1X03 Flushed

ברודי

New member
1X03 Flushed

אחחח איזה פרק ענק. ככל שאנחנו מתקדדמים עם הפרקים אני רק נזכרת יותר ויותר כמה העונה הראשונה ענקית לעומת השנייה. עכשיו אני אלך לחפש לי ציטוטים.!!

CharmeD3

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif

איזו קטנה ג'סיקה אלבה בעונה הראשונה...:)

dark angel 17

New member
פרק יפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה אחד הפרקים האהובים עליי...... כמה ציטוטים: CINDY: Max, that's enough. Max. Damn, girl, what's in those pills? MAX: Spinach. LOGAN: You could be field commander. MAX: I think not. So what's for dinner? You gonna feed me or you gonna just sit there? LOGAN: You know, you were much sweeter when you weren't feeling well. MAX: The bitch is back.

123יעל

New member
אני מתה על הפרק הזה!!

ממש פרק אהוב! אבל לא זכרתי שהוא היה כל כך בהתחלה! איזה כיף! אף פעם אבל לא ראיתי את ההתחלה אז אף פעם לא הבנתי מי זאת הלוסי הזאת... וזה עונה על השאלה שכן הייתה לה משפחה אומנת! סוף סוף אנחנו רואים צד יותר פגיע ורגיש של ג'סיקה, משהוא ש
לא רואים בעונה השניה וחבל!

זה לא נחשב ממש ספוילר../images/Emo168.gif

זה כמו להגיד שצ'נדלר מוריד את המשקפיים בעונה העשירית (לא ראיתי ואני לא בטוח שזה קורה אבל זה דוגמא). הנקודה שלי היא שזה לא הורס את ההנאה שבפרקים לדעת שהיא פחות רגישה...

sleepwalk

New member
פרק יפה, אחד מהפרקים

שהקשר בין מקס ולוגן מתקרב.. הצד הרגיש והפגיע של מקס מאפשר ללוגן להתקרב ולעזור לה, והיא אינה יכולה שלא להעריך את העזרה מחברותיה ולוגן, כלומר נהית יותר רגישה ומשתלהבת איךשהו, למרות שללוגן היא לא מראה זאת כ"כ, היא עדיין סומכת עליו יותר.. מה שאותי מעניין איך זה שלוגן בחור עשיר ורגיש ומשועמם מהחיים שלו אז עוזר לאחרים, ויש לו את הידע הרב במחשבים ופריצות, ואיךשהו יש לו מלא חברים וידידים בכל מקום שחייבים לו טובה משומה, ו*במקרה* הוא נראה טוב..

אכן פרק טוב. אהבתי:

ברייק היה מצחיק [הבחור מהכלא שעזר למקס]. מצחיק שהוא שר אופרה. והשוטר מכה אותו ואומר: "אני לא אוהב אופרה". או בתחנה שהוא אומר: "שאל את אשתך"...
סינדי באה לעזרתה של מקס והיא נראתה ממש טבעית עם האקדח ביד. [על פי הספר היא יוצאת צבא].
קנדרה מנסה להתערב לטובתה של מקב כי היא חושבת שהיא על סמים...
לא אהבתי את לוגן. ככל שאני רואה אותו יותר, הדמות מתחילה לעלות לי על העצבים.

לוגן רחוק מלהיות מושלם

נכון שהכותבים ניסו להפוך אותו לדמות מושלמת, אך בכך הם עשו אותו יותר גרוע.

QueenMaria

New member
אני נפגעת עמוקות בשם לוגן

ומייקל כאחד. לוגן הוא ה-דמות. בלעדיו מקס הייתה במנטיקור עכשיו כי הוא תמיד עוזר לה. חוצמזה שהוא כזה... ררררר.. יאמי.
אני רואה אותו על המסך ובא לי לאכול אותו..

אין לך שום סיבה להיפגע

דבר ראשון, הניתוח וההערות שלי הן על לוגן שהוא דמות פיקטיבית. מעולם לא דיברתי על השחקן שמשחק אותו, ומכאן מעולם לא העלבתי אותו ובוודאי שלא אותך. דבר שני, אין מה לעשות, למרות שלא התכוונו לכך ללוגן יש חסרונות ולא משנה עד כמה מנסים למכור לנו עד כמה הוא מוכשר ומושלם. לכל הדמויות יש חסרונות, גם למקס כמובן, מה שהופך אותה לדמות הרבה יותר טובה כי החסרונות שלה הם מכוונים. דבר שלישי (ואחרון לבנתיים), אפשר לסמוך על מקס שהיא הייתה מסתדרת יפה מאוד בלעדי לוגן. היא עשתה זאת טוב מאוד לפני שהיא פגשה אותו.

QueenMaria

New member
ארררררר..

אתה מעצבן כשאתה צודק. אבל לא בטוח שמקס הייתה, למשל, יוצאת מהאי בלי העזרה של לוגן.

ברודי

New member
היא הגיעה לאי מההתחלה בגללו...

אבל לפי דעתי ההסתכלות הזאתי היא לא נכונה. נורא קל להגיד שלוגן הכניס אותה לכל זה, ובלעדיו היא הייתה מסתדרת יופי. אבל אסור לשכוח את "מה-היה-קורה-אם" היא לא היתה פוגשת אותו. אולי היו יום אחד תופסים אותה המשטרה, ומשמה לליידקר ומשמה למנטיקור וכ"ו? בכלל בפרק של אתמול, לא בגלל לוגן לא היו לה כדורים, זה סינדי וקנדרה. ולא בגלל לוגן היא נכנסה לכלא. ובלי לוגן היא לא היתה יוצאת!!! אז אי אפשר בפרוש להגיד שהיא היתה מסתדרת בקלות בלעדיו.! יש
עכשיו. ובקשר למה שזקן השבט אמר על לוגן, שהוא כאילו משחק אותה "מושלם" אני לא חושבת שהדמות של לוגן מושלמת, ואני דווקא אוהבת אותו הרבה יותר בפרקים האלה שעוד מותר להם לגעת והם רק מתחילים להתקרב. אולי המחשבה שלוגן שחצן וכל זה זה דעה קדומה שנתקעה ובגלל זה אתה רואה אותו ככה. אני לא רואה את התכונות שייחסת לו והוא דווקא ממש ממש חמוד עכשיו. רק בהמשך ובעונה השנייה הרסו לו את הדמות (ביחד עם שאר הרומן שלהם, ואפשר גם להגיד שביחד עם הסידרה), או שאולי זה באמת בגלל אלק, היו צריכים לשנות ללוגן את הדמות כדי להתאים לשינויים בצוות, ומה שיצא זה הלוגן היותר.. מעצבן(?!). טוב לא מעצבן
. פחות חמוד כמו עכשיו!!

QueenMaria

New member
למה להאשים את אלק המתוק שלי?

הקשר בניהם נשבר בגלל הוירוס.

ברודי

New member
../images/Emo58.gif בהודעה מעלי../images/Emo3.gif ובהודעה שלי

בבקשה תשתדלו לשים סימון. יש פה כאלה שלא ראו עונה שנייה. בכל אופן, כל אחד מפרש את זה לפי ראייתו. אני לא אומרת שאלק אשם בהדרדרות של היחסים שלהם אני אומרת שההצטרפות של אלק לקאסט ייתכן וגרמה לשינוי בדמות של לוגן. אולי בגלל שמין הסתם, מבחינת הכותבים, לוגן אמור עכשיו להרגיש מאוים מהעובדה שהוא לא יכול לגעת במקס, והוא על כסא גלגלים, בעוד אלק גם יכול להגן על מקס כי הוא כמוה, וגם יכול להבין אותה כמו שלוגן לא יוכל בחיים. אז זה משפיע עליו והופך אותו לפחות בטוח בעצמו כמו בעונה השנייה. ויותר, ממורמר.

למעלה