חוזרת ! דווקא כאן כבר התחלתי לראות קבוע, אבל הגיוני שפספתי את הפרק הבא כי אני פשוט לא זוכרת.

Elizabell

New member
הקטע עם וילסון...והאמרון..

האוס שואל את וילסון למה הוא (וילסון) לא התחיל עם קמרון. וילסון שואל בחזרה מה גורם להאוס לחשוב שהוא לא התחיל עם קמרון (זו המלכודת אליה הם מתכוונים). ההבעה של האוס בתגובה אומרת הכל-הוא חושב שוילסון רומז לו שהוא (וילסון) כן התחיל עם קמרון, והאוס מקנא. וילסון רואה ומבין זאת, ומכאן נובע ה-Oh, oh boy, you´re in trouble. זו ההוכחה הראשונה לכך שהאוס ממש מחבב את קמרון ולא רק נמשך אליה. אני דיי אוהבת את ההאמרון כי ככה אפשר לראות צדדים חדשים בדמויות עצמן. נמשל כפי שגם היה בפרק של היום, פעמיים להאוס קצת לא היה מה להגיד, וזה לא מתאים לו. באמצע הפרק, הוא שאל את קמרון למה היא מחבבת אותו ובסוף הוא הלך בלי לענות לה על השאלה שלה... ובסוף הפרק, שכשקמרון הגיעה אליו הביתה ואמרה שהיא מתפטרת ועוזבת, היא הושטיה את ידה ללחוץ את ידו והוא משנקרא: ייבש אותה. וגם הפעם הוא שתק. אם שמתם לב, הוא אפילו לא הסתכל עליה, לא בעייניים. לפני מידת הבנתי, הוא גם הרגיש אשמה, בגלל זה הוא לא לחץ את ידה, והוא לא הביט בה כי ידע שאם כן יביט בה הוא לא יוכל לחשוב בבהירות. :]

a Warming Sign

New member
קטע גדול

של האוס ווילסון.. וככה נראה אדם קנאי ברגע ההפתעה

לדעתי זה אחד הפרקים בהם האוס

מתנהג בצורה מגעילה ביותר. ובכל זאת, יש קטעים טובים בפרק. אחד שאני אוהבת במיוחד זה כשהאוס מחזיר לסנטור את החמצן אחרי שהוא די חנק אותו, האוס אומר לו "זה בסדר, זה בסדר" [או משהו בסגנון]. הוא כזה רגיש וחמוד בקטע הזה.
[ואח"כ בא ה"Everybody lies" המרושע
]

Elizabell

New member
אבל זה נכון...

בהחלט הוקל לי לשמוע את האוס אומר לסנטור יהיה בסדר (וזה היה אכזרי אפילו שהאוס הרים את זה, הוא היה יכול להחזיר לו את החמצן לכמה שניות, להרים, לשאול שוב ולחכות לתשובה, להחזיר שוב את החמצן וכך הלאה, הכותבים או מישלא יהיה, רצו להדגיש את האכזריות הזו ולרכך אותה אחר כך על ידי ה-יהיה בסדר) אבל, זה נכון... אלה אחד מהמשפטים שאני מסכימה עם האוס לחלוטין... Truth begins in lies (1X01)

S o u l i s t

New member
../images/Emo45.gif גם אני אהבתי את איך שהוא הרגיע

אותו עם ה"זה בסדר.." זה היה כ"כ חמוד, כ"כ לא מתאים לו מצד אחד וכן מתאים לו מצד שני...

a Warming Sign

New member
זה מזכיר לי את עיקרי הפרק

לפחות לפי איך שאני תפסתי את זה.. 1.האוס שוב מוכיח לעצמו,ולכולם,את תיאוריית הeverybody lies 2.האוס לרגע ירד קצת מהתיאוריה והעקרונות שלו,התרכך והחליט לעשות לסנטור בדיקה נוספת ובכך לטעמי הראה צד אחר בו,גם אם זה חד פעמי..בעקבות השיחה החזקה והמעניינת עם הסנטור: Senator: You’re clever, you’re witty, and you are a coward! You’re scared of taking chances. House: I take chances all the time, it’s one of my worst qualities. Senator: On people? House: Wanting to believe the best about people doesn’t make it true. Senator: Being afraid to believe it doesn’t make it false House: Well, that’s very moving. It’s a shame I don’t vote. Senator: This is who I am. I believe in people. I’m not hiply cynical and I don’t make easy, snide remarks. I would rather think that people are good and be disappointed once and again. אז למעשה,אם הבנתי נכון,האוס לראשונה משתכנע לתת קצת אמון באנשים,ולפי הבעות הפנים שלו ראו שזה הזיז לו משהו בפנים לגבי העובדה שהוא בד"כ לא סומך על אף אחד ויהי מה. 3.זכור לי שמתישהו במהלך הפרק האוס הזכיר שווגלר תמיד צריך לנצח,או שהוא דיבר על עצמו,התבלבלתי
ולבסוף האוס לא נכנע לווגלר והתעקש על העקרונות שלו,אבל בעיקר לא היה מסוגל "להפסיד" לווגלר ולתת לו לעשות בו כרצונו.

a Warming Sign

New member
פרק גדול.

זהו,אני מאוהבת סופית בהאמרון
,היו סצנות טובות שלהם. אהבתי שהוא אמר לה על אלוהים,ואז Im not gonna crash you
ובסוף הפרק שהוא נמנע מהמגע איתה או מלהביט בה..לפעמים,למרות שאני לא בעד שהאוס יהיה במערכת יחסים,כל כך כיף לראות אותו מתאהב
קטעים מצחיקים שאהבתי בפרק: כשהאוס נכנס ואמר על הנאום... But when I really believe in something… Gosh dang it, I’ve got a chance to make a difference here!
-קמרון פשוט הרגה אותי כשהיא אמרה שהיא שונאת מטאפורות של ספורט!
-כשקאדי אמרה: " אני הולכת בעקבות ריח היהירות" והאוס עשה לה פרצוף מצחיק
-כשווילסון אמר להאוס שרק הוא מסוגל להרגיש חרא כשהוא עושה משהו טוב...כמה נכון. -כשהאוס אמר את המשפט הזה על האינדיאנים...וכל הצוות יושב ותוהה,אף אחד לא מבין במה מדובר......
-והקטע הכי מצחיק בפרק..כשהאוס משנה את הנאום כצפוי וכל ההבעות פנים של הצוות פשוט מדברות בעד עצמן..בעיקר קאדי! הייתי על הרצפה מזה.

OnlineOne

New member
אחד הפרקים האהובים עלי :)

לא הבנתי על מה אתם מדברים כאן (האמרון? מה זה?) אבל חוצמזה בהחלט פרק מעולה מבחינת הכתיבה ועוד שורה אחת קטנה מאתמול: They don't call it the white house because of the pain job... ענק :))

sacrament

New member
אחרי שבועיים של עבודות

שלא יכולתי לראות האוס (גררר....ארררגג.....), סוף סוף התפנתי לראות. היה פרק ממש טוב. הנאום של האוס בסוף היה צפוי מההיבט של "ברור שהאוס לא יהיה כלבלב של ווגלר", אבל הקיצוניות של מה שהוא עשה הפתיע גם אותי.

למעלה