איייייייייייייייי פרק לא טוב לצ'ייס
הוא מנסה להתחנף להאוס- מכין לו קפה, רב עם קמרון- מנסה לגרום לה להראות רע על ידו, מציע אבחנות דביליות- שאיבת שומן לילדה בת 10, באמת...כמה מביך בשבילו להתנהג כך. והדרך שבה הוא התייחס לילדה המסכנה, כאילו שהיא לא סבלה וסובלת מספיק בלעדיו. אחרי הפרק "cursed" שבו הוא התייחס לגייב הילד כל כך באנושיות באמת שציפיתי ממנו ליותר. ובכלל הוא שטינקר, רץ לווגלר ולקאדי... גם פורמן יצא מניאק- בשביל מה ההערות הנבזיות האלו לצ'ייס? למה זה טוב? התרגיל שהאוס עשה לפורמן הוכיח שהוא לא כזה "cool" כמו שהוא חושב שהוא. הוא סתם מעצבן, לפחות הוא התייחס יפה לג'סיקה, לא גרם לה לחשוב שחייה אינם ראויים להקרא חיים בניגוד לצ'ייס. את קמרון ממש אהבתי הפרק. התרשמתי ממנה לטובה, לא לכלכה על אף אחד, הציעה שיורידו לכולם את המשכורת וכך אף אחד לא ייפגע. קטע אחד הרס לי אצלה, היא האשימה את האוס בכך שהוא לא מסוגל להתמודד עם הרגשות שלו אליה ולכן הוא מאשים אותה בטעות (נתנה קומדין במקום הפרין, גרמה לריקמה נמקית וכו' וכו')... היא קצת מפדחת את עצמה לפעמים, אבל שיהיה, זה האופי שלה. הפרק היה מצוין, איך האוס הגיע לתסמונת קושינג מזה שאמא שלה גבוהה היה מדהים בעיניי. הילדה מתוקה וכך גם אמא שלה...לראות אותה עם הפנים הרזות והחמודות שלה בסוף- בקיצור, פרק מקסים. האישה בקליניק הייתה קורעת, היא הייתה בהמתית משהו ולא בגלל המשקל שלה. זאת פעם ראשונה שאני רואה את ווילסון מגיב בהבעת הפנים המופתעת שלו למשהו שמישהו אמר לו, והמישהו הזה הוא לא האוס!! אם היא מסוגלת ללבוש ביקיני כשהיא נראית כך, הצלקת זה מה שיפריע לה??? מוזרה... אבל עד כמה שאני זוכרת מקורס גנטיקה שלקחתי (זה היה מזמן), גם אם לשני ההורים יש עיניים חומות, הגיוני שילד יוולד עם עיניים כחולות/ירוקות אם לסבא/סבתא מאחד הצדדים יש את אותו הצבע. איך הוא הגיע למסקנה הזאת בכזה ביטחון לא ברור לי... בכל זאת זה היה מאוד משעשע. פרק גדול!!! אני מאוד נהניתי....