1994 למכירה:

Suskonitos

New member
1994 למכירה:

בבעלותי חנות משקאות שלמרבה הצער ניתן להגדירה ככושלת. לנוכח כך אני נאלץ למכור סחורה נדירה. על הפרק עומדים ארגזים של סדרות אספנים: הראשונה, כרמל רוטשילד: מרלו 1994, מסדרת חביות BIN 17. השנייה, כרמל פרייבט-קולקשן: קברנה סוביניון 1993-4-5-6, מסדרת BIN 18 (בעלת 6000 בקבוקים בלבד). מחירי רצפה. הנחה משמעותית לרוכשי ארגזים. פרטים במסרים.

Suskonitos

New member
בוודאי שיש,

אם כי כרגע אני מתמקד בשתי הסדרות הללו. אגב, אם לוותר על סימני השאלה, יין יכול להיות עסק מעניין למדי. הכל בעיני המתבונן.

Suskonitos

New member
כבודו לא מצפה לפירוט בכתב, נכון?

מעצם ההגדרה, חנות משקאות חריפים כוללת, נו, משקאות חריפים. אפרופו כרטיסך האישי, יש לסייג ולומר של-א נמכרים משקאות וצרכי טבק לקטינים מתחת לגיל 18. שתה לרוויה.

כבר מלאו לי 18

אני בתפוז כבר כמעט שנתיים ואני לא יודע מה התעדכן ומה לא... אפשר לשאול אם יש ג'וני ווקר בלאק לייבל???

Suskonitos

New member
אני לא מצפה שתדע.

אני מצפה, אם כבר, שתיווצר התעניינות בסדרות היין אותן פירסמתי מלכתחילה. לשם כך הרי התכנסנו, ולא לצורך ספירת מלאי ואומדן בעסק שלי.

ovedy

New member
איך ש'תה אלוף!

חחחח הרגת אותי מצחוק מר מוכר.. בכל מקרה תהיתי אם אפשר לקבל את מיספר הטלפון שלך בקשר לקניה רצינית של אלכוהול כגון ייגר אפטר שוק וליקרים שונים.. אשמח מאוד ליצור איתך קשר בהקדם האפשרי למקרה שאתה אוהב את הפרטיות שלך זה מספר האיי סי קיו שלי הוא זמין 99% בכל שעות היממה (המשפט דיי סותר עצמו לא?) 448649 אשמח מאוד לשמוע ממך.. :] שמור על קשר

Suskonitos

New member
בדיוק.

בדיוק בגלל זה. רק בגלל "אחשלו כמה עולה ייגר?" רק בגלל "כמה בלו-לייבל?" רק בגלל "מכיר ג'יימסון?" אם היית קורא בין השורות, היית רואה בדיוק שעם קהל היעד הזה אני לא רוצה להתעסק. טעות טקטית? יכול להיות. היות והעסק הוא שלי, אני לוקח אחריות גם על זה. והאמן לי שאתה רחוק מאוד מלשפוט מהן נסיבות הכשלון. בכל מקרה, תודה על ההקפצה.

siete

New member
תרגעי

יש מיתוס, שרק בעלי עסקים תחמנים ורמאים מצליחים. למשל כאלה שמוכנים למכור אלכוהול לקטינים. בהצלחה.

Suskonitos

New member
יש. אבל בנאליות.

קשה לומר שיהיה שם משהו שיפתיע אותך. אני לא מחזיק באופן שוטף מיניאטורות, כך שמה שקיים בכל זאת במלאי מקורו בקידום מכירות של היבואנים. במלאי כרגע: סקאי וודקה, פספורט, ג'ים-בים,גרנטס ובאטר-שוט. והיה ומשהו מכל אלה חסר לך, צור קשר במסרים ואשמח לעזור. שבת שלום.

מינייטורות

תוכל בבקשה לספק לי תמונות ומחירים שך הגרטנס,הג'ים בים ופספורט יום טוב רותם

למעלה