1X16 - כובד - "Heavy"

a Warming Sign

New member
היה פרק מעולה!

היו המון דברים שאהבתי,קשה לי להיזכר בכולם..פרק מעניין ללא ספק. האישה בקליניק הייתה אחד המקרים המצחיקים
,אבל הכי מצחיק בכל הקטע היו הבעות הפנים של האוס כשהאישה התנגדה לניתוח..
קמרון סוף סוף קצת ביצ'ית,ואהבתי את איך שהיא התמודדה עם האוס,למרות שהוא מצידו עדיין ברח מהתמודדות
אני מתחילה לחבב את כל המתח הזה ביניהם
בהחלט היה אפשר לראות שלהאוס אכפת מהצוות שלו והוא לא באמת מוכן לוותר על אף אחד מהם. ואהבתי את ההתנגדות המכוונת לווגלר,כמו תמיד האוס עומד על העקרונות שלו ואם אפשר בדרך לעצבן את ווגלר אז למה לא
אני הייתי על הרצפה כשצ'ייס הגיש כדרך אגב כוס קפה להאוס!
,זה היה קורע.. וגם הקטע של האוס ווילסון בקפיטריה,עם הפעולות של שרון בעזה

PrincessDanny

New member
פרק טוב../images/Emo45.gif

ראיתי את השידור החוזר.. כי פספסתי תשידור ב8. קיצר פרק ממש טוב. רק שזה גרם לי לחבב הרבה פחות את צ'ייס. במיוחד לא אהבתי את ההתחנפות כשהוא הגיש להאוס את הספל
הקטעים עם האוס והאישה שלא רצתה לעשות ניתוח ממש הצחיקו אותי
הפרצופים שהוא עשה כשהיא אמרה שבעלה אוהב אותה שמנה
זה היה גדול.

S o u l i s t

New member
"תכנית שרון בעזה" ../images/Emo13.gif אנחנו על המפה

פרק טוב, דיאלוגים כיפיים [במיוחד ההאמרוניים], ותמיד כיף לראות את הצד שבו להאוס ממש איכפת מהדאקלינגז וטובתם. ד"א, כשהאוס אומר לקאמרון: "את היחידה שביטאה רגשות", הוא התכוון לאירוע ספציפי שבו היא עשתה את זה? כי לא עלה לי בראש שום מקרה כזה [כניראה פספסתי או שכחתי] מישהו מוכן להאיר את עיניי?

a Warming Sign

New member
בפרק הקודם

או עוד פרק אחד לפני,אני לא בטוחה, היא הביעה באופן ברור את הרגשות שלה אליו[לדעתי זה היה הכי בולט לפי ההבעות פנים שלה,יותר מאשר ה"ווידוי" עצמו],וגם שאלה אותו אם הוא מחבב אותה.. והאוס הגיב לה ב"לא" מאוד נחרץ. למרות שדי ברור שהוא אמר לה את זה כדי שלא תתלה את הציפיות שלה באיזשהו קשר עתידי ביניהם ושלא תפתח רגשות אליו..לפחות ככה אני חושבת

HLAddict

New member
אני דווקא חושבת שהסיבה להתנהגות

שלו מוסברת בLove Hurts, בנאום שלו (מעבר לכך שהוא three times her age and nine times her weight, כמו שיו נוהג לומר). הוא חושב שהיא רוצה אותו כי הוא damaged, לא כי הוא באמת מוצא חן בעיניה. בפרק הזה ברור לחלוטין שהיא מוצאת חן בעיניו (הן מההכנות שלו לדייט, ובראשן הcorsage, והן מהנאום עצמו, שמתחמק מהשאלה אותה הוא נשאל, שהיתה איך הוא מרגיש כלפיה, לא איך הוא חושב שהיא מרגישה כלפיו). הסצינה המדוברת התרחשה ב-Control, שני פרקים אחורה, אז היא שאלה אותו אם הוא מחבב אותה ואמרה I have to know, שזה מה שנראה לי הכי מובהק (לפחות בפרק הזה, כי פרק לאחר מכן היא מודה בפני צ'ייס-שמגלה לפורמן אבל מן הסתם לא להאוס-שהאוס מוצא חן בעיניה).

S o u l i s t

New member
תיארתי לעצמי שמדובר בסצינה הזאת

חשבתי שאולי היה משהו יותר מובהק מצידה שלא ידעתי עליו

a Warming Sign

New member
נכון,לא חשבתי על זה ככה

[לגבי ההתנהגות שלו] בכל מקרה לא התעמקתי בפרק love hurts,כנראה שראיתי אותו רק פעם אחת ממש מזמן.

למעלה