העדי של עדי
New member
1992 גרסת 2007?
יש שאלה שמעסיקה אותי כבר המון זמן.. מאיזו שהיא סיבה אני נחשבת כ"עוף מוזר" בכל מה שקשור למאיר, כי משום מה התפיסה בציבור לגביו היא ש"הוא תמיד היה שם.." אבל אצל הרוב הוא נמצא ברקע.. כאילו מאז ומעולם.. אין אדם בציבור שלא מכיר את "שפשף", "גשם", "שער הרחמים", "לב סדוק", "וביניהם" וכו'...
אבל רוב האנשים לא הגיעו למצב של התעמקות ביצירותיו והכרה של יצירות מלבד היצירות שיצאו כ"סינגלים" או התגלו כלהיטים.. לדוגמא- תמיד כשאני לוקחת איתי מישהו חדש להופעה התגובה הראשונית שלו היא "אני מכיר אולי שלושה שירים שלו..." ואז בסוף ההופעה זה משתנה ל"טוב, אני מכיר הרבה שירים שלו, מסתבר
"
זה תמיד נורא הצחיק אותי והיה לי ממש לא ברור.. וניסיתי להבין, ממה זה נובע? ובכלל מאוד לא הגיוני לי שהפלטינה היחידה (טוב, לא היחידה
) שהוא הגיעה אליה היא על "וביניהם" בשנת 1992, שאם תשאלו אותי זה באמת באמת לא האלבום הכי טוב שלו.. ונראה לי שזה פשוט קשור לשנת היציאה..? אולי כי אז הוא עוד לא נחשב כמישהו ששם "מאז ומעולם" ואנשים עדיין למדו להכיר אותו? וחוץ מ"וביניהם" רק האוסף שיצא ב-2002 הגיע לזהב.. שזו עוד הוכחה שהתפיסה בציבור היא שאצל מאיר צריך אוסף להיטים כביכול וזהו.. ממה אתם חושבים שהתפיסה הזו נובעת? האם אתם חושבים שצריך לשנות אותה או שנראה לכם שגם מאיר וגם הקהל מרוצים מה"סידור" הזה? ואם אתם כן חושבים שצריך שינוי- איך אתם חושבים שצריך לבצע אותו? המשך שבוע נפלא
יש שאלה שמעסיקה אותי כבר המון זמן.. מאיזו שהיא סיבה אני נחשבת כ"עוף מוזר" בכל מה שקשור למאיר, כי משום מה התפיסה בציבור לגביו היא ש"הוא תמיד היה שם.." אבל אצל הרוב הוא נמצא ברקע.. כאילו מאז ומעולם.. אין אדם בציבור שלא מכיר את "שפשף", "גשם", "שער הרחמים", "לב סדוק", "וביניהם" וכו'...