|סקילה||אבן||סקאד|
T ThE siLenT WomEn New member 25/3/03 #22 הממ... אני לא כ"כ מתחברת ל- lifting shadows off a dream... שיר באמת לא משהו... לא משהו שממש מצליח לגעת בי כמו רוב השירים האחרים...
הממ... אני לא כ"כ מתחברת ל- lifting shadows off a dream... שיר באמת לא משהו... לא משהו שממש מצליח לגעת בי כמו רוב השירים האחרים...
R Rudess New member 25/3/03 #23 חחחח השתגעתם לגמרי אה? עלק שיר לא משהו.... זה שיר ענק!!! תנסי גם לקרוא את המילים
N NiGa New member 25/3/03 #24 כן, גם אני לא אוהב אותו במיוחד טל מציין שעלינו לקרוא את המילים אני לא אדם של מילים... המוזיקה צריכה לרגש אותי... זה שיר יפה, אבל רמת הסבלנות שלי לשמוע אותו תלויה במצב רוח הארעי...
כן, גם אני לא אוהב אותו במיוחד טל מציין שעלינו לקרוא את המילים אני לא אדם של מילים... המוזיקה צריכה לרגש אותי... זה שיר יפה, אבל רמת הסבלנות שלי לשמוע אותו תלויה במצב רוח הארעי...
R Rudess New member 25/3/03 #25 גם אני בעקרון אדם של מוסיקה ודי התמקדתי עד החודשים האחרונים רק במוסיקה אולם מאז שהתעמקתי יותר ברצינות בליריקה גיליתי את הגאונות בייחוד של פטרוצ'י גם בכתיבה הדוגמאות הטובות לכך הם VOICES MISUNDERSTOOD
גם אני בעקרון אדם של מוסיקה ודי התמקדתי עד החודשים האחרונים רק במוסיקה אולם מאז שהתעמקתי יותר ברצינות בליריקה גיליתי את הגאונות בייחוד של פטרוצ'י גם בכתיבה הדוגמאות הטובות לכך הם VOICES MISUNDERSTOOD
N NiGa New member 25/3/03 #26 דווקא עד כמה שכן התעמקתי במילים של פטרוצ'י, מצאתי אותם כתובות ברמה מאוד שטוחה. כלומר לא על נושאים שטחיים, אלא ברמה פשוטה מבחינה ספרותית... דוגמאת the great debate.
דווקא עד כמה שכן התעמקתי במילים של פטרוצ'י, מצאתי אותם כתובות ברמה מאוד שטוחה. כלומר לא על נושאים שטחיים, אלא ברמה פשוטה מבחינה ספרותית... דוגמאת the great debate.
R Rudess New member 25/3/03 #27 טוב זה באמת הקש ששבר את גב הגמל ואני לא מתכונן להגיב על מה שרשמת לעיל.
E EROTOMANIA New member 26/3/03 #31 ......... אוף, בדיוק שתיכננתי לכתוב על ההתנשאות המעצבנת שלו, אתם מחליטים לפתוח דף חדש?
N NiGa New member 26/3/03 #34 את יכולה להמשיך אם בא לך... כי אני לא מאמין שתעשי משהו חוץ ממה שאת רוצה לעשות...
C cha ching New member 3/4/03 #35 hollow years!!! תודו שזה פשוט שיר בזבוז! ההתחלה שלו נשמעת כמו שיר מזרחי... שיר כל כך מסריח!