1978 סטרפטובסילוס ביילודים

תלתל11

New member
הנה הסבר...

הכל מקושר היטב במוחה הקודח ובפנטזיות של טירוף פרנואידי.

לא מסתירה את האבחנה

נכון. יש לי תעודת פרנויה מבית החולים איכילוב. אך, הפרנויה שלי הוגדרה על ידי משתתף פורום ערוץ ההסטוריה כפרנויה מסוכנת לצד ג", כיוון שכל התיאוריות הללו, מלבד בפורומים גם מנוהלות כתביעות בבתי המשפט, המאופיינות בשיבוש הליכים, כמו - מותם של פסיכולוגים, עדים, שופטת, מזכיר ראשי בבית המשפט העליון, וכו", כך שענין התביעה שאתה מזכיר, הוא בהחלט במקום. זה נמצא כיום בבית המשפט המחוזי בתל אביב. דרך אגב, קראת את ההודעות לגבי הפצצה המיקרוגלית מפקיסטאן מינואר 99? , גם זה בבית המשפט, בתביעה נפרדת.

המידע היה בתיק היולדת (שלי)

מצאתי את תוצאת הבדיקה רק לפני כשנה. בדו"ח השחרור מבית החולים כתוב "סטרילי". אך אף על פי כן ניתן טיפול אנטיביוטי - אך מידע לא נמסר. לאחר השחרור של הפגית הביתה, היא לקתה בשלשול דמי - אך לא היתה שום אינדיקציה לבדוק את מחלת הסדקו שנחשבת נדירה ביותר. בעיתונות של אותה תקופה (שחיפשתי לפני שנה) אכן אפשר להרגיש "תכונה מיוחדת" בענין בתי היולדות בתאריך מאי 1978 ותכונה מיוחדת גם בנושאים וטרנריים. אפשר לקשור לזה למשל, תאונת דרכים בה נהרג סגן שר החקלאות......סגנו של אם אני לא טועה - שר החקלאות א. שרון, שהתגורר במושב ליד גדרה (שר המסחר והתעשיה היה בעל רפת גם כן באותו איזור - כנראה שם איפסנו את אבקת החלב המחוידקת (שכנראה היתה מלאה גם בעכברים). אין בעיה למצוא אודות המחלה באינטרנט. כיוון שהיה מדובר בפגע של חלב, עסק בהסדרת הענין גוף של ביטוח חקלאי (סיכוני סחר חוץ אולי). שר המסחר והתעשיה הזה יבואן החלב, היה חבר בקרן המחקרים של רמב"ם . אודה למי שיוסיף פרטים על פרשה כאובה זאת, שהחשש שלי - שהפשע המאורגן - בדרך של תאונות בצה"ל - מסייע להעלים ראיות. אסון המסוקים קרה בשנתון הזה, כמו גם תאונות\העלמויות\ומקרי רצח. לגבי הצוות הרפואי שנפטר, מדובר ברופאת הילדים ובמנהל בית החולים, שנפטרו בפתאומיות. אם אינני טועה שמה של הרופאה היה סבירסקי והמנהל דוד.

1978 סטרפטובסילוס ביילודים

כתבתי על נושא זה בעבר, לדעתי הסתרת ה"בעיה" של הטירור הזה, בבתי היולדות, מפרנסת את הפשע המאורגן ("חברת הביטוח ענבל") וקובעת את זהות השופטים. לדעתי כב השופטת דותן (שבעלה גניקולוג בקופת חולים) זכתה מן ההפקר........אך אין איש חוקר, מה הקשר בין שוחד לבית המשפט העליון ("קרן ירושלים") לבין מינוי שופטים לא ראויים. איך יתכן שקרן ירושלים הצמיחה 3 מבין שופטי בית המשפט העליון - כב הנשיא אהרון ברק, כב השופט חשין, וכב השופטת דורית בייניש. מי עומד מאחורי התרומות לקרן? האם הללו שהגו את הטירור הזה בבתי היולדות? (המחלה נפוצה ביפן ונקראת סדקו - נשיכת העכברוש - החשש שלי הוא שאסון המסוקים נגרם במכוון על מנת "להפטר" מחלק מהנפגעים.).שר המסחר והתעשיה היה אז הורוביץ, הבן דוד של דיין, עזר וייצמן, ויצחק הרצוג, ויעל דיין - הוא היה בעל מחלבת מחלבות מאוחדות וייבא אבקת חלב בעבור הגלידה שייצר. פים וילודים רבים, נפטרו אז, ואחרים נותרו עם החיידק\נגיף הזה, שנוצר במעבדה.

תלתל11

New member
מחלת המה ???????

מאיפה המצאת את זה ? אולי במקום לזרוק שטויות לאוויר, תביאי פעם אחת ביסוס אמיתי (מאמר, למשל)? כמה אפשר לבלבל את המוח לאנשים. אני מכריה אישית משפחה שאיבדה את בנה באסון המסוקים ואני מציעה לך להזהר מאד במה שאת מפריחה פה.

אני לא טוענת שזוהי הסיבה היחידה

תיאוריות קונספירציה בסך הכל מוסיפות "כוונה פלילית" לאירועים המתרחשים כ "רשלנות" או "כח עליון". מה שנקרא "במזיד". כיוון שאת מכירה אישית משפחה שכולה מאסון המסוקים, רק אתאר לך את דרכי כשעה אחרי האסון בערך , מתל אביב לכפר תבור. ברדיו באוטו שמעתי אודות נפילת המסוקים. לתדהמתי הדרך היתה ריקה לחלוטין מכלי רכב, ולהוציא ניידת משטרה אחת, הייתי הרכב היחיד בכל הדרך הזאת. לא אמבולנסים לא מכוניות צבא לא ציוד כבד לא מסוקים באויר. דממת מוות. זה מאוד מאוד לא ברור לי, מדוע הצבא לא הזעיק אמבולנסים מעפולה, בית שאן, חדרה או תל אביב, כאשר מדובר בסך הכל בשעה אחת של נסיעה. את מציעה לי להזהר לא לפגוע ברגשות המשפחות השכולות? והצאנס למנוע את התאונות הבאות, זה לא שיקול בעיניך? ולהעניש את כל מי שמצא לו דרך "להפטר" בדרך של תחבולה מטובי בנינו על רקע של בצע כסף וקנוניות ביטוח? דרך אגב יש גם תאונות של "יורשי" האפוןטרופוס הכללי בענין קרקעות (מינהל מקרקעי ישראל). ביבי היה ראש הממשלה אז - אפשר לבקש ממנו הבהרות (אם כי למיטב זכרוני הוא היה אז בכלל בשווייץ). מי מילא את מקומו?

תשובה אפשרית: סגנו רפול

איש מפלגת צומת ( אולי חבר למפלגה של קצין רפואה ראשי (או סגן) אריה אלדד מהדסה ממייסדי בנק העור). צירוף מקרים מבדח.......בת זוגו של רפול היא קרובת משפחה של גולדה (חוזרים למרחביה......ולשר הבריאות שם טוב) מאיר. עולם קטן.

תשובה אפשרית: עדים בתיקי נוער

בשנת 1996 בסביבות יולי, התפרסמו תקנות "הקמת יחידות הסיוע של בתי המשפט למשפחה. חתומים על התקנות הללו פרופ ליבאי והשר שמעון פרס. התקנות התבססו על דו"ח ועדת שניט (של פרופ שניט מהמח לעבודה סוציאלית באוני תל אביב ושל בת שבע זוהר , היום פקידת סעד לסדרי דין ראשית בתל אביב. החידוש הוא, שניתן על ידי יחידות הסיוע לשכלל את מצב ניגוד הענינים שבין המערכת המשפטית לרשות המבצעת - לדרגת אמנות הפשע. שנה קודם נחקק חוק בתי המשפט למשפחה, והוכנס בו סעיף שבעזרתו, נושאי התעללות מינית במשפחה - למרות שהם נושאים פליליים, יתבררו בבית המשפט למשפחה, בסדרי דין "אזרחיים" ובדלתיים סגורות. התיקים הפליליים הללו, בדרך כלל נסגרו בפרקליטות המדינה, ולבית המשפט הגיע ההיבט האזרחי שלהם, למשל בתביעות משמורת קטינים. העדים ששמם הוזכר בתיקים הפליליים (שנסגרו) מהווים איום על תביעות המשמורת........ . התיקים הפליליים נסגרו כנראה בחטא, על ידי חברי לשכת עורכי הדין. נוצר מצב, שאפשר לעניין חברת ביטוח לחסל את העדים, בנימוק, שאפשר לשלם בכסף של כביכול תביעה על רשלנות רפואית בלידה (החיידק סטרפטובסילוס). זה קרימינולוגיה למתקדמים.

דרך אגב.........

על פי תוארו - עוזר היועץ המשפטי לממשלה לעניני חקיקה - אני מניחה שהיועץ המשפטי לממשלה החדש (אך וותיק בפרקליטות) היה בין מזייפי החוק הזה. ומדוע מזייפי? נכתב בתקנות שהן קבלו אישור של וועדת החוקה, בזמן שלדעתי, מבדיקת תיק החוק בוועדת החוקה, ברור לי, שנעשה שם משהו מסריח. אבל מדובר עוד בתקופת היועץ המשפטי לממשלה - מיכאל בן יאיר. מי שסייע לחקיקת החוק הזה בוועדת החוקה הרוויח מינוי לשופט בית המשפט למשפחה. למשל בתו של מנהיג המפד"ל המנוח ורהפטיג, לשעבר היועצת המשפטית במשרד העבודה והרווחה נילי מימון, למשל נציגת שדולת הנשים מקייס, למשל נציג לשכת עורכי הדין........שכחתי את שמו ..א..גייפמן - שהתמנה לשופט. עוד מידע?

תלתל11

New member
תשובה אפשרית - יצורים ירוקים ממאדים

שאבא של דוד שלהם היה הנהג של סגן שר האוצר שבת דודה של אמא שלו הכינה סנדוויצ'ים לשופט העליון שהיה נשוי לחברה מהיסודי של סוכן הביטוח. ולא לשכוח את החיידק.

לחובבי צירופי המקרים...............

מותו של סגן שר החקלאות בשנת 1978 במושב ליד גדרה......ומותו של יצחק רבין, היה בסביבתו של אותו נהג.

לו יידעו את ההורים אודות הבעיה.....

אזי ההורים היו נמנעים מלחסן את התינוקות עד שיתחזקו, ולא היו מתייחסים לשלשול כאל אלרגיה לחלב פרה. בבית היולדות "הקריה" בתל אביב, אי אפשר להאשים איש, באופן פתאומי נפטרו רבים מהצוות הרפואי שלו, טרם המעבר ל"איכילוב".

שר הבריאות דאז...ויקטור שם טוב.....

הוא איש מכובד כתוצאה מהסתרת הענין, ונמצא כעת ברשימת הקיבוצים - מפלגת יחד - יחד עם שולמית אלוני ומר ברגיל. מחר ייבחר שוב לשר בריאות, והתינוקות בבתי היולדות יחלו שוב. רבותי ההסטוריה חוזרת, וגם הפושעים למקום הפשע.

סטרילי

כך נכתב, בתוצאת הבדיקה. לאחר 25 שנים מצאתי בתיק את התוצאה האמיתית שהוסתרה, על מנת שלא לפגוע ביצוא החקלאי.

למעלה