.....................

EROTOMANIA

New member
.....................

תעוררו קצת... יש לי סקר. איזה שיר של דרים ת'יאטר אתם לא אוהבים\שונאים? איך או מה הייתם משנים בו? התשובה שלי... יש המון שירים באלבום הראשון שאני לא אוהבת כי הם יותר מדיי "אייטיז", לא יודעת..הם מעצבנים אותי. גם הקול של צ'ארלי (ככה קוראים לו? :\) מעצבן אותי. אממ.. take away my pain... ההתחלה עושה לי בחילה אז לא טרחתי לשמוע. ואת disappear כי הוא יותר מדיי מוזר...

CabriA

New member
אווייי גם לי הקול של דומיניצ'י

דיי מפריע... אני במיוחד שם לב לזה ב-The Killing Hand ו-A Fourtne In Lies, שאותם יש לי גם בגרסה עם לאברי ואיתו זה הרבה יותר יפה! גם Goodnight Kiss מפריע לי.. קפיצה יותר מדי גדולה משירים כמו The Test That Stumped Them All ו-War Inside My Head, שירים רועשים לכל דבר לשיר כ"כ שקט (ולדעתי גם משעמם). Pull Me Under - סתם לא אוהב את השיר, מה לעשות קורה. וחוצמזה... אין תלונות כרגע
וד"א אני בניגוד אלייך דווקא אוהב את Disappear... במיוחד את הבית האחרון.

EROTOMANIA

New member
...........................

יש לך אותם בגרסה עם לאברי? אתה מביא לי, מיד. לא שואלת אותך, דורשת. (מצווה נשמע קצת סוטה.) יאללה. אה, תראו מצאתי לוגו חמוד של דרים...

CabriA

New member
חחחחחחחחחחחח

סאמק אני שם כל הזמן את האיסק הישן.... אז בשביל הפורמליות 249423799

NiGa

New member
ממממ

disappear בהחלט אחד המבזבזי זמן-אולפן מבחינתי... OVERTURE של 6DOIT לטעמי נמרחת יותר מדי, פספוס פואנטה חזק (לעומת OVERTURE 1928 - ששם השעון דופק כמו מטורף בכל מאית שניה בקטע) קראתי פעם באיזה פורום אנגלי של דרים על דרך לקצר את 2 הדיסקים של 6DOIT לאלבום אחד של טיפה פחות מ 80 דקות, וככה אפשר לצרוב אותו על דיסק אחד כמיקס של השניים הקנויים... אם היה לי כח - הייתי עושה.. through my words לעיתים מפריע לי בדרך מ strange deja-vu ל fatal tragey, אבל זה תלוי במצב רוח...

CabriA

New member
באמת Overture

נמרח... 7 דקות זה יותר מדי בשבילי... במיוחד הקטע חסר הטעם של ההפסקה באמצע, אני חושב יש סוף סוף זה נגמר!! פתאום זה מתחיל שוב

Rudess

New member
מה?

VOICES זה אחד השירים הכי גדולים שם תקרא את הליריקס שפטרוצ'י כתב שם- הוא פשוט גאון! ובקשר לאוברטור 6 דיגריס- קטע ענק וגאוני אף הוא, והוא פשוט מושלם כל התזמורת שם!

NiGa

New member
סביר שתגן על הקטע הזה...

אבל עם כל הכבוד, יש 7 דקות, ויש 7 דקות... יש דאנס אוף איטרניטי (שהוא אמנם טיפה יותר קצר) אבל בכל שניה נתונה קורה משהו... יש "אקשן" בשיר! הוא מעניין הוא מורכב להפליא - דרים במיטבם. אוברטור של 6DOIT?... זה נמרח... כמו שציינתי, בהסבר שראיתי באינטרנט על איך לקצר את 6DOIT, הם משאירים את אוברטור רק דקה וחצי או משהו כזה... ובקטע הזה זה מספיק...

Rudess

New member
מה הקשר?

"יש 7 דקות ויש 7 דקות" - נכון, אבל זה קטע תזמורתי, דבר שדרים לא עשו לפני כן, והמלודיה שם משתנה ומגוונת מאד מאד, עם הרבה כלים שונים, וממש לא משעממת. כנראה שחסר לך קצת רקע במוסיקה קלאסית. הקטע ממש לא מרוח- ואני לא רואה את אוברטור בדקה וחצי.

NiGa

New member
אל תגיד לי מה יש לי ומה אין לי...

שמעתי מוזיקה קלאסית בכמויות שכבר היה בא לי להקיא... הרבה כלים שונים זה מה שהופך למעניין? לא ממש... זה הופך את הכלי לכלי מעניין... אבל לא את התוצאה... מלודיה משתנה? אההה... בהשוואה לאוברטור 1928, כמובן - שם כל איזכור של תפקיד או מהלך מסויים או כל דבר אחר (שכן, שנינו יודעים מה היא אוברטורה, אני מניח) קולע בול, כמו חץ ישיר, יש "הרמוניה" (לא במובן המוזיקלי של המילה) בין הקטעים... הם מתאימים אחד לשני... הטרנספוזיציות מעמיקות, ונותנות אוירה מיוחדת. באוברטור 6DOIT אין בקושי זרימה... קטעים משתנים כאילו ללא קשר בכלל... כמו שתיקח את המהות של השירים שלאחר האוברטורה, ותנגן אותם בתיזמור יפה להפליא. התזמורת שם מצויינת, רודס מפיק "עבודת צוות תזמורתית" מדהימה מהקורצוויל... אבל מעבר לזה?.. לא מצאתי הרבה, לצערי.

NiGa

New member
מה שמוזר בעניין בנוסף -

לטובה או לרעה - שהשירים נכתבו עפ"י האוברטורה. כלומר למיטב ידיעתי, קודם כל נבנתה האוברטורה, ולאחר מכן הם פיתחו שירים לפי המוטיבים השונים...

I3link 182 Girl

New member
אממממ...

נא לא לסקול אותי באבנים אבל יר שלהם שצמעצבן אותי הוא 6:00... אני לא ממש יודעת למה.. אני מניחה שזה בגלל ההתחלה.. משהו שם מציק... ובינתיים לא חשבתי על שומדבר אחר...

למעלה